Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Hattula

Katon korjaus Hattula – tehokas ja toimiva laatupalvelu. Hoidamme kuntoon vuoto-ongelmat, mekaaniset vauriot sekä muut mahdolliset epäkohdat. Kun katto vuotaa, syy saattaa löytyä arkisista ympäristön kulutuksista; sammal, lehtiroska, pakkanen, kosteus sekä uv-säteily verottavat kattoa. Tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet, toisinaan myös lumi- tai myrskyvauriot, jotka yllättäen iskevät kattoon. Ehkä rakenteet kärsivät, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kattokorjauspalvelumme hoitaa katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, samoin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset katon mallista tai materiaalista riippumatta. Kunnostamme taidolla harja-, auma-, tasa-, pulpetti- ja taitekatot, sekä kaikki kohteet betonitiilestä bitumikermiin ja ja profiilipellistä palahuopaan.

Vuotaako katto vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai tarvitaanko vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta ja tiivistystä? Meiltä saat mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hattulassa; kattovuodon paikkaukset, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Suoritamme sujuvasti niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Kuluihin voi hakea sivujemme kautta joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja kattotöitä pystyy hyödyntämään myös kotitalousvähennyksessä verotuksessa. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja työmenetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy laajalti muukin Kanta-Häme; Janakkala, Hausjärvi, Hämeenlinna, Tammela sekä Loppi. Ajoissa tehdyillä korjauksilla säästät rahaa ja kattoa, kun yksittäiset epäkohdat hoidetaan kuntoon ennen niiden äitymistä isommiksi. Näin vältät ikävät kosteusvauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Hattulassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hattulassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hattulassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hattulan alueella!

Huopakaton korjaus Hattula, hoitamassa katepinnan haastekohdat kuntoon

Huopakaton korjaus Hattula – meiltä kokeneet korjaajat kohteeseen kuin kohteeseen. Paikkaamme palahuopa- ja kolmiorimakatteet sekä hitsattavat bitumikermikatot. Huopakatto, eli bitumikatto saattaa kärsiä muun muassa myrskyvaurioista, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli irrotti katolta huopia tai myrsky vioitti kattoa. Yleisimmin korjaustarve kuitenkin syntyy pikkuhiljaa sään ja ajan rasituksissa, kun huopia jäytävät sammal ja lumi sekä auringon kuivattava uv-säteily. Katolta voi löytyä auenneita saumoja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hattulassa, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista myrskyvaurioiden korjauksiin. Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, selvitämme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja etsimme kattosi mukaiset käsittelyaineet sekä materiaalille sopivat menetelmät. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoittamista silmällä pitäen. Meille voit uskoa huolettomin mielin haastavimmatkin korjaustyöt, kuten rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Toteutamme Hattulassa huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin huopakaton sekä palahuopakaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Hattula, kaikille kattomalleille ja -materiaaleille kauttamme

Peltikaton korjaus Hattula – paikkaamme kuntoon katot laidasta laitaan: profiilipelti-, alumiini- ja kuparikatot sekä lukkosauma- ja konesaumakatteet. Tyypillisiin korjaustarpeisiin lukeutuvat peltikaton reiät, kolhut ja kulumat, sillä ruoste ja korroosio iskevät etenkin hoitamatta jääneeseen kattoon. Peltikaton laittavat niin ikään lujille sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, aurinko, pakkanen ja jää aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, haasteita voi löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – esimerkiksi aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Merkittävän vaaranpaikan muodostavat myös peltikaton myrsky- ja lumivahingot, jotka saattavat tehdä tuhoisaa jälkeä uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hattulassa aloitetaan kattavilla pohjatöillä, kuten lian- sekä ruosteenpoistolla, niin että korjauksesta saadaan kestävä. Tavallisesti järkeväksi ratkaisuksi osoittautuu nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton yläpohjan ja aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset Hattulassa. Saat meiltä niin ikään peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Hattula, huolella pikkupaikkauksista rakennekorjauksiin

Tiilikaton korjaus Hattula – haurastunut tiilipinta uuteen loistoon. Myös savitiilikaton tai betonitiilikaton saattavat yllättää muun muassa myrskyn tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin syntyä vähitellen ympäristön rasituksissa, kun kattoa nakertavat sammal ja lumi sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä kuljettaa kosteutta mukanaan, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoinen tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarpeeseen tuleekin tiilikaton aluskatteen korjaus, tiivistys ja paikkaus. Tiilikatto ei ole itsessään vesitiivis eikä edes sellaiseksi suunniteltu, vaan avukseen se tarvitsee kaikissa tapauksissa luotettavasti toimivan aluskatteen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hattulassa ehkäisee isommat vauriot, kunhan korjaustoimiin ryhdytään hyvissä ajoin, ennen katon vaipumista vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Hattulassa viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, niin että kulunut kate pystyy jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hattula – tapauskohtainen ratkaisu kattosi ongelmiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hattula, ehkäisemässä lahovauriot ja kosteushaitat. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista ulkoa ja sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleensä sään ja ajan rasituksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto tekee kokonaisvaltaista vahinkoa saavuttaessaan yläpohjan rakenteet, joten korjaustoimiin täytyy ryhtyä välittömästi vaurioiden havaitsemisen jälkeen. Hoidamme Hattulassa peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, katollesi turvallisin ammattiottein ja yksityiskohtia myöten.

Suoritamme aluskatteen reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja samalla kunnostamme lahovaurioiset rakenteet sekä muut epäkohdat yläpohjasta. Riittävä ilmanvaihto on erityisen tärkeä aluskatteen toimivuutta ajatellen, ja niinpä lisäämme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kattosi tapauksessa on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Toteutamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä huolehdimme aluskatteen ylösnostoista sekä tiivistyksestä savupiippuun. Lisäksi teemme Hattulassa aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hattula – korjaus tehdään varmoin ja ammattitaitoisin ottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hattula – korjaus hoituu hienosti ammattilaistemme toimesta. Läpiviennit muodostavat rakenteensa takia merkittävän vuotoriskin katolle. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hattulassa, kutsu paikalle pätevät korjaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Hoidamme katon korjaukset vuotavan viemärintuuletusputken ja ilmanvaihtoputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun tai muun läpiviennin kohdalta. Meiltä saat kärsineiden tiivisteiden vaihdot ja kuluneiden suojapeltien uusimiset, sekä tarvittavilta osin purkutyöt, mikäli vettä on päässyt rakenteisiin. Paikkaamme aluskatteen läpiviennin kohdalta ja kunnostamme yläpohjan lahovauriot, sekä asennamme aluskatteen ylösnostot ja läpiviennin tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hattulassa, ja samalla suoritamme muutkin yksittäiset korjaukset kattosi parhaaksi. Tuloksena on katolle parempi tiiveys sekä pitkä, laadukas elinkaari – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt