Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Inkoo

Huopakattoremontti Inkoo – palvelemme ilolla, remontoimme huolella! Kun omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai vaikkapa piharakennuksen (esimerkiksi autotallin, varaston tai pihasaunan) huopakattoremontti Inkoossa tulee ajankohtaiseksi, älä epäröi hetkeäkään kääntyä meidän puoleemme.

Taitavalla tiimillämme on huopakattoremonteista vankkumaton kokemuspohja. Sen ansiosta hommat hoituvat sekä ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti urakan alusta loppuun. Voit olla varma, että uusi kattosi tulee edustamaan parasta A-luokkaa niin ulkonäkönsä kuin kestävyytensäkin puolesta.  

Vaikka kattosi välistä paljastuisi kavalia kosteusvaurioita, meillä ei mene sormi suuhun. Vaihdamme vettyneet ja homeiset eristeet sekä uusimme lahot puuosat rutiinilla.

Kaiken tämän toteutamme paljon kehuttuna ”avaimet käteen”-palveluna. Et siis joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään koko urakan aikana, vaan me huolehdimme puolestasi niin työstä, materiaaleista kuin kalustostakin.

Joko aloitetaan? Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous huopakattoremontista Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa näiltä näppäimiltä! Huomaa, että iloiset huopakate-eksperttimme ovat käytettävissäsi koko Inkoon alueella sekä lähikunnissa (esimerkiksi Raasepori, Lohja, Siuntio ja Kirkkonummi) jopa saarissa ja muissa vaikeakulkuisissa sijainneissa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Inkoossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Inkoossa!

Palahuopakattoremontti Inkoo – remontoimme myös myrskyjen ja lumen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatteet!

Palahuopakattoremontti Inkoo, remontoimme myös myrskyjen ja lumen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatteet kokenein käsin! Vaikka kokonainen puu kaatuisi kattosi päälle, ei huopa- tai palahuopakattoremontti Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi tuota meille minkäänasteista päänvaivaa.

On totta, että joskus lumi- ja myrskyvaurioista selvitään ihan paikallisilla korjaustoimenpiteillä. Jos esimerkiksi katolta alas liukuva lumi vaurioittaa katteen pintaa, ei huopakattoremonttia todennäköisesti tarvitse ottaa puheeksi.

Toisinaan lumi tai myrsky voi kuitenkin ruhjoa kattoa sen verran pahanpäiväisesti, että huopakattoremontti on oikeastaan ainoa siisti ja kestävä keino katon kunnostamiseksi. Esimerkiksi notkahtaneita kattopalkkeja ei enää korjata pikku nokareella bitumimassaa!

Joka tapauksessa kannattaa kutsua asiantuntijamme viipymättä paikan päälle, kun huomaat katon ahdingon. Mitä ripeämmin toimit, sen vähemmällä luultavasti päästään.

Kattosi nähtyämme voimme tehdä loistotarjouksen tilanteen mukaan joko katon remontoinnista tai korjauksesta – kauttamme järjestyvät sekä huopakaton korjaustyöt että huopa- ja palahuopakattoremontit Inkoossa osaavin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin!

Huopakaton uusiminen Inkoo, mietitkö hintaa?

Huopakaton uusiminen Inkoo, mietitkö hintaa? Arvatenkin, sillä niin tekee arviolta 99,9 % asiakkaistamme omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontin lähestyessä.

Huopakaton uusiminen Inkoossa on kuitenkin aina eri hintaista kohteesta ja katosta riippuen. Huopa- ja palahuopakattoremonttien hinnat vaihtelevat Inkoossa paljon, koska yksikään remonttiprojekti ei ole samanlainen.

Tarjouksemme loppusummaan vaikuttaa esimerkiksi työtuntien määrä. Lisäksi on tietysti otettava lukuun urakkaan tarvittavat materiaalit ja kalusto.

Työtunteihin, materiaaleihin ja kaluston tarpeeseen puolestaan vaikuttavat esimerkiksi nämä tekijät: katon koko, kunto ja tyyppi (tiivissaumainen bitumikermikatto, bitumilaattakatto tai kolmiorimakatto), kattotuotteiden ja -läpivientien määrä, kohteen sijainti ja korkeus. Myös mahdollisilla muutostöillä on oma vaikutuksensa kattoremontin hintaan.

Jos haluat tietää, paljonko huopakaton uusiminen Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi maksaa, kannattaakin pyytää meiltä suoraan tarjous. Todennäköisesti summa viivan alla on iloinen yllätys!

Ota huomioon, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Pahan päivän varalta olemme myös järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden hakea kauttamme joustavaa rahoitusta ja maksaa huopakaton remontointi rennosti osissa.

Palahuopakaton uusiminen Inkoo, tarvitsenko luvan?

Palahuopakaton uusiminen Inkoo, tarvitsenko urakkaan luvan? Kuten moni muukin asia huopakattoremonttiin liittyen, myös luvan tarve riippuu täysin projektista.

Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa sen verran, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Inkoossa vaatii luultavasti luvan, jos…

  • …urakan yhteydessä on aikomus muuttaa katon ulkonäköä. Esimerkiksi katon värin vaihtaminen edellyttänee rakennusvalvontaviranomaisen lupaa. Huomaa, että joskus vähäpätöisiltäkin tuntuvat viilaukset (kuten kattotuotteiden värimuutokset) saattavat olla luvanvaraisia.
  • …remontti vaikuttaa katon energiatehokkuuteen. Esimerkiksi katon eristyksen parantaminen huopakattoremontin yhteydessä vaatii siis todennäköisesti luvan.
  • …rakennuksen asuinpinta-ala kasvaa kattoremontin myötä. Muun muassa ennestään kylmän ullakkotilan muuttaminen asuinkelpoiseksi on luvanvaraista.

Jos lupa huopakattoremonttiin tarvitaan, on lupa-asiat tietenkin hoidettava kuntoon ennen remontin alkua. Inkoossa lupien hakeminen onnistuu kuitenkin helposti netissä Lupapiste-palvelun kautta.

Muutenkaan lupa-asioista ei kannata sen ihmeemmin stressata. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Inkoossa kattoremonttipalvelumme kautta, asiantuntijamme auttavat mielellään myös lupa-asioiden selvittelyssä tarpeen vaatiessa. Kauttamme huopakattoremontti hoituu pois päiväjärjestyksestäsi harvinaisen kivuttomasti lupien hakemisesta loppusiivoukseen!

Inkoolainen: mitä paremmassa kunnossa vanha katto on, sen helpommin huopakattoremontti hoituu!

Huopakattoremontti Inkoossa ei aina ole maineensa veroinen megaluokan urakka. Itse asiassa se on sitä yleensä vain siinä tapauksessa, että kattoremontin kanssa ollaan auttamattomasti myöhässä.

Jos katto on kuitenkin vielä kohtalaisessa kunnossa, voi huopakattoremontti Inkoossa onnistua esimerkiksi pelkät kattohuovat tai bitumilaatat vaihtamalla. Mikäli alemmat kattorakenteet ovat vielä täysin iskussaan, etkä nimenomaan toivo katon laaja-alaisempaa purkamista edellyttäviä muutostöitä, ei meillä ole syytä ulottaa remontointia vesikattoa alempiin kattorakenteisiin.

Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Inkoossa voi onnistua myös niin, että uusi katto asennetaan vanhan päälle. Tämä voi olla parhaimmillaan erittäin toimiva ja kustannustehokas ratkaisu huopakaton uusimiseksi, jos vanhat kattohuovatkin ovat vielä suhteellisen hyvässä kunnossa.

Varmuudella emme kuitenkaan osaa sanoa huopa- tai palahuopakattosi vaatimista kunnostustoimenpiteistä ennen kuin olemme nähneet sen omin silmin. Ota siis yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme katsastamaan kattosi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä! Jos annat luvan, voimme käydä kurkkaamassa sitä myös poissa ollessasi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt