Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Hyvinkää – Hyvinkäälläkin roskien poisto ränneistä on kriittinen osa katon kausihuoltoa

Tiesitkö, että vesikourujen puhdistus on kriittinen osa jokaisen hyvinkääläisen katon kausihuoltoa? Katon kausihuolto on huoltokokonaisuus, joka toistetaan syksyisin ja keväisin katon iästä, muodosta ja materiaalista riippumatta.

Kausihuolto valmistelee katon tulevien vuodenaikojen haasteisiin. Samalla se paljastaa jo syntyneet kulumat ja vauriot, jolloin niihin voidaan puuttua ennen kuin pikku vioista kehittyy isompia ongelmia.

Rännien puhdistuksen ohella kausihuoltoon kuuluu yleensä ainakin vesikaton puhdistus sekä katon ja kattotuotteiden tarkastus. Tarpeen mukaan voidaan tehdä muitakin huolto- tai korjaustoimenpiteitä.

Ilman vesikourujen puhdistusta kausihuolto jää auttamatta puolitiehen. Putsaus on ehdotonta sadevesijärjestelmän suorituskyvyn kannalta, joka puolestaan vaikuttaa laajasti katon, räystään, julkisivun ja jopa talon perustusten hyvinvointiin.

Tilatessasi kausihuollon meiltä Plus Kattopalvelusta, voit kuitenkin olla varma sekä katon että sadevesijärjestelmän saavan kaiken kaipaamansa huomion. Lupaamme kymppi plussan arvoisen suorituksen kaikissa kattotöissä!

Halutessasi voimme toki käväistä puhdistamassa myös pelkät vesikourut. Kausihuollon yhteydessä työ tosin hoituu harvinaisen kätevästi ja edullisesti.

Hyvinkääläinen, ota siis rohkeasti yhteyttä syksyn tai kevään taas tehdessä tuloaan. Palveluverkostomme kattaa myös Hyvinkään lähialueet. Hyvinkään ohella palvelemme esimerkiksi Riihimäellä, Mäntsälässä, Hausjärvellä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä ja Lopella.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Hyvinkääläinen, ethän vain harkitse rännien puhdistusta itse?

Moni hyvinkääläinen harkitsee puhdistavansa rännit omin voimin. Työ ei kieltämättä kuulosta vaikealta – ja onkin itse asiassa siitä helpoimmasta päästä kattotöitä. Me Plus Kattopalvelussa keksimme kuitenkin monta hyvää syytä jättää rännien puhdistus suosiolla kokeneiden rännimestareidemme huoleksi.

  • Me puhdistamme vesikourut puolestasi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.
  • Pitkän kokemuksen sekä tarkoitukseen sopivien välineiden ja kaluston ansiosta rännit puhdistuvat toimestamme huomattavasti nopeammin kuin itse ronkkimalla.
  • Meillä on katolla liikkumiseen soveltuvat turvavarusteet, joiden ansiosta pystymme puhdistamaan vesikourut huolellisesti ja ilman turhaa pelkokerrointa.
  • Tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen.
  • Kaupan päälle arvioimme koko katon yleiskunnon, ja tarvittaessa voimme tehdä hyvän tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä.

Rännien puhdistus itse on vaarallista ja yllättävän hidasta puuhaa, eikä puhdistustuloksessakaan ole yleensä kehumista. Koska työt tehdään useimmiten maasta käsin, jäävät kourut myös tarkastamatta. Monet viat eivät sitä paitsi edes pistä amatöörin silmään, vaikka ne olisivatkin aivan nenän edessä.

Miksi siis tuhlaisit kultaakin kalliimpaa vapaa-aikaasi rännien puhdistukseen, kun voit tilata työn meiltäkin? Me Plus Kattopalvelussa palvelemme asian tiimoilta mielellämme ihan jokaista hyvinkääläistä osoitteeseen katsomatta.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on eri asia kuin vesikourujen normaali puhdistus

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on eri asia kuin vesikourujen normaali, jokasyksyinen ja -keväinen puhdistus. Jälkimmäinen on tukoksia ennaltaehkäisevää toimintaa, ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus puolestaan on tarpeen silloin, kun tukos on jo syntynyt.

Yhteistä näille toimenpiteille on kuitenkin se, että molemmat voit tilata meiltä Plus Kattopalvelusta. Meidän puoleemme voit siis kääntyä luottavaisin mielin myös siinä tapauksessa, että sadevesijärjestelmä sattuukin menemään tukkoon.

Aivan kuten vesikourujen puhdistusta, ei tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustakaan kannata yrittää itse. Ensinnäkin tukokset voivat olla joskus visaisia avattavia, ja toisekseen amatöörillä harvemmin on työhön sopivia välineitä. Lopputuloksena sekä sadevesijärjestelmä että tukoksen avaaja voivat kärsiä vakavia sotavammoja.

Älä siis leiki sankaria, vaan tilaa kaikki kattotyöt katon kausihuollosta vesikourujen puhdistukseen ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseen meiltä Plus Kattopalvelusta. Tarjouksen pyydät näppärästi esimerkiksi sähköisellä lomakkeellamme.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt