Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Fiskars – jätämme jälkeemme putipuhtaat kourut ja hymyn huulillesi

Hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Fiskarsissa ei tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa. Meillä Plus Kattopalvelussa on vesikourujen puhdistuksesta ja muista kattotöistä pitkänpitkä kokemus, ja asiakkaamme ovat olleet taidonnäytteisiimme tyytyväisiä kerta toisensa jälkeen.

Kun tilaat vesikourujen puhdistustyöt meiltä, onkin toimenpiteestä paljon iloa. Poistamme kouruihin kertyneet lehdet ja risut huolellisesti, jolloin ruoste, tukokset ja jää pysyvät niistä tehokkaasti loitolla.

Vesikourujen puhdistus ei hyödytä pelkästään sadevesijärjestelmää, vaan myös katto, julkisivu ja sokkeli kiittävät. Veden juostessa katolta pois tehokkaasti ja sille tarkoitettuja reittejä pitkin, säästyvät talon muut rakenteet turhan kosteusrasitteen aiheuttamilta ongelmilta.

Pitkässä juoksussa vesikourujen säännöllinen ja ammattimainen puhdistus voi säästää huomattavia summia rahaa. Työ itsessään ei ole kallis, sillä rutiinilla hoidamme hommat kustannustehokkaasti ja hintatasomme on kilpailukykyinen. Työmme kelpaa kotitalousvähennykseenkin.

Kylkiäiseksi saat ammattiarvion kattosi yleiskunnosta. Samalla voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen muistakin katolla tarvittavista toimenpiteistä. Mikäli tarvetta on isommallekin operaatiolle, älä huoli – kauttamme on saatavilla myös rahoitusta.

Koska voisimme siis tulla käymään? Me Plus Kattopalvelussa palvelemme koko Fiskarsin alueella ympäri vuoden. Tiimimme palvelee myös Fiskarsin lähialueilla Lohjasta Saloon, Karjaalta Tammisaareen ja Inkoosta Perniöön. Meiltä tiedät saavasi aina asiansa osaavat ja kokeneet ammattilaiset käyttöösi kohteeseen kuin kohteeseen Fiskarsissa ja muualla siellä suunnalla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Fiskarssissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Fiskarsissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Fiskarsin alueella!

Rännien puhdistus on osa jokaisen fiskarsilaisen katon kevät- ja syyshuoltoa

Tiesitkö, että yleensä rännien eli vesikourujen puhdistus tehdään Fiskarsissa osana katon kevät- tai syyshuoltoa? Niin sanottu kausihuolto valmistelee katon kattotuotteineen tulevien vuodenaikojen haasteisiin.

Rännien puhdistuksen ohella kausihuoltoon kuuluu vesikaton puhdistus. Katon puhdistus ehkäisee katemateriaalin haurastumista, kuten ruostumista ja rapautumista eli pidentää katon ikää.

Katon puhdistus on tärkeää myös sadevesijärjestelmän kannalta. Katolle kertyvät roskat päätyvät nimittäin ennen pitkää ränneihin. Näin ollen pelkkä vesikourujen puhdistus ei olisi kovinkaan hyödyllistä.

Kausihuoltoon voi kuulua myös muita toimenpiteitä katon tarpeista riippuen. Esimerkiksi katon ja kattotuotteiden kiinnikkeiden kiristäminen sekä kaadon säätäminen tehdään yleensä kausihuollon yhteydessä. Kaato tarkoittaa kulmaa, johon vesikourut on asennettu.

Itse et kuitenkaan joudu tekemään mitään edellä mainituista askareista. Me Plus Kattopalvelussa teemme kaikki kattotyöt Fiskarsissa mielellämme puolestasi – olemmehan täyden palvelun kattotalo.

Myös kausihuollon yhteydessä arvioimme kattosi yleiskunnon täysin veloituksetta. Katto kannattaa laittaa kerralla kuntoon, jotta se olisi kaikin puolin valmis kohtaamaan seuraavien kuuden kuukauden aikana kohtaamansa rasitteet.

Pyydä siis tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai mieluummin katon kausihuollosta. Ota yhteyttä jo tänään, niin et jää ruuhkan jalkoihin!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus moderneilla menetelmillä

Muiden kattotöiden ohella myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus Fiskarsissa on meidän heiniämme. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat osaavan avun, kun sadevesijärjestelmä ei enää vedä tai huomaat syöksyputkien imukyvyn heikentyneen huolestuttavasti.

Kokeneet asiantuntijamme avaavat tukokset tottunein ottein käytössämme olevien modernien menetelmien avulla. Emme potki tai hakkaa, vaan hyödynnämme sen sijaan esimerkiksi kuumaa vesihöyryä. Lupaamme avata tukoksen kuin tukoksen ilman, että sadevesijärjestelmä kärsii vaurioita.

Tukoksia ei muuten kannata jäädä märehtimään. Ne aiheuttavat nopeasti pahaa jälkeä. Tasakatolla seurauksena voi olla pian jopa kosteusvaurio, kun vesi alkaa kertyä katolle lätäköiksi.

Joko olisi korkea aika ottaa yhteyttä? Me Plus Kattopalvelussa olemme valmiit rientämään avuksesi mihin päin Fiskarsia tahansa, oli edessä sitten vesikourujen puhdistusta, katon kausihuolto tai vaikkapa tukkoon menneen sadevesijärjestelmän avaus.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt