Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Hausjärvi – rännirykmenttimme on valmiina palvelukseesi!

Etsitkö ammattitaitoista vesikourujen puhdistuspalvelua Hausjärvellä? Rännirykmenttimme on valmiina palvelukseesi!

Eksperttimme karkottavat kouruissa muhivat risut, lehdet ja neulaset kuin vettä vain. Olipa kohteesi sitten omakotitalo, autotalli, kerrostalo tai vaikkapa koulu, tehtävä ei laita kokeneille asiantuntijoillemme luuta kurkkuun.

Meillä on selvät sävelet niin alumiinisten, teräksisten kuin muovistenkin kourujen puhdistukseen. Edes kourujen sisäpuoliset kiinnikkeet eivät ole meille ongelma, sillä emme ronki kouruja sokkona maasta käsin.

Huolellisen puhdistuksen ansiosta vesi virtaa katolta alas siihen suunniteltuja reittejä pitkin, eikä rasita turhaan talon muita rakenteita. Kun kouruissa ei pesi murentakaan kosteaa biomassaa, ei sadevesijärjestelmäkään kärsi esimerkiksi ruostevaurioita niin herkästi. Myös sadevesijärjestelmän jäätyminen ja jään aiheuttamat vauriot ovat vähemmän todennäköisiä.

Katolla käydessämme arvioimme samalla sen yleiskuntoa. Mikäli haukankatseemme havaitsee jotain moitteen sijaa, saat meiltä halutessasi hyvän tarjouksen katolle tai kattotuotteille suosittelemistamme toimenpiteistä.

Muista, että yleensä rännien puhdistus tehdään osana katon kausihuoltoa. Riveistämme löytyvät kokeneet ammattilaiset siihenkin. Hyödynnä tarvittaessa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta, jotta katto sadevesijärjestelmineen saisi kaiken kaipaamansa huomion ajallaan.

Pyydä kilpailukykyinen tarjous jo tänään, niin naapuri ei ehdi edelle! Tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen. Me Plus Kattopalvelussa palvelemme ammattitaitoisesti ja hyvään hintaan myös Hausjärven lähitienoolla, kuten Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa ja Kärkölässä.

Kattavat kattotyöt Hausjärvellä katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hausjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hausjärven alueella!

Rännien puhdistus Hausjärvellä sisä- ja ulkopuolelta

Normaalisti rännien puhdistus tarkoittaa sitä, että poistamme kouruista sinne kertyneet irtoroskat, levän ja sammaleen. Jos vesikourujen ulkopinnoille on kuitenkin ilmaantunut ikäviä raitoja, voimme pesaista nekin pois.

Vesikourujen pesu ulkopuolelta on pitkälti esteettinen toimenpide, jonka ansiosta etenkin vaalea sadevesijärjestelmä voi siistiytyä silminnähtävästi. Toisaalta se auttaa myös vesikourujen pinnoitetta pysymään paremmassa kunnossa, sillä ajan kanssa kaikenlainen kuona kuluttaa sitä.

Vesikourujen pesu ulkopuolelta on helpointa tehdä seisomalla kourujen edessä. Meillä on kalustoa, jonka avulla työ onnistuu helposti ja nopeasti korkeissakin kohteissa; henkilönostimella pääsemme näppärästi kahteenkymmeneen metriin ja nostokorilla jopa sataan metriin.

Rupeaman jälkeen kourut ovat putipuhtaat. Puhdistuksen yhteydessä pidämme kuitenkin huolen myös siitä, että kourujen pinnat eivät turhaan kulu käsittelystämme.

Huomaa, että vesikourujen pesu ulkopuolelta on tarpeen harvemmin kuin roskien poisto ränneistä. Siinä missä roskien poisto ränneistä on syytä tehdä Hausjärvellä joka kevät ja syksy, tehdään vesikourujen ulkopintojen pesu tarveperusteisesti.

Mitä siis saisi olla? Riittääkö vesikourujen puhdistus sisäpuolelta vai kaipaako sadevesijärjestelmä kokonaisvaltaista kuurausta? Kerro huolesi, niin hurautamme pian avuksesi mihin päin Hausjärveä tahansa!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – selätämme tiukatkin tukokset käden käänteessä

O-ou – kävikö niin kurja juttu, että sadevesijärjestelmä meni tukkoon ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen? Älä epäröi kääntyä puoleemme siinäkään tapauksessa!

Me Plus Kattopalvelussa olemme jokaisen hausjärveläisen luottofirma kaikissa kattotöissä vesikourujen ja katon puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseen. Selätämme tiukatkin tukokset käden käänteessä, sillä meillä on runsaasti kokemusta tästäkin toimenpiteestä.

Esimerkiksi umpeen jäätyneen sadevesijärjestelmän avaukseen käytössämme on tehokas höyrytyslaite. Tulikuuma vesihöyry sulattaa tielleen osuvan jään luonnonmukaisesti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta. Samalla vesihöyry myös puhdistaa.

Ota siis yhteyttä, niin tulemme pian käväisemään kohteessasi. Me Plus Kattopalvelussa olemme valmiit palvelukseesi mihin vuodenaikaan tahansa.

Tarjouksen vesikourujen puhdistuksesta, tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksesta tai muista kattotöistä voit pyytää kätevästi esimerkiksi sähköisellä lomakkeellamme. Täytät sen näppärästi vaikkapa aamukahvia juodessa!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt