Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Palahuopakattoremontti

Onko aika teettää palahuopakattoremontti? Kattoalan asioista ajan tasalla oleva kattoremonttipalvelu on täällä valmiina ottamaan sinunkin kattoremonttisi hoitaakseen. Erityisesti palahuopakattoremontti on vahvaa osaamisaluettamme ja autamme sinua mielellämme toteuttamalla kattosi uusimisen.

Teemme palahuopakattoremontteja kaikkialla Suomessa ja palveluhenkinen kattotiimimme on valmiina uusimaan kaikkien pihasi rakennusten katot. Toteutamme remontit kaupungeissa ja pienemmissä taajamissa sekä tietysti harvemmin asutuilla seuduilla ja saarikohteissa.

Meiltä kannattaa ensimmäiseksi pyytää tarjous kattoremontista. Otamme selvää katon tilanteesta ja sinun toiveistasi. Sitten laadimme saamiemme tietojen perusteella hyvin paikkaansa pitävän tarjouksen, jonka perusteella voit helposti ottaa selvää myös rahoitusmahdollisuudesta ja kotitalousvähennyksestä. Näin sinulla on vähällä vaivalla kasassa hyvä kokonaiskuva palahuopakattoremonttisi talousvaikutuksista. Toimimme kattoremonteissa avaimet käteen -periaatteella ja teemme aina takuutyötä. Näillä eväillä katon saaminen kuntoon on sinulle helppoa ja stressitöntä, sillä me kannamme huolen kaikesta siitä, mitä katon remontointi kulloinkin vaatii.

Jokainen katto on oma projektinsa, ja ammattilaisemme arvioivat aina parhaat metodit katon palahuopakaton uusimiseen. Vaikka palahuopakaton saneerauksessa toistuvat tietyt asiat, niin töiden laajuus riippuu hyvin pitkälle katon ja sen rakenteiden kunnosta. Hieman myös siitä, mitä toivot katoltasi. Emme esimerkiksi pureudu katon rakenteisiin, ellei siihen ole perusteita eli katon kunto sitä vaadi. Palahuopakattoremontti voi siis olla pelkän vesikatteen uusiminen, mutta jos katto on vaikkapa vuotanut pitkään huomaamatta, myös kosteus- ja lahovaurioisten rakenteiden sekä eristeiden uusimista aina katon ja tarpeen mukaan.

palahuopakattoremontti

Laadukas palahuopakaton remontti ratkoo katon pulmat ja poistaa heikkoudet

Kattoremonttipalvelullemme laadukas palahuopakaton remontti tarkoittaa kattokohtaisesti suunniteltua ja toteutettua remonttikokonaisuutta, jossa kaikki katon viat huomioidaan ja kattoa remontoidaan sen vaatimassa suhteessa. On ensiarvoisen tärkeää, ettei vaikkapa uuden vesikatteen alle jätetä vikoja, jotka hyvin nopeasti alkavat näkyä uusitun katon kunnossa. Tämän vuoksi me pidämme aina huolen, ettei tekemissämme kattoremonteissa käy niin. Korjaamme katossa olevat puutteet mutta emme puutu ehjiin asioihin.

Totta kai laadukas palahuopakaton remontti tarkoittaa myös sitä, että käytetyt materiaalit ovat laadukkaita sekä kyseisen katon jyrkkyydelle ja muille ominaisuuksille sopivia. Mehän remontoimme hyvinkin monipuolisesti erilaisia huopakattomalleja eli vaikkapa harjakatto, pulpettikatto ja aumakatto, sekä tasakatto onnistuvat. Jokaisen katon kohdalla punnitsemme sille parasta katetuotetta, esimerkiksi palahuopa vaatii 1:5 jyrkkyyttä katolta, jotta se on takuulla toimiva. Tämän päivän palahuovat ovatkin mukavan pitkäkäyttöisiä ja kestäviä, sekä yhä ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja rakennusten vesikatteiksi. Saamme toteutettua niistä toimivat sekä hyvännäköiset, persoonallisetkin kattoratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Palahuopakaton remontti voi koskettaa monia erilaisia rakennuksia, meillä voit teettää sellaisen vaikkapa omakotitaloon, kesämökkiin tai mökkiin eli erilaisiin asumiskäytössä oleviin rakennuksiin. Palahuopakatto on niissä suosittu varsinkin hiljaisuutensa vuoksi, mutta totta kai sellainen katto voi löytyä myös piharakennuksista. Remontoimme myös saunarakennusten sekä erilaisten piharakennusten, kuten autotallien ja autokatosten palahuopakattoja. Oli palahuopakattoremontti tekeillä mihin tahansa rakennukseen niin kattoremonttipalvelumme periaatteet ovat vakaat jokaisessa tapauksessa. Avaimet käteen -kattoremontti tarkoittaa sitä, että me huolehdimme tarjouspyyntösi jälkeen töiden suunnittelusta sekä toteutuksesta kokonaisuudessaan. Laadimme remonttisuunnitelmat, tilaamme tarvikkeet ja järjestämme paikalle kaikki työvälineet työkaluista mahdollisiin työkoneisiin. Meiltä tulevat pätevät ja ahkerat työntekijät, jotka hoitavat kattoremontin kaikkine työvaiheineen työmaansuojauksesta purku- ja asennustöihin. Toteutamme aina myös loppusiivouksen ja toimitamme remonttijätteet kierrätykseen ilman että sinun tarvitsee näitäkään asioita itse tehdä. Kattoremonttipalvelumme palahuopakattoremontti on kustannustehokas ja huoleton ratkaisu monien erilaisten rakennusten kattoremonttitarpeisiin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt