Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Fiskars

Katon korjaus Fiskars – katon turva ja tiiveys tehokkaasti kuntoon. Meiltä saat kattotyöt laajalla skaalalla pikkupaikkauksista myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme yksittäisen kattovuodon tiivistykset sekä aluskatteen ja rakenteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset. Katolla kuin katolla syntyy iän myötä jos jonkinlaista kulumaa, ja katepintaa verottavat myös sadevedet, säänvaihtelut, lehtiroska, lika sekä sammal. Kun katto vuotaa, syyksi voi paljastua puutteellinen tai huolimaton kattohuolto, tai kenties katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä tapahtuneet kohtalokkaat virheet. Tai ehkä vesikate rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai onko tarpeen tehdä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme tyylikkäästi katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa, olipa kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki, rantasauna, pihavarasto tai autotalli. Käsiimme voit uskoa kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – tiili-, pelti- ja huopakatteet harjakatosta tasa- sekä taitekattoon. Hoidamme niin ikään katon korjaustyöt saaressa saarikohteissa, ja mahdollisuus kotitalousvähennykseen sekä joustavampaan rahoitukseen edullistavat projektia entisestään. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Raasepori ja Uusimaa; Hanko, Karjaa, Tammisaari, Inkoo, Lohja sekä Siuntio. Palvelemme korjauksissa ammattiottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja työmenetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Estä siis lahovauriot ja ennenaikaiset remontit teettämällä kunnostukset ajoissa – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta ja paikkauksesta Fiskarsissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Fiskarsissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Fiskarsissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Fiskarsin alueella!

Huopakaton korjaus Fiskars, hoidamme katepinnan kuprut ja kulumat

Huopakaton korjaus Fiskars – huomioimme kattosi tilanteen ja tarpeet. Huopakatto, eli bitumikatto joutuu kohtaamaan monenlaista vaivaa ja kulutusta. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan kattohuopaan, ja auringon uv-säteily kuivattaa kermejä, mikä kasvattaa halkeilun riskiä. Liitoksia pyrkivät puolestaan nakertamaan sammaleen juuret sekä lumikuorma, ja usein huopakatto tai palahuopakatto vuotaa juuri huopien saumakohdista. Kermiin saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa näkyviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui äkillisesti myrskyn toimesta, kun puu kaatui katon tai talon päälle tai myrsky muutoin vahingoitti huopakattoa.

Meiltä hoituu taidokkaasti huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa. Valitsemme kaikki käsittelyaineet ja korjaustavat tarkasti vaurioiden mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, sekä suoritamme tarvittaessa huopakaton tulityöt ja tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Huopakaton reikien paikkaus vaatii asiantuntemusta varsinkin silloin, kun huopaa joudutaan väliaikaisesti leikkaamaan auki ja tämän jälkeen tiivistämään uudelleen. Esimerkiksi kuprut eli huopakaton höyrypussit viillämme siististi auki, jotta pääsemme tasoittamaan pullistumat ja palauttamaan teknisen toimivuuden. Meille voit jättää huolettomin mielin kokonaisvaltaisetkin korjaustyöt, kuten alushuovan, umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Toteutamme Fiskarsissa myös huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Fiskars – pienistä paikkauksista rakennekorjauksiin saakka

Peltikaton korjaus Fiskars, paikkaamme kattovauriot laidasta laitaan. Peltikatto saattaa kärsiä vaikkapa lumen tai myrskyn tuomista tuhoista. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä. Peltikaton uhkiin lukeutuvat niin ikään sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun uv-säteily, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Perinteisiin peltikaton tuholaisiin kuuluu myös kattoa syövyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio kuluttaa hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Fiskarsissa aloitetaan tilannekartoituksesta, jossa etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin sekä tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian ja ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjauksesta tulee kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton yläpohjan sekä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Fiskars, edullisesti ja ensiluokkaisella palvelulla kauttamme

Tiilikaton korjaus Fiskars – tyylipuhdas työnjälki korjaajiltamme. Tiilikattokin murentuu ajan saatossa sekä ympäristön rasitusten toimesta. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti kattoon, ja ne syövät tiilestä ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto huokoistuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Tarpeeseen voi tulla myös tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys, mikäli tiilikatto vuotaa yläpohjan ongelmien, kuten kulumien tai vaurioiden takia. Tai ehkä tiilikatto rikkoutui äkillisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa ehkäisee ennenaikaiset remontit, kunhan kunnostuksiin ryhdytään hyvissä ajoin, ennen katon vaipumista vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve jääkin luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Fiskarsissa viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jolloin haurastunut kate saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars – palauta katollesi täysi vesitiiveys

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars, vahvistamassa kattosi täyttä vesitiiveyttä. Aluskatteella on oma elintärkeä roolinsa rakenteiden kunnossapidossa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, niin ettei vesi päädy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Vuosien karttuessa aluskate haurastuu ja tiivisteet alkavat pettää, ja lisähaastetta voivat tuoda asennusvirheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienestäkin vuodosta saattaa koitua katolle mittavia kosteushaittoja, joten korjaustoimiin on ryhdyttävä välittömästi vaurioiden havaitsemisen jälkeen. Toteutamme Fiskarsissa peltikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset, huolehtien kaikki limitykset ja laudoitukset viimeisen päälle kuntoon.

Meiltä sujuu moitteetta aluskatteen korjaus ja paikkaus haastavistakin kohdista, kuten katon jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Huolehdimme kuntoon aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun, sekä asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Paikkaamme aluskatteen siististi ja kestävästi laadukkain tuottein sekä menetelmin, ja purkutöiden yhteydessä tarkistamme läpi myös yläpohjan rakenteiden kunnon. Vaihdamme kastuneet villat ja uusimme lahovaurioiset puuosat rakenteista, sekä lisäämme eristystä ja välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme Fiskarsissa myös aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus tiivistää vuotokohdat ja tukee katon turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus antaa katollesi uuden elämän. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia ja sisältävät siksi merkittävän vuotoriskin. Pahimmillaan vesi saattaa läpiviennistä päätyä huonetilaan tai rakenteisiin, jolloin tilanteesta pääsee ajan myötä äitymään kattava kosteusvahinko. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa, toteutamme suojapeltien ja tiivisteiden vaihdot sekä tarvittaessa rakenteiden purkutyöt. Paikkaamme aluskatteen läpiviennin kohdalta ja kunnostamme yläpohjan lahovauriot, ja asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa – meiltä saat katollesi kestävän korjauksen sekä tyylikkään, tiiviin tuloksen. Kaikin puolin toimiva katto tukee myös talosi kattavaa hyvinvointia; ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt