Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Hämeenlinna –Mikään ei voita uutta kattoa

Mikään ei voita uutta kattoa, sillä uusi katto on siisti ja puhdas sekä kauniin värinen. Jos huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti Hämeenlinnassa on ammattilaistemme tekemä, on lopputulos kaikin puolin tiivis ja toimiva. Mikään sauma ei irvistä, eikä minkään läpiviennin eristäminen ja tiivistäminen ole unohtunut. Kaikki tarpeelliset kattoturvatuotteet ovat omilla paikoillaan, ja sadevesijärjestelmäkin on mitoitettu ja asennettu oikein. Jatkossa katto tarvitsee säännöllisiä huoltoja sekä todennäköisesti myös jonkin sortin paikkauksia. Anna meidän pitää huolta omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin tai autokatoksen tai vaikkapa saunarakennuksen bitumikatosta, niin sen tulevaisuus näyttää valoisalta. Tällainen huopakatto saattaa kestää 40 vuotta. Jos talossa on palahuopakatto (eli bitumipaanukatto tai laattakatto), voi edessä olla noin 30 huoletonta vuotta.

Huopakattoremonttikin etenee huolettomasti, kun asialla ovat ammattilaisemme. Uusimme niin tasakatot, aumakatot, pulpettikatot kuin mansardikatotkin avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa mihinkään työvaiheeseen. Huolehdimme niin alkutarkastuksen tekemisestä, materiaalien tilaamisesta, rakennustelineiden pystyttämisestä ja purkamisesta kuin kaikista muistakin työvaiheista. Timanttinen ammattitaito ja pitkä kokemus saavat aikaan sen, että kaikki työvaiheet etenevät niin nopeasti ja virheettömästi. Meiltä voi pyytää myös erikoisempia töitä, kuten tasakaton muokkaamisen satulakatoksi tai vaikkapa katon korotuksen.

Vaikka luvassa onkin asiantuntijoiden tekemä täyden palvelun kattourakka, ei huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin hinta tunnu kovalta. Hinnoittelemme kaikki kattourakkamme kohtuullisesti, ja omakotitalon tai kesämökin kattotöistä voi hakea lopuksi kotitalousvähennystä. Kattotöiden rahoitusta kannattaa hakea jo ennen huopakattoremontin tai jonkin muun kattourakan aloittamista Hämeenlinnassa, Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa tai Valkeakoskella. Yhteistyökumppanimme tarjoamaan luottoon pääsee tutustumaan meidän nettisivujemme kautta, ja sitä voi myös hakea sähköisesti, onhan kyseessä nykyaikainen rahoitusratkaisu.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Hämeenlinnassa alkaa tilannekatsauksesta

Emme voi alkaa suunnitella huopakaton tai palahuopakaton uusimista Hämeenlinnassa, ennen kuin tiedämme, millaisesta katosta on kyse. Kuten kuvitella saattaa, bitumikattoremontin hintaakaan ei voida laskea ennen katon näkemistä omin silmin. Kaikki lähtee siis siitä, että tulemme paikan päälle tarkastamaan omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin tai esimerkiksi saunamökin huopakaton.

Meitä kiinnostaa muun muassa se, kuinka kalteva bitumikatto on, sillä oikein jyrkän huopakaton uusiminen on hitaampaa loivemman katon vaihtamiseen verrattuna. Jotta voisimme suunnitella huopakattoremontin ja laskea sille tarkan tarjouksen, on meidän tiedettävä myös talon korkeus ja katon yksityiskohtien (kuten kattoläpivientien ja kattoturvatuotteiden) määrä.

Se, kuinka paljon huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Hämeenlinnassa maksaa, on kiinni myös kattorakenteiden kunnosta. Katon alla olevat rakenteet ovat ihanteellisessa tapauksessa kuivat, terveet ja kantokykyiset. Jos vanha bitumikatto on vuotanut, voivat kattorakenteet olla märät ja lahot. Huopakattovuoto on saattanut kastella myös eristeet, joissa saattaa olla hometta. Tämä ei ole mikään maailmanloppu, mutta kosteusvaurioiden kunnostamisella on vaikutusta siihen, kuinka kauan bitumikaton uusiminen kestää, miten se tehdään ja mitä se maksaa.

Myös asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten omakotitalon, mökin tai vaikkapa autotallin huopakatto uusitaan. Kerro meille, millaisia yksityiskohtia katolle haluat, minkä värisen katon tahdot ja mitä muutoksia toivot toteutettavan. Kun tiedämme toiveesi ja kattosi erityispiirteet, olemme valmiit aloittamaan huopakaton uusimisen suunnittelemisen ja tarjouksen laskemisen – eikä mene kauaakaan, kun olemme jo täydessä työn touhussa katollasi!

Teemme niin omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen kuin autotallienkin huopakattoremontit Hämeenlinnassa

Meidän ammattilaisemme tekevät taidokkaasti kaikenlaiset huopakattoremontit Hämeenlinnassa. Olemme nappivalinta tekemään paritalon tai vaikka omakotitalon huopakattoremonttia, mutta yhtä hyvin meidät kannattaa valita toteuttamaan kesämökin huopakattoremonttia. Olipa kesämökki iso tai pieni, onnistuu mökin huopakattoremontti Hämeenlinnassa yhtä saumattomasti ja tasokkaasti. Tasokkuus tarkoittaa ammattitaitoa, huolellisuutta, laadukkaita materiaaleja ja asiakaslähtöistä palvelua, mutta se ei silti tarkoita kallista hintaa. Huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti etenee erinomaisella hinta-laatusuhteella, joten meiltä kannattaa tilata myös autotallin tai saunarakennuksen huopakattoremontti – varaston, leikkimökin tai esimerkiksi kesäkeittiön bitumikattoremontteja unohtamatta.

Oikea aika uusia omakotitalon tai vaikkapa pihasaunan huopakatto selviää kattotarkastuksen yhteydessä. Kaikki katot on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta katon kaikki tarpeet voitaisiin täyttää ajoissa. Kevättarkastus voi kertoa vuotavasta kattoikkunasta tai tarpeesta tehdä sammaleenpoistokäsittely. Syystarkastus saattaa kertoa esimerkiksi jostain huonokuntoisesta saumasta, mikä tulisi saada kuntoon ennen talvea. Jos puolivuotistarkastus kertoo, että paras tapa puuttua heikkokuntoiseen kattoon on huopakattoremontti, annamme tarjouksen katon purkamisesta ja uusimisesta. Huopakattoremonttia ei kannata lykätä liikaa, jos katto on jo iäkäs ja hauras, ovathan vaarana kattovuodot ja kosteusvauriot. Luota meihin, niin saat tuota pikaa uuden, tiiviin ja näyttävän katon rakennukseesi.