Vesikourujen puhdistus Hämeenlinna – jätä putsaussavotta huoletta rännimestareidemme huoleksi

Hämeenlinnalainen, miksi ryhtyisit vesikourujen puhdistussavottaan itse? Tee sen sijaan fiksu päätös ja tilaa työ meiltä Plus Kattopalvelusta. Rännimestarimme poistavat risut, lehdet ja koivunnorkot kouruista ripeästi ja ammattitaitoisesti puolestasi!

Palvelemme kaikkia hämeenlinnalaisia kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yhteisöjä yhtä tinkimättömällä ammattiylpeydellä ja järkevin hinnoin. Mielestämme kourut kuin kourut ansaitsevat kymppi plussan arvoista palvelua.

Säännöllisesti tehtynä vesikourujen huolellinen puhdistus maksaa itsensä erinomaisesti takaisin. Todennäköisyys sadevesijärjestelmän ruostevaurioille, jään aiheuttamille vaurioille, räystään ja julkisivun homehtumiselle ja lahovaurioille, julkisivun levittymiselle ja rapautumiselle, kattovuodoille ja jopa talon perustusten kosteusvauriolle vähenee.

Kaiken kukkuraksi saat meiltä samaan lähtöön katon yleistarkastuksen täysin veloituksetta. Katsauksen perusteella voimme antaa muistakin huolto- ja korjaustöistä hykerryttävän hyvän tarjouksen, jotta pikku jutuista ei pääsisi kehittymään yhtään isompia huolenaiheita.

Muista, että tekemämme työ on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Mikäli tiedossa on isompikin operaatio, kannattaa pitää mielessä myös mahdollisuus maksaa laskumme osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Liikaa ei raha-asioista kannata kuitenkaan murehtia, sillä hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen. Tarkan hinnan vesikourujen puhdistukselle ja muille kattotöille saat selville jättämällä suoran tarjouspyynnön.

Palvelemme kaikkialla Hämeenlinnassa ja meidät voit kutsua mainiosti myös Akaalle, Asikkalaan, Hattulaan, Hausjärvelle, Hollolaan ja muualle Hämeenlinnan lähiseudulle.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Miksi hämeenlinnalaisen ei kannata ryhtyä rännien puhdistukseen itse?

Rännien puhdistus itse ei ole järin viisasta, sijaitsipa kohde sitten Hämeenlinnassa tai Rovaniemellä. Työssä piilee monia yllättäviä sudenkuoppia, joita amatööri harvemmin tulee ajatelleeksi.

Ongelmia aiheuttaa esimerkiksi se, että puhdistuskohde eli vesikourut sijaitsevat useiden metrien korkeudessa. Vesikourujen puhdistus ei siis onnistu ihan noin vain, vaan siihen tarvitaan apuvälineitä – joko tukevat tikkaat tai pitkävartinen harja. Jos niitä ei ole omasta takaa, joudut investoimaan välineisiin vähintään kymppejä tai jopa satasia.

Koska tikkailla keikkuminen on vaarallista ja jalustaa joutuu siirtelemään tämän tästä, todennäköisesti päätyisit puhdistamaan vesikourut maasta käsin pitkävartisella harjalla tai kolalla. Se on kuitenkin varsin tehoton taktiikka, sillä kourujen pohjalle voi hyvinkin jäädä tiukkaan takertuneita lehtiä, levää tai jopa ruostetta. Hännän huipuksi hartiatkin menevät jumiin.

Sitä paitsi sadevesijärjestelmä voi kaivata myös korjausta. Esimerkiksi kaadon säätäminen ja rännien paikkaus eivät yleensä onnistu Matti ja Maija Meikäläisiltä, joten viimeistään tässä vaiheessa joutuisit joka tapauksessa turvautumaan ammattiapuun.

Edellä mainituista syistä me Plus Kattopalvelussa emme näe yhtäkään aidosti perusteltua syytä ryhtyä vesikourujen puhdistukseen Hämeenlinnassa itse. Tilaa työ meiltä, niin pääset kaikkein helpoimmalla!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen harvemmin

Jos vesikourujen puhdistus tehdään säntillisesti puolivuosittain, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tarpeen ani harvoin. Hyvällä tuurilla tukoksia ei muodostu sadevesijärjestelmän elinkaaren aikana lainkaan.

Vesikourujen säännöllinen puhdistus ehkäisee tehokkaasti niin bio- kuin jäätukostenkin syntyä. Tennispallo voi tietysti aina lentää syöksyputken päähän tai lintu tehdä vesikouruun pesän, mutta muuten voit olla melko varma sadevesijärjestelmän suorituskyvystä.

Kannattaa silti pitää tukoksista kieliviä merkkejä silmällä ympäri vuoden. Hälytyskellojen tulisi soida viimeistään siinä vaiheessa, jos huomaat keskeltä räystästä valuvan vesiputouksen. Sateen jälkeen myös sokkelin kupeessa oleva ”kaivuutyömaa” kertoo siitä, että vesi ei ole kulkenut katolta siististi syöksyputkiin niin kuin pitäisi.

Tukosta epäillessäsi, ota välittömästi yhteyttä asiantuntijoihimme – me Plus Kattopalvelussa teemme myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaustyöt ammattitaitoisesti hämeenlinnalaisten puolesta.

Jos toimit ripeästi, ei tukoksesta välttämättä ole vielä aiheutunut haittaa. Pian tilanne voi kuitenkin olla toinen, sillä esimerkiksi tasakatolla vesi patoutuu katolle ja kasvattaa siten kattovuotojen todennäköisyyttä huikeasti.

Yhteydenottosi jälkeen riennämme pian avuksesi mihin päin Hämeenlinnaa tahansa.