Vesikourujen puhdistus Tampere – meiltä saat mestariliigan suorituksen!

Tiedätkö, mikä meidät erottaa muista Tampereella toimivista vesikourujen puhdistuspalvelua tarjoavista yrityksistä? Se, että me Plus Kattopalvelussa pystymme lupaamaan mestariliigan suorituksen. Tiimillämme on pitkä kokemus rännien puhdistuksesta kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista rivitaloihin, autotalleihin, maneeseihin ja kouluihin. Emme kakistele edes korkean kohteen äärellä – meillä on selvät askelmerkit esimerkiksi kerrostalon vesikourujen puhdistukseen. Tarpeen vaatiessa nousemme näppärästi jopa Näsinneulaan!

Olipa sadevesijärjestelmän materiaali sitten terästä, alumiinia tai muovia, jäljiltämme kourut suorastaan nitisevät puhtauttaan. Samalla pidämme kuitenkin huolen, ettei sadevesijärjestelmä kulu käsittelystä.

Puhdistus on sadevesijärjestelmälle ”kuin puoli ruokaa”, joten rännit ansaitsevatkin kuninkaallista kohtelua. Ilman säännöllistä puhdistusta sadevesijärjestelmään ilmaantuu pian esimerkiksi ruostetta ja tukoksia.

Jos sadevesijärjestelmä ei ole täydessä terässään, sairastuttaa se myös ympärillään olevat rakenteet. Ongelmia voi ilmaantua niin homeen, lahovaurioiden, pakkasrapautumisen kuin kattovuotojenkin hahmossa.

Älä siis tyydy B-luokan puhdistustulokseen, vaan tilaa vesikourujen puhdistus Tampereella meiltä Plus Kattopalvelusta. Kaupan päälle saat luotettavan ammattiarvion katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnosta!

Meiltä voit tilata samaan lähtöön kausipuhdistuksen katollekin sekä muut ajankohtaiset kattotyöt. Raha-asioista ei kannata murehtia, sillä hintamme ovat kilpailukykyisiä ja laskumme voit maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Me Plus Kattopalvelussa olemme käytettävissäsi myös Tampereen lähialueilla. Olemme mielellämme esimerkiksi lempääläläisten, oriveteläisten, nokialaisten, pirkkalalaisten, kangasalalaisten ja ylöjärveläisten apuna kaikissa kattotöissä vesikourujen ja katon puhdistuksesta tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Tampereella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Tampereella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Tampereen alueella!

Rännien puhdistus on osa jokaisen tamperelaisen katon kausihuoltoa

Rännien puhdistus on tärkeä osa jokaisen tamperelaisen katon syys- ja keväthuoltoa. Katto on kokonaisuus ja sadevesijärjestelmän suorituskyky kriittistä sen hyvinvoinnin kannalta. Roskaiset rännit eivät pysty toimittamaan virkaansa, jolloin muukin katto kärsii.

Kausihuoltoon kuuluu silti paljon muutakin kuin rännien puhdistus. Myös katto on syytä puhdistaa puolivuosittain.

Vesikaton puhdistus pidentää katemateriaalin elinikää huomattavasti. Huopa- ja tiilikatot eivät sammaloidu ja rapaudu, eikä peltikatto levity ja ruostu niin herkästi.

Katon puhdistuksesta on etua myös sadevesijärjestelmää ajatellen. Katon ollessa puhdas, ei sieltä pääse valumaan roskia rännien täytteeksi.

Lisäksi kausihuollon yhteydessä on hyvä huoltaa kattoturvatuotteet. Jos esimerkiksi niiden kiinnitykset ovat löystyneet, on kiinnikkeet kiristettävä. Tämä on sekä turvallisuuskysymys että lakisääteinen vaatimus.

Tarpeen vaatiessa kausihuoltoon voidaan yhdistää myös muita kattotöitä, kuten kaadon säätäminen tai katon paikkaus. Ideana on, että katto valmistellaan mahdollisimman hyvin tulevien vuodenaikojen haasteisiin.

Kuten voit arvata, katon kausihuolto vaatii kokonaisvaltaista kattoalan asiantuntemusta. Pelkkä rännien puhdistustaito ei siis vielä riitä.

Onneksi meiltä Plus Kattopalvelusta saat käyttöösi kattoalan monipuolisesti taitavat ammattilaiset koko Tampereen alueella. Meille rännien puhdistus ja muut kattotyöt ovat arkipäivää!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – tartu luuriin kirveen sijaan!

Jos tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on jossain vaiheessa tarpeen, ethän vain tartu kirveeseen? Nappaa sen sijaan luuri käteen ja soita meille tai laita viestiä.

Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kokeneet tekijät myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen Tampereella. Olipa tukoksena sitten lehtiä, jäätä, linnun pesä, lasten lelu, tennispallo tai mitä tahansa muuta, rännimestarimme poistavat tulpan varmoin käsin syvältäkin syöksyputken uumenista.

Muiden kattotöiden tavoin tukosten avaus kysyy ammattitaitoa, sillä muuten sadevesijärjestelmä voi saada osakseen tarpeettoman kovakouraista kohtelua. Esimerkiksi kirveellä hakkaaminen on äärimmäisen huono ajatus. Sen jälkeen voi olla, että koko syöksyputki pitää uusia ja julkisivuakin korjailla.

Kannattaa silti muistaa, että vesikourujen säännöllinen puhdistus pitää tukokset loitolla erittäin hyvin. Siksi suosittelemmekin panostamaan ensisijaisesti roskien poistoon.

Ehkä olisikin jo aika tilata rännien seuraava kausipuhdistus? Ole nopea, sillä maineikkaat rännimestarimme ovat kysyttyä tavaraa joka kevät ja syksy puhdistussesongin ollessa kiihkeimmillään.