Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Iitti – 5 pätevää perustetta!

Iitissä syitä vesikourujen puhdistukseen ei tarvitse hakea kaukaa. Me Plus Kattopalvelussa keksimme ainakin viisi pätevää perustetta vesikourujen säännölliseen puhdistukseen Iitissä ja lähiseudulla Heinolasta Kouvolaan, Jaalasta Lahteen, Lapinjärvelle ja Orimattilaan.

Tässä ne ovat:

  • Päijät-Hämeen alueella voi sataa jopa 900 mm vuodessa. Mikäli sadevesijärjestelmä on roskien täyttämä, ei se pysty käsittelemään tuosta vesimäärästä välttämättä milliäkään. Näin ollen katolle päätyvät vedet joutuvat etsimään vaihtoehtoisia reittejä kohti maata, ja esimerkiksi räystäälle, julkisivuun, talon perustuksiin tai jopa katon väliin voi ilmaantua kosteusvaurioita.
  • Vesikourujen puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta ehkäisemällä esimerkiksi ruosteen ja jään aiheuttamia vaurioita.
  • Edellä mainituista syistä rännien puhdistus poikii pitkällä aikavälillä selviä rahallisia säästöjä kiinteistösi muissa kunnossapitotöissä.
  • Pääset hyödyntämään kotitalousvähennystä. Tilatessasi rännien puhdistustyöt alan ammattilaiselta (kuten meiltä Plus Kattopalvelusta), voit vähentää työstä koituvia kuluja verotuksessa.
  • Käytännön ilojen ohella vesikourujen puhdistus voi raikastaa myös julkisivun ilmettä tuntuvasti.

Iittiläinen, tilaathan siis vesikourujen puhdistustyöt meiltä Plus Kattopalvelusta ajallaan joka kevät ja syksy? Tätä sijoitusta et kadu jälkikäteen!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Iitissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Iitissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Iitissä alueella!

Iittiläinen, Plus Kattopalvelun kourumestari on paras ”rännienpuhdistustyökalusi”

On totta, että rännien puhdistustyöt Iitissä voi tilata monelta muultakin firmalta kuin meiltä Plus Kattopalvelusta. Joissain kohteissa rännien puhdistustyöt voi jopa tehdä itse. Väitämme kuitenkin, että Plus Kattopalvelun kourumestari on iittiläisen paras ”rännienpuhdistustyökalu”.

Miksi? Ensinnäkin siksi, että meillä Plus Kattopalvelussa on rännien puhdistustöistä vankkaakin vankempi kokemuspohja. Näin ollen työskentely sujuu joutuisasti ja kustannustehokkaasti kohteessa kuin kohteessa – olipa kyseessä sitten omakotitalo, autotalli, rivitalo, koulu tai vaikkapa kokonainen kerrostalo, meillä ei mene sormi suuhun!

Samalla voimme kuitenkin taata loisteliaan puhdistustuloksen. Pitkän kokemuksen ansiosta hommat hoituvat sujuvasti puhdistustuloksen laadusta tinkimättä.

Koska työntekijämme ovat korkean paikan työskentelyyn tottuneita ja koulutettuja ammattilaisia, hoituvat rännien puhdistustyöt toimestamme myös ehdottoman turvallisesti. Pidämme huolen sekä työntekijöidemme että sivullisten turvallisuudesta rännien puhdistuksen yhteydessä.

Kaiken kukkuraksi olemme ohjeistaneet työntekijämme pitämään silmällä muitakin mahdollisia huollon ja korjauksen tarpeita aina katollasi käydessään. Rännien puhdistuksenkin yhteydessä voi paljastua kaikenlaista pientä ja isompaa viilattavaa. Mikäli jotain huolenaiheita ilmenee, olemme totta kai aina valmiit tekemään huipputarjouksen ongelmakohtien korjaamiseksi vaadittavista toimenpiteistä.

Eikö kuulostakin hyvältä? Älä siis suotta mene merta edemmäs kalaan, vaan tilaa rännien puhdistustyöt Iitissä meiltä Plus Kattopalvelusta!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sekä sadevesijärjestelmän sulatustyöt kuuluvat myös toimenkuvaamme

Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sekä sadevesijärjestelmän sulatus kuuluvat toimenkuvaamme. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat Iitissä siis osaavan avun siinäkin tapauksessa, että sadevesijärjestelmäsi sattuukin menemään tukkoon tai jäätymään.

  • Tukkeutuneiden syöksyputkien avaus on aiheellista, jos sadevesijärjestelmä ei vedä vesikourujen huolellisesta putsauksesta huolimatta. Myös osittaisiin tukoksiin on syytä puuttua. Tukkeutuneiden syöksytorvien avaukseen on olemassa paljon erilaisia menetelmiä ja välineitä, joista valikoimme sopivimmat tilanteen mukaan.
  • Sadevesijärjestelmän sulatus on ajankohtaista viimeistään kevättalvella, jos sadevesijärjestelmä on talven aikana jäätynyt. Sulatustyöt on paras tehdä ennen kuin muu katto alkaa sulaa, sillä muuten sulamisvedet voivat löytää tiensä talosi rakenteisiin. Käytämme sadevesijärjestelmän sulatukseen kuumaa vesihöyryä, mikä on yhtä aikaa sekä tehokasta, hellävaraista että ekologista.

Pidä silti mielessä, että vesikourujen puhdistuksella voit ehkäistä tukoksia ja sadevesijärjestelmän jäätymistä erittäin hyvin. Puhtaista vesikouruista ei pääse livahtamaan roskia syöksyputkien tukkeeksi, ja puhtaana sadevesijärjestelmä myös kuivuu nopeasti, jolloin sadevesijärjestelmän jäätyminen on epätodennäköistä.

Me Plus Kattopalvelussa olemmekin sitä mieltä, että iittiläisen kannattaa panostaa ennemmin vesikourujen puhtaanapitoon kuin odotella sadevesijärjestelmän tukkeutumista tai jäätymistä. Olisiko jo korkea aika pistää kourut putsaten?

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt