Vesikourujen puhdistus Karkkila – huolellinen ja säännöllinen puhdistus venyttää sadevesijärjestelmän elinkaarta vuosikausilla

Karkkilalainen, oletko jo kuullut vesikourujen puhdistuksen hämmästyttävistä vaikutuksista sadevesijärjestelmän hyvinvointiin? Pitkän uramme varrella me Plus Kattopalvelussa olemme päässeet todistamaan omin silmin, kuinka positiivisesti vesikourujen huolellinen ja säännöllinen puhdistus vaikuttaa sadevesijärjestelmän elinkaaren pituuteen.

Lisäksi olemme havainneet, että terve ja suoritusvarma sadevesijärjestelmä varjelee tehokkaasti talon muitakin rakenteita erinäisiltä vaurioilta. Esimerkiksi julkisivun homehtuminen ja lahoaminen on vähemmän todennäköistä.

Suosittelemmekin, että tilaat vesikourujen puhdistustyöt meiltä joka kevät ja syksy. Samalla voimme puhdistaa myös vesikaton, jotta siellä norkoilevat roskat eivät valuisi sadevesijärjestelmään.

Loppuhuipennuksena arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin veloituksetta. Tarpeen mukaan olemme aina valmiit tekemään kilpailukykyisen tarjouksen muistakin huolto- tai korjaustoimenpiteistä.

On totta, että roskien poisto ränneistä on täysin mahdollista tehdä itsekin. Työn jälki ei kuitenkaan ole yhtä hyvää.

Rännien puhdistukseen ei kannata ryhtyä itse myöskään taloudellisista syistä. Ensiluokkainen puhdistustulos maksaa itsensä erinomaisesti takaisin, minkä lisäksi tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen. Mikäli haluat jakaa laskun pienempiin eriin, onnistuu sekin kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Kun vesikourujen puhdistus Karkkilassa sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista, ota siis rohkeasti yhteyttä. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei vielä sido tilaamaan mitään.

Kattavat kattotyöt Karkkilassa katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Karkkilassa!

Rännien puhdistus ei riitä ikuisuuksiin – meiltä myös muut sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt Karkkilassa ja lähiseudulla!

Rännien puhdistus saa sadevesijärjestelmän hykertelemään tyytyväisenä, sijaitsipa kohde sitten Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Vihdissä, Riihimäellä tai vaikkapa Hyvinkäällä. Ikuisuuksiin se ei kuitenkaan riitä.

Esimerkiksi näille sadevesijärjestelmän kunnossapitotöille voi tulla jossain vaiheessa tarvetta:

  • Kaadon säätäminen
  • Sadevesijärjestelmän maalaus
  • Vuotavien rännien korjaus tai paikkaus
  • Homeisten otsalautojen pesu ja maalaus
  • Lahojen otsalautojen uusiminen
  • Irti revenneen vesikourun kiinnitys takaisin paikoilleen
  • Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus

Onneksi voit turvautua luottofirmasi apuun myös muissa sadevesijärjestelmän kunnossapitotöissä. Me Plus Kattopalvelussa teemme kaikki katon ja sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustyöt Karkkilassa ja lähiseudulla pitkällä kokemuksella ja kilpailukykyisin hinnoin!

Kun vanha sadevesijärjestelmä lopulta tulee tiensä päähän, onnistuu meiltä myös uuden sadevesijärjestelmän asennus. Asennamme sadevesijärjestelmät takuutyönä kaikkiin kohteisiin omakotitaloista kerrostaloihin.

Vinkki! Sadevesijärjestelmän uusiminen voi helpottaa vesikourujen puhtaanapitoa. Saumattomat ja raidattomat vesikourut pysyvät puhtaana huomattavasti helpommin, ja vesikourujen ulkopuoliset kiinnikkeet puolestaan nopeuttavat puhdistustyötä. Myös erilaiset pinnoitteet ehkäisevät kourujen likaantumista. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi vielä pelastaa, jos rännien puhdistus unohtuu

On harmillista, jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen. Tukokset ovat nimittäin yleensä vältettävissä sadevesijärjestelmän tunnollisella puhdistuksella.

Tuleen ei kuitenkaan auta jäädä makaamaan, vaan kannattaa ottaa meihin ripeästi yhteyttä ja tilata tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus. Me Plus Kattopalvelussa teemme myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaustyöt osaavasti ja sopuhintaan puolestasi.

Jos olet nopea, saavat eksperttimme tukoksen todennäköisesti avattua ilman tarvetta jatkotoimenpiteille. Mikäli sadevesijärjestelmä saa kärsiä tukoksen kourissa pidemmän aikaa, voi tilanne olla toinen.

Varsinkin kevättalvella sadevesijärjestelmän vetovoimasta on syytä olla varma ennen kuin sulamisvedet lähtevät katolta liikkeelle. Muuten lumi, jää ja sulamisvedet voivat aiheuttaa melkoisesti haittaa niin katolle, sadevesijärjestelmälle kuin julkisivullekin. Pahimmillaan vedet jäävät nalkkiin katolla vielä olevan lumimassan alle, jolloin vesi alkaa etsiä tietään kohti maata yläpohjan kautta – toisin sanoen katto alkaa vuotaa.

Kun tarvitset luotettavaa ammattiapua mihin tahansa kattotyöhön Karkkilassa tai lähialueilla, saat meidät kiinni sekä puhelimitse että sähköisesti. Me Plus Kattopalvelussa Palvelemme Karkkilan seudulla ympäri vuoden!