Huopakattoremontti Hattula

Huopakattoremontti Hattula, taitavat huopakatemestarimme ovat valmiina palvelukseesi! Hattula-Hämeenlinna-Pälkäne-Valkeakoski-Lammi-Forssa-Toijala-alueella toimii useita kattoremonttifirmoja, mutta meiltä saat rahoillesi takuuvarmaa vastinetta.

Erotumme joukosta eduksemme muun muassa lujan kokemuksemme ansiosta. Tiimillämme on erilaisten huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta, uusimisesta ja remontoinnista rautainen kokemuspohja jo ennestään.

Pitkän uramme varrella olemme saneeranneet lukemattomia eri muotoisia ja -kokoisia tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakatteita, jättäen jälkeemme tyytyväisiä asiakkaita kerta toisensa jälkeen. Onnistumme taatusti korkein arvosanoin Sinunkin kohteessasi!

Suoriudumme selkein askelmerkein jopa kosteusvaurioiden korjauksesta, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisusta, myrskyvauriokorjauksista ynnä muista yläpohjan puolella piilottelevien vikojen kunnostuksesta. Lupaamme, että kattosi lähtökunnosta riippumatta uusi kattosi tulee edustamaan parasta A-luokitusta.

Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä ainakin tarjous huopakattoremontista Hattulassa sijaitsevassa kohteessasi! Voit tehdä sen kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Meiltä saat huopakattoremontit Hattulassa varmalla ammattitaidolla, mutta myös muu Kanta-Häme kuuluu palveluverkostoomme. Tarvittaessa asiantuntijamme rientävät avuksesi jopa saarikohteisiin Kanta-Hämeen alueella.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hattulassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hattulassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hattulan alueella!

Palahuopakattoremontti Hattula, helposti ”avaimet käteen”-pakettina!

Palahuopakattoremontti Hattula, toteutetaan meillä niin sanottuna ”avaimet käteen”-palveluna. Tämä on erittäin helppo ja huoleton tapa hoitaa huopa- tai palahuopakattoremontti Hattulassa sijaitsevassa kohteessasi pois päiväjärjestyksestä, sillä et joudu tekemään tai hankkimaan itse kerta kaikkiaan mitään.

Me…

 • Suunnittelemme urakan puolestasi – kattosi tarpeita ja omia toiveitasi kunnioittaen.
 • Hankimme tarvittavat materiaalit ja kaluston käsillä olevaa urakkaa varten, ja toimitamme ne remonttikohteeseen ajallaan.
 • Puramme pois vanhan katon ja kattotuotteet (niiltä osin kuin on tarpeen). Samalla kunnostamme mahdolliset lahovauriot, vaihdamme kastuneet eristeet, korjaamme pikku eläinten tekemät tuhot ja suoristamme lumitaakan alla ratkenneet kattopalkit kattosi välistä.
 • Asennamme uudet kattohuovat tai -laatat sekä kattotuotteet pilkulleen visiosi mukaisesti.
 • Huolehdimme jopa loppusiivouksesta ja jätteiden poiskuljetuksesta puolestasi.

Älä siis tee elämästäsi tarpeettoman vaikeaa – tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Hattulassa kattoremonttipalvelumme kautta ”avaimet käteen”-palveluna! Eipä aikaakaan, niin talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea komistaakin jo uusi, entistä ehompi bitumikruunu.

Huopakaton uusiminen Hattula – meillä et maksa uudesta katostasi maltaita!

Huopakaton uusiminen Hattula, paljonko se maksaa? Onko esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autotallin tai pihasaunan huopakaton uusiminen Hattulassa kallista?

Ei syytä huoleen – meillä et maksa uudesta katostasi maltaita! Hintatasomme on hyvin kilpailukykyinen. Vankan kokemuksemme ansiosta pystymme näet pitämään urakan kulut kurissa ilman, että palvelun laadusta tarvitsee tinkiä piiruakaan. Kun sävelet ovat selvät, työtunteja ei pala turhuuksiin ja materiaalikulutkin pysyvät automaattisesti minimissään.

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea työstämme myös niin sanottua kotitalousvähennystä. Kyseessä on verovähennys, jota voit saada monista kotisi ja/tai vapaa-ajan asuntosi kunnostukseen liittyvistä töistä. Myös huopakaton uusiminen Hattulassa sisältää tyypillisesti paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä ja toimenpiteitä, ja vähennyksestä voi olla lopulta tuntuvaakin taloudellista etua.

Kaiken varalta on tietysti hyvä laittaa korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Jos tarjouksemme loppusumma jostain syystä ylittääkin budjettisi rajat, yhteistyökumppanimme tarjoaman joustavan rahoituksen avulla voit jakaa huopakattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin.

Palahuopakaton uusiminen Hattula – tiesitkö tämän?

Palahuopakaton uusiminen Hattula, huolellinen suunnittelu on kaiken A ja O. Se varmistaa, että urakka etenee joutuisasti ja remontin lopputulos on odotusten mukainen.

Mutta tiesitkö, että urakan yhteydessä voimme tehdä katollesi myös monenlaisia muutostöitä erittäin helposti ja edullisesti? Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hattulassa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa erinomaisen tilaisuuden parannella sekä katon teknisiä että esteettisiä ominaisuuksia!

Jos et ole kattoosi nykyisellään täysin tyytyväinen, auttaisiko vaikkapa…

 • Uusi väri? Kattohuopia ja -laattoja on olemassa kattavassa värikirjossa mustasta siniseen, ja palahuopaa on saatavilla jopa kaksivärisenä.
 • Uusien kattotuotteiden tai -läpivientien asennus? Huopakatemestarimme asentavat tottunein ottein kaikki huopakaton kattotuotteet kattoturvatuotteista sadevesijärjestelmiin, piipunhatuista pieneläinesteisiin ja kattoikkunoista aurinkopaneeleihin.
 • Katon eristys tai lisäeristys? Toteutamme jopa kokonaiset huopakaton energiaremontit kokenein käsin ja kohtuu hinnoin!
 • Kattolaattojen mallin vaihtaminen? Palahuopaa on nykyään saatavilla myös suorakaiteen mallisella leikkuulla.

Ota yhteyttä, niin päästään pian suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Hattulassa sijaitsevassa kohteessasi. Eksperttimme keskustelevat kanssasi mieluusti sekä kasvotusten että puhelimessa!

Nämä merkit kertovat, että huopakattoremontti Hattulassa sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi jo ottaa työn alle:

 • Kysymysmerkit katon vedenpitävyydessä. Jos kattosi ei enää pidä vettä tiivistyksestä ja paikkauksesta huolimatta, on huopakattoremontti Hattulassa sijaitsevassa kohteessasi syytä ottaa agendalle mitä pikimmiten!
 • Kattosi on painunut notkolle tai kuopalle lumikuorman alla. Todennäköisesti katon kantavat rakenteet ovat pettäneet, eikä tilanteesta ikävä kyllä välttämättä selvitä muuten kuin kattoremontilla.
 • Sammal ja jäkälä eivät meinaa pysyä katostasi erossa sitten millään. Jos kausipuhdistukset on tehty asianmukaisesti ja katto on jo kertaalleen käsitelty kasvustontuhoaineella ja uudelleenpinnoitettu, mitä luultavimmin vain kattohuopien uusiminen häätää kasvuston kattosi kimpusta.
 • Katon energiatehokkuus on surkealla tolalla (esimerkiksi kylmien siltojen tai onkaloiden vuoksi).
 • Katto on jo ikänsä puolesta valmis eläkkeelle. Harva huopakatto selviää tehtävistään juuri neljääkymmentä vuotta kauemmin.

Jos tunnistit kattosi edellä olevista esimerkeistä, pyydä ihmeessä asiantuntijoitamme ainakin vilkaisemaan kattoparan tilannetta. Kun olemme nähneet kattosi omin silmin, annamme tarvittaessa mielellämme huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Hattulassa sijaitsevassa kohteessasi!