Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Hattula – huippuunsa hiottua palvelua kohteeseen kuin kohteeseen!

Vesikourujen puhdistustyöt Hattulassa voi tehdä monella tavalla. Joku putsaa rännit itse kourukolalla maasta käsin, toinen nousee räystäälle vessaharjan kanssa ja kolmas tilaa työt suosiolla ammattilaiselta. Mutta mikä taktiikka on paras?

Jos haluat hoitaa vesikourujen puhdistustyöt mahdollisimman vaivattomasti ja turvallisesti puhdistustuloksesta tinkimättä, tilaa toimenpide meiltä Plus Kattopalvelusta. Puhdistamme kaikenlaiset sadevesijärjestelmät huippuunsa hiotulla ammattitaidolla!

Meille vesikourujen puhdistus on arkipäivää, joten hommat hoituvat sujuvasti ja kustannustehokkaasti kaikissa kohteissa. Meiltä sadevesijärjestelmäsi saa kaiken kaipaamansa huomion yllättävän pienessä aikaikkunassa.

Huolellinen ja ammattitaitoinen puunaus pitää sadevesijärjestelmäsi pitkään tyytyväisenä. Se taistelee tarmokkaasti niin korroosiota, tukoksia kuin talvisia rasitteitakin vastaan. Myös kiinteistösi muut rakenteet kiittävät sadevesijärjestelmän tehokkaasta toiminnasta välttäessään katolta ryöppyävien vesimassojen aiheuttamat kosteusvauriot.

Eikä tässä vielä kaikki! Tilatessasi rännien puhdistustyöt meiltä, saat kylkiäiseksi arvokasta tietoa kattosi yleisvoinnista. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen muistakin suosittelemistamme kattotöistä.

Mansikkana jo ennestään maukkaan kokonaisuuden päällä saat työstämme kotitalousvähennystä. Viimeistään tämän pitäisi saada sukat pyörimään jaloissasi!

Ota siis yhteyttä ja tilaa vesikourujen puhdistus ensi kerralla meiltä Plus Kattopalvelusta. Olemme käytettävissäsi kilpailukykyisin hinnoin koko Hattulan alueella sekä lähitienoolla Hämeenlinnasta Pälkäneelle, Valkeakoskelle, Renkoon ja Tammelaan.

Kattavat kattotyöt Hattulassa katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hattulassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hattulan alueella!

Hattulalainen, tässä on reseptimme täydelliseen rännien puhdistukseen!

Kuten sanottu, meiltä Plus Kattopalvelusta saat huippuunsa hiottua rännien puhdistuspalvelua kohteeseen kuin kohteeseen Hattulassa ja Hattulan lähialueilla. Osoittaaksemme, että tämä ei ole pelkkää myyntipuhetta ja ”sanan helinää”, haluamme kertoa hieman rännien puhdistukseen käyttämistämme menetelmistä ja välineistä.

Reseptimme täydelliseen rännien puhdistukseen pitää sisällään monia erilaisia ainesosia. Avainasemassa on kuitenkin se, että teemme puhdistustyöt aina räystäällä tai katolla työskennellen – emme siis maasta käsin.

Tässä toimintatavassa on se etu, että pääsemme näkemään kouruihin ja siten varmistamaan niiden todella tulevan puhtaaksi. Tarvittaessa vesikourujen ulkopintojen pesukin onnistuu näppärästi.

Vähintään yhtä olennaista on, että meillä roskien poisto vesikouruista tehdään käsityönä. Kun enimmät roskat on saatu pois, huuhtaisemme viimeisetkin neulaset ja koivunnorkot veden kanssa. Tämä on tehokasta ja samalla hellävaraista.

Hellävaraisen käsittelyn ansiosta rännien puhtaanapito on jatkossakin vaivatonta, sillä sadevesijärjestelmää suojaava pinnoite ei kulu tai muuten vaurioidu puhdistuksen yhteydessä. Hyväkuntoinen pinnoite suorastaan hylkii likaa ja roskia.

Eikö kuulostakin hyvältä? Ota yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – millä ilveellä tukokset oikein avataan?

Jos vesikouruista livahtaa roskaa syöksyputkiin, eivätkä ne pääse jostain syystä jatkamaan matkaansa maahan asti, sadevesijärjestelmä tukkeutuu. Silloin tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on paikallaan.

Tämä on kuitenkin usein helpommin sanottu kuin tehty. Varsinkin pitkään muhinut tukos vaatii yleensä hieman suostuttelua hellittääkseen asemistaan.

Millä ilveellä tukokset sitten avataan? Tukkeutuneen syöksytorven avaukseen ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa, vaan käytettävät tekniikat ja työvälineet on valittava aina tilanteen mukaan.

Tukkeutuneen syöksytorven avaukseen on mahdollista käyttää esimerkiksi viemärirassia (eräänlainen viemäriputken avaukseen tarkoitettu vaijeri), lehtipuhallinta, vesihöyryä tai vaikkapa pihapuusta katkaistua notkeaa oksaa. Vesihöyryä käytetään tosin vain jäätukoksiin.

Tämän enempää Sinun ei kuitenkaan tarvitse tukkeutuneiden syöksytorvien avauksesta tietää, sillä me Plus Kattopalvelussa huolehdimme myös tukokset pois päiväjärjestyksestäsi Hattulassa ammattitaitoisesti ja kohtuu kustannuksin. Vesikourujen putsauksen ohella meillä on tästäkin toimenpiteestä roppakaupalla kokemusta!

Huomaa, että Hattulassa voit maksaa meiltä tilatut kattotyöt myös pienemmissä erissä yhteistyökumppanimme tarjoamalla reiluehtoisella rahoituksella. Älä siis ryhdy rännien putsaukseen tai tukkeutuneen syöksytorven avaukseen omin päin, vaikka henkilökohtainen taloutesi olisi tällä hetkellä laskusuhdanteessa. Ota yhteyttä ja kerro meille sadevesijärjestelmäsi tarpeista esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt