Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Fiskars

Huopakattoremontti Fiskars, fiksu tilaa omansa meiltä! Vuosien varrella taitava huopakattotiimimme on toteuttanut lukuisia huopakattosaneerauksia huippuhyvällä menestyksellä, joten hommat hoituvat takuulla sujuvasti, kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti Sinunkin kohteessasi.

Näin etenemme yhteydenottosi jälkeen:

  1. Lähetämme eksperttimme tutustumaan kohteeseesi ja arvioimaan vanhan kattosi kunnon. Heti alkajaisiksi kartoitamme tietenkin myös oman visiosi uuden katon suhteen.
  2. Annamme kilpailukykyisen ja kaikenkattavan tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Fiskarsissa sijaitsevassa kohteessasi.
  3. Starttaamme urakan valmistelemalla kohteesi katon remontointia varten.
  4. Puramme ja korjaamme vanhaa kattoa tarpeen mukaan, jotta uudella katolla varusteineen olisi allaan terve ja vankka perusta.
  5. Asennamme uudet kattohuovat ja -tuotteet pilkulleen oppikirjan mukaisesti – kuunnellen tietenkin myös omia toiveitasi herkin korvin!
  6. Siivoamme paikat remontin jäljiltä.

Kas, näin – nyt talosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen lakea suojaa uusi, huipputiivis ja helppohoitoinen bitumikatto. Sitä ihastelee taatusti koko Uusimaa!

Jos tällainen tasokas, huoleton ja järkevästi hinnoiteltu kattoremonttipalvelu kuulostaa mielestäsi hyvältä, ota ihmeessä yhteyttä. Meiltä saat huopakattoremontit Fiskars-Raasepori-Tammisaari-Karjaa-Hanko-alueella osoitteeseen kuin osoitteeseen – jopa saarikohteisiin!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Fiskarsissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Fiskarsissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Fiskarsin alueella!

Palahuopakattoremontti Fiskars – me emme petä luottamustasi, vaikka kattosi olisi kuinka kehnossa kunnossa!

Palahuopakattoremontti Fiskars, kaikin puolin vaativa urakka. Huopa- tai palahuopakattoremontti Fiskarsissa voi laittaa kokeneen konkarinkin taidot ja kärsivällisyyden tulikokeeseen varsinkin siinä tapauksessa, että katto on saanut vartoa remonttia hyvän tovin.

Meiltä voit kuitenkin tilata huopa- tai palahuopakattoremontin Fiskarsissa sijaitsevaan kohteeseesi luottavaisin mielin, vaikka kattosi olisi suorastaan rapakunnossa. Me emme petä luottamustasi missään tilanteessa!

Esimerkiksi kosteusvaurioiden kunnostus yläpohjasta sujuu meiltä kuin vettä vain. Uusimme lahot puurakenteet ja vettyneet eristeet muitta mutkitta.

Myöskään tuuletusongelmien korjaus ei ole meille mikään ”Amerikan temppu”. Meillä on rahkeet tehdä katollesi ja sen väliin tarvittavat rakenteelliset muutokset, jotta ilma saadaan kiertämään välikatolla tehokkaasti.

Jopa notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu on meille arkinen suoritus! Pian kattosi selkä on taas suora kuin luotilanka.

Älä kuitenkaan viivyttele kattoremontin kanssa turhan päiten. Tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Fiskarsissa sijaitsevaan kohteeseesi mahdollisimman pian, niin kattosi vaivat eivät ehdi äityä enää yhtään pahemmaksi. Olemme kuulolla kesät, talvet!

Huopakaton uusiminen Fiskars – näin voit säästää muhkeita summia!

Huopakaton uusiminen Fiskars, haluaisitko urakan hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman edullisesti? Siinä tapauksessa suosittelemme, että tartut remonttituumasta toimeen heti kattosi kunnon alkaessa heiketä hälyttävästi.

Huopakattoremontin hinnan kannalta sillä on nimittäin valtava merkitys, missä kunnossa vanha katto on. Vaikka urakan hintalappuun vaikuttaa koko joukko muitakin asioita, vanhan katon kunnolla on laskukaavassa huomattavan suuri painoarvo.

Nyrkkisääntö onkin, että huopakaton uusiminen Fiskarsissa onnistuu sitä edullisemmin, mitä paremmassa kunnossa vanha katto on. Säästöä syntyy sekä työtunneissa että materiaalikuluissa.

Huomaa, että aina remontin tarve ei näy päälle päin. Varmuuden vuoksi suosittelemmekin ottamaan huopakaton uusimisen Fiskarsissa sijaitsevassa kohteessasi ainakin vakavaan harkintaan viimeistään katon tullessa noin neljänkymmenen vuoden ikään. Tämän käännekohdan jälkeen esimerkiksi läpivientien tiivisteisiin ei välttämättä enää voi luottaa, ja silmämääräisesti hyväkuntoinenkin katto voi tihutella vettä yläpohjaan vaikkapa kattoikkunan tai -luukun kupeesta.

Jos siis vähääkään epäilet talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanhan huopakaton kaipaavan jo eläkkeelle, kutsu asiantuntijamme ainakin kurkkaamaan kattoasi! Luvallasi voimme käydä katsastamassa katon poissa ollessasikin.

Palahuopakaton uusiminen Fiskars – yksilöllistä palvelua läpi projektin

Palahuopakaton uusiminen Fiskars, meiltä saat yksilöllistä palvelua projektin alusta loppuun. Huopa- ja palahuopakaton uusiminen Fiskarsissa suunnitellaan ja toteutetaan meillä aina projektikohtaisesti.

Otamme urakan suunnittelussa tarkoin huomioon sekä kohteesi yleiset ominaisuudet että vanhan katon kunnon. Jos kattosi ei esimerkiksi kaipaa kokonaisvaltaista kattoremonttia, voidaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Fiskarsissa sijaitsevassa kohteessasi toteuttaa osittain – uusimalla katto vaikkapa vain vesikaton osalta tai yhden lappeen alalta. Toisinaan uuden huopakaton asennus vanhan päällekin voi olla mahdollista.

Luonnollisesti kuuntelemme myös omia toiveitasi korvat höröllä. Halutessasi voimme tehdä katollesi remontin yhteydessä monenlaisia muutostöitä, kuten katon eristys tai lisäeristys, uusien kattotuotteiden asennus tai katon värin vaihtaminen. Tai toisaalta saneerata kattosi täysin ennalleen, jos olet sen esteettisiin ja teknisiin ominaisuuksiin nykyisellään tyytyväinen.

Ota joka tapauksessa yhteyttä, niin päästään starttaamaan suunnittelu pikapuoliin! Tavoitat asiantuntijamme kesät, talvet sekä soittamalla että sähköisesti.

Huomaa, että huopakattoremonttien ohella kauttamme on saatavilla myös rahoitusta. Rahoituksen ja osamaksun ansiosta et joudu tinkimään uuden kattosi ominaisuuksista tiukemmassakaan taloustilanteessa!

Muista hakea huopakattosi saneerauksesta jälkikäteen kotitalousvähennystä!

Tiesithän jo, että fiskarsilaisena yksityishenkilönä voit saada huopakattosi remontista niin sanottua kotitalousvähennystä? Ainakin siinä tapauksessa, että tilaat urakan kattoremonttipalvelustamme!

Kotitalousvähennys on verovähennys, jota myönnetään monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvistä töistä. Myös huopakaton remontointi sisältää yleensä paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä toimenpiteitä ja työvaiheita.

Kotitalousvähennystä myönnetään tosin vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Esimerkiksi itse tehty työ ei siis kelpaa verotuksessa vähennettäväksi.

Kaikki meidän tekemämme työ on kuitenkin kotitalousvähennyskelpoista kulua ilman kysymysmerkkejä. Tilatessasi huopakattoremontin Fiskarsissa kattoremonttipalvelumme kautta, voikin kotitalousvähennys keventää huopakattoremontin vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi lopulta varsin sievoisilla summilla!

Paljonko huopakaton uusimisesta sitten saa kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennyksen tarkka määrä riippuu hyvin pitkälti siitä, millaiseksi huopakattoremontin sisältö ja hinta muodostuvat.

Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous! Kunhan olemme keränneet kohteestasi tarvittavat pohjatiedot, voimme tehdä käsillä olevasta urakasta loistotarjouksen. Sen myötä voit arvioida kotitalousvähennyksen määrääkin tarkemmin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt