Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Hyvinkää – Katon uusimiseen johtavat syyt

Kattoja ei todellakaan uusita vuosittain. Voi mennä jopa 40 vuotta, ennen kuin Hyvinkäällä tarvitaan huopakattoremonttia. Palahuopakattoremontti voi muuttua ajankohtaiseksi hieman aiemmin, mutta palahuopakatonkin voi odottaa kestävän noin 30 vuotta. Mitä vanhempi katto omakotitalossa, autotallissa, kesämökissä, saunamökissä tai jossain muussa piharakennuksessa on, sitä varmemmin se kannattaa uusia, sillä vanhetessaan katto menettää tiiviytensä. Vanha katto voi vuotaa vaikkapa jonkin sauman tai läpiviennin kohdalta. Katossa voi olla myös reikiä tai halkeamia, joiden kautta katon alle pääsee vettä, ja vesi voi lahottaa kattorakenteet sekä homehduttaa yläpohjan eristeet. Aina parempi, jos huopakattoremonttia tai palahuopakattoremonttia päästään tekemään ennen kosteusvaurioiden syntymistä, sillä lahojen puurakenteiden uusiminen ja homeisten villojen vaihtaminen lisäävät jonkin verran kattoremontin kestoa sekä hintaa.

Aina bitumikatto ei saavuta maksimikäyttöikäänsä, vaan se pitää purkaa ja uusia jo aiemmin. Voi olla, että katto on vaurioitunut rajuilmalla, tai että esimerkiksi sammaloituminen on pilannut sen tiiviyden ja yleiskunnon. Katto kannattaakin tarkastaa usein, jotta sen kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin voitaisiin puuttua oikealla tavalla oikeaan aikaan. Esimerkiksi repsottavat saumat kannattaa tiivistää heti, jotta tuuli ei pääsisi puhaltamaan vuotien alle – silloin vuodat voivat revetä. Kattotarkastuksien aikana tarkastamme myös kattotarvikkeiden kiinnitykset, jotta tuuli ei irrottaisi kattotikkaita tai esimerkiksi IV-putkia. Sammaleiden repsottaminen voi johtua sammaleista. Tarkastajamme panevat merkille myös tasakatolla, pulpettikatolla, aumakatolla tai harjakatolla kasvavat sammaleet tarjoten sammaleentuhokäsittelyä. Tarvittaessa suosittelemme palahuopakattoremonttia tai huopakattoremonttia Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä tai vaikkapa Lopella.

Hintamme ovat tavallisille kotitalouksille sopivia, ja kotitalousvähennys laskee loppusummaa entisestään. Sen, paljonko huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti maksaa, saat kuulla alkutarkastuksen jälkeen. Seuraavaksi voitkin halutessasi hakea kattotöiden rahoitusta yhteistyökumppaniltamme. Linkin partnerimme verkkopalveluun löydät verkkosivujemme kautta.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Hyvinkäällä ei ole sen paremmin hidasta kuin työlästäkään

Huopakattojen ja palahuopakattojen uusimista lykätään usein siksi, että katon uusimisen ajatellaan olevan kallista, hidasta ja vaivalloista. Kuten edellä todetaan, me toteutamme kattoremontit kohtuullisin hinnoin. Hyvä hinta-laatusuhde tarkoittaa sitä, että katon uusiminen tapahtuu asiantuntevasti ja tasokkaita materiaaleja käyttäen, mutta hinta pysyy kukkaroystävällisenä.

Hidastakaan kesämökin, autokatoksen, kesäkeittiön, paritalon tai omakotitalon huopakattoremontin teettäminen ei ole. Tulemme pian yhteydenottosi jälkeen tekemään alkutarkastuksen, minkä jälkeen osaamme antaa tarkan hintatarjouksen ja aika-arvion palahuopakaton tai huopakaton uusimisesta. Joskus huopakatto voidaan uusia jo parissa päivässä. Suuri pinta-ala tai esimerkiksi katon alta löytyvät kosteusvauriot pidentävät kattoremontin kestoa, mutta kattoremontti ei silti kestä viikkotolkulla. Harjaantuneet huopakattoammattilaisemme tietävät, mitä missäkin tilanteessa tulee tehdä, joten aikaa ei kulu turhaan tuumailuun. Huolellisen alkutarkastuksen ansiosta voimme suunnitella huopakaton tai palahuopakaton uusimisen jo etukäteen niin hyvin, että kaikki tietävät jo valmiiksi omat tehtävänsä, ja että paikan päälle saadaan toimitettua oikea määrä uusia materiaaleja ja työvälineitä. Näin homma etenee joutuisasti, vaikka tehtävää olisi enemmän normaaliin kattosaneeraukseen verrattuna.

Meidän ammattilaisemme eivät koe huopakaton uusimista työlääksi, sillä kaikki tiimiläisemme ovat kokeneita, motivoituneita ja hyväkuntoisia. Sinunkaan ei tarvitse pelätä huopakattoremontin työläyttä, sillä aivan kaikki työvaiheet tehdään puolestasi – myös työmaa-alueen loppusiivous. Sinun ei oikeastaan tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä meihin ja jättää koko urakka vastuullemme Hyvinkäällä. Kun kaikki on valmista, saat edullisen laskun kestävästä, kauniista ja korkealaatuisesta katosta, mikä suojaa rakennustasi myös rankkasateella.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti – Mitä kaikkea huopakattoremonttiin voidaan yhdistää?

Omakotitalon huopakattoremontti voi tarkoittaa ihan vain vanhan huopakaton purkamista ja uuden huopakaton asentamista Hyvinkäällä. Uusi katto voi olla aivan samanlainen kuin vanha – sillä erotuksella, että huopakate on uusi ja hyväkuntoinen. Usein uusimme myös sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteet, kenties myös kattoikkunan tai kattovalokuvun sekä kattoluukun.

Mitään uudistuksia tai päivityksiä ei kannata tehdä, jos niille ei ole mitään tarvetta, eikä asiakas niitä halua. Jos tarvetta tai halua on, voi esimerkiksi autotallin huopakattoremontti Hyvinkäällä johtaa aivan erinäköiseen lopputulokseen. Uusi katto voi olla kaltevampi kuin entinen, sillä kaltevampaa kattoa on usein helpompi huoltaa. Tiivissaumakate voidaan korvata palahuopakatteella, ja palahuopakate kolmiorimahuopakatteella. Huopakaton tilalle voidaan asentaa myös peltikatto. Joissain tapauksissa peltikatto (kuten lukkosaumakatto) voidaan asentaa suoraan vanhan huopakaton päälle.

Myös kesämökin huopakattoremontti voi johtaa aiemmasta poikkeavaan lopputulokseen. Kattoa voidaan vaikka korottaa: näin mökin huopakattoremontti voi mahdollistaa kylmän ullakon asuinkäyttöön ottamisen. Uudelle katolle voidaan asentaa läpivientejä, joita siellä ei ennen ole ollut. Mitäpä, jos vaikka saunarakennuksen huopakattoremontti täydentyisi aurinkopaneelien asentamisella? Ota yhteyttä, niin jutellaan kaikista niistä muutoksista, uudistuksista ja päivityksistä, joita omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontin yhteydessä voisimme tehdä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt