Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Kotka – Meiltä katon vaihto käy kätevästi

Huopakattoremontti on monipuolinen kattourakka, minkä aikana tehdään lukuisia toimenpiteitä. Myös palahuopakattoremontti on lukuisia työvaiheita vaativa kokonaisuus – katolle on asennettava suuri määrä paanuja, aluskermi ja tarvittava määrä erilaisia kattotarvikkeita.

Tilaa huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti Kotkaan meidän ammattilaisiltamme, niin urakka etenee kaikin puolin sujuvasti. Olemme kokeneita ja osaavia huopakattoalan asiantuntijoita, joten mikään työvaihe ei saa meitä hämmennyksiin. Voit tilata vaikkapa sellaisen kattosaneerauksen, minkä aikana kattoa korotetaan – tai sellaisen, minkä yhteydessä tasakatosta muokataan aumakatto.

Se, miten esimerkiksi saunarakennuksen huopakattoremontti toteutetaan, selvitetään aina paikan päällä tehdyn alkutarkastuksen aikana kerätyn informaation perusteella. Informaatio käsittää muun muassa kattokaltevuuden, talon korkeuden, kattorakenteiden kunnon ja kaikki ne muutokset, joita asiakas mahdollisesti haluaa tehdä. Jos vanha katto on palvellut erittäin hyvin, ei muutoksia kannata tehdä vain muutosten vuoksi. Kattoa ei tarvitse muuttaa kaltevammaksi eikä sen läpivientejä tarvitse karsia tai lisätä, jos katto on tarpeeksi toiminnallinen.

Huolehdimme myös siitä, että kaikki pakolliset kattoturvatuotteet ovat omilla paikoillaan, ja että ne ovat laadukkaita sekä hyväkuntoisia. Usein kattotikkaat, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet uusitaan yhtä aikaa vesikatteen kanssa.

Vaikka sadevesijärjestelmä ei ole pakollinen, kannattaa se asennuttaa käytännössä rakennukseen kuin rakennukseen. Vesikourut ja alastuloputket auttavat johdattamaan sadevedet tarpeeksi kauas rakennuksen perustuksista. Tasakatto varustellaan kattokaivoilla.

Teemme huopakattoremontit ja palahuopakattoremontit Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa ja Pyhtäällä täyden palvelun paketteina, ja hintamme ovat kohdillaan riippumatta siitä, kuinka iso tai huonokuntoinen kattosi on. Huopakattotyöt – niin kattoremontit kuin vaikkapa lumenpudotuksetkin – voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, ja kun urakka on valmis, voi yksityisasiakas hakea kotitalousvähennystä. Antamamme lasku on paitsi edullinen, myös todella selkeä, mikä helpottaa kotitalousvähennyksen hakemista. Sitä kannattaa hakea verkossa, mutta halutessaan voi täyttää paperilomakkeenkin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Kotkassa etenee joutuisasti

Ei kannata kuunnella kauhutarinoita koko kesän kestäneistä kattoremonteista, joiden aikana kaikki mahdollinen on mennyt pieleen. Tilaa huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Kotkaan meiltä, niin kaikki etenee joutuisasti, asiantuntevasti ja virheettömästi.

Alkutarkastuksen jälkeen osaamme antaa tarkan arvion siitä, kuinka kauan huopakaton tai palahuopakaton uusimiseen menee aikaa. Saatat yllättyä siitä, kuinka nopeasti esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti voidaan toteuttaa. Jos kattorakenteet ovat vielä hyvässä kunnossa, katon pinta-ala ei ole kovin suuri eikä katto ole kovin kalteva tai yksityiskohtainen, voi huopakaton uusiminen onnistua jo muutamassa päivässä. Myös kesämökin huopakattoremontti voi valmistua todella nopeasti, mikä onkin hyvä, sillä haluat varmasti nauttia kesämökistäsi mahdollisimman monia kesäpäivinä – ja ilman näkymää pilaavia jätelavoja ja rakennustelineitä sekä remontin aiheuttamaa meteliä. Toimimme aina mahdollisimman huomaavasti, mutta on kiistaton tosiasia, että mökin huopakattoremonttia ei voi olla huomaamatta. Myös autotallin huopakattoremontti aiheuttaa hieman muutoksia normaaliin arkeen, mutta autotallin huopakaton tai palahuopakaton uusiminen on nopeasti ohi. Samalla voidaan uusia myös saunarakennuksen ja muiden piharakennuksien huopakatot. Halutessasi voimme uusia vaikkapa huussin, varaston, aitan, kesäkeittiön, leikkimökin ja koirankopin bitumikatot.

Niin paritalon kuin saunarakennuksenkin huopakattoremontti tehdään avaimet käteen -periaatteella, kun me olemme asialla, ja tämähän tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse osallistua edes loppusiivouksen tekemiseen.

Koska asiantuntemuksemme ei lopu kesken, voit tilata meiltä erikoisempiakin juttuja. Huopakattoremonttiin voidaan yhdistää niin katon korotus, yläpohjan lisälämmöneristys, kattoluukun ja aurinkopaneelien asennus kuin vaikkapa erilaisia katon IV-töitä.

On siis monta syytä tilata juuri meiltä bitumikaton tai bitumipaanukaton uusiminen. Tiivistetään tämä vaikka näin: kun tahdot stressittömästi etenevän, hyvän hinta-laatusuhteen huopakattoremontin, ota yhteyttä meihin.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti tehdään aina tarpeen tullen

On vaikea antaa standardivastausta siihen, koska on oikea aika tehdä omakotitalon, paritalon, kesämökin tai autotallin huopakattoremontti Kotkassa. Periaatteessa huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta, mutta teoria ja käytäntö voivat erota toisistaan. Etenkin sammaloituminen, mihin ei ole puututtu ajoissa, voi heikentää huopakatteen kuntoa odotettua aikaisemmin.

Myös asennusvirheet, myrskyvauriot tai poikkeuksellisen runsaslumisen talven aikana sattuneet vahingot voivat aikaistaa huopakattoremonttia.

Lienee parasta sanoa, että huopakattoremontti (tai palahuopakattoremontti) tehdään aina tarpeen tullen. Tarve paljastuu kattotarkastuksen aikana. Kaikki katot kannattaa tarkastaa joka kevät ja syksy, jotta esimerkiksi irtoamassa oleviin kattoturvatuotteisiin, kattoreikiin, sammalmättäisiin tai vaikkapa vuotaviin piipunjuuriin osattaisiin puuttua ajoissa.

Tilaa meiltä joka katon kevät- ja syyshuollot, niin saat katon yleiskatsauksen kaupan päälle. Puolivuotishuollon aikana puhdistamme vesikatteen ja sadevesijärjestelmän. Yleiskatsaus on ilmainen kaupanpäällinen (minkä tarjoamme kaikkien muidenkin kattotöiden yhteydessä). Katsauksen jälkeen annamme tarjouksen omakotitalon, mökin, paritalon, autotallin tai vaikkapa saunarakennuksen huopakaton mahdollisista korjauksista tai huolloista (kuten irronneiden paanujen liimaamisesta ja/tai jiirien tiivistyksestä). Kerromme myös siitä, jos huopakattoremontti alkaa olla ajankohtainen. Mikäli huopakattoremonttiin kannattaisi ryhtyä mahdollisimman pian, laadimme oivallisen tarjouksen huopakaton tai palahuopakaton uusimisesta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt