Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Kotka – palvelemme myös Kotkan saaristossa!

Etsitkö asiansa osaavia ammattilaisia vesikourujen puhdistukseen Kotkassa? Yrityksemme Plus Kattopalvelu on luotettava ja sopuhintainen valinta.

Tiimimme tekee vesikourujen puhdistustyöt pitkällä kokemuksella kaikenlaisissa kohteissa. Puhdasta tulee, turhia tupeksimatta!

Rännimestarimme eivät kakistele korkeankaan kohteen äärellä, eivätkä pitkätkään kourumitat saa meitä perääntymään toimeksiannosta. Esimerkiksi omakotitalon, autotallin, rivitalon, maneesin, kerrostalon, kirjaston tai kaupan vesikourujen puhdistustyöt luonnistuvat meiltä kuin vettä vain.

Lopputuloksena kourut loistavat puhtauttaan. Vesi ohjautuu katolta jouhevasti kohti maata, eikä aiheuta sadevesijärjestelmälle tai talon ulkoverhoukseen ikäviä kosteushaittoja.

Kaupan päälle tarkastamme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon. Kun siis katollasi käymme mitä tahansa tekemässä, vilkuilemme samalla katteen pintaa, läpivientejä sekä muita katon osa-alueita. Tarvittaessa voimme tehdä tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä. Repertuaarimme kattaa kaikki kattotyöt vesikourujen puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseen ja katon paikkaukseen!

Muista, että vesikourujen puhdistuksen yhteydessä myös katto on paras putsata. Muuten roskat valuvat sieltä pian kourujen täytteeksi. Me Plus Kattopalvelussa teemme tämänkin askareen ammattitaitoisesti puolestasi.

Katemestarimme ovat käytettävissäsi Kotkan lisäksi Kotkan lähiseudulla, esimerkiksi Haminassa, Porvoossa, Pyhtäällä, Kouvolassa ja Virolahdella.

Pyydä siis tarjous, kun etsit vesikourujen ja katon puhdistuksen salat tuntevia ammattilaisia Kotkan seudulla! Pidä mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus ja mahdollisuus maksaa laskumme osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistus on kotkalaisen sadevesijärjestelmän paras puolustus meri-ilmaston rasitteita vastaan

Rännien säännöllinen puhdistus on kotkalaisen sadevesijärjestelmän paras puolustus meri-ilmaston rasitteita vastaan. Mereltä puhaltava suolainen ja kostea puhuri kiihdyttää korroosiota, josta kärsivät erityisesti teräksiset sadevesijärjestelmät.

Korroosio tarkoittaa tässä tapauksessa ruostetta. Mikään ei houkuttele ruostetta paremmin kuin kosteus, mutta yhdessä merestä ilmaan noussut suola ja kosteus ovat vielä pelkkää kosteuttakin tuhoisampi yhdistelmä.

Rännien puhdistus kuitenkin poistaa sadevesijärjestelmän pinnoille kertyneen suolan. Suositeltava puhdistusväli on maksimissaan kuusi kuukautta.

Tunnollinen puhdistus palkitaan, sillä ruosteeton sadevesijärjestelmä jaksaa palvella huomattavasti pidempään. Ruoste voi syödä ränneihin jopa reikiä, jotka tietenkin vesittävät sadevesijärjestelmän idean.

Mitä hintoihin tulee, on vesikourujen puhdistus huomattavasti edullisempaa kuin ruosteisen sadevesijärjestelmän uusiminen. Sekä työhön kuluva aika että materiaalit ovat selvästi pienempi investointi kuin kokonaan uusi sadevesijärjestelmä asennustöineen.

Ilman kohonnut suolapitoisuus on toki vain hyvin paikallinen ilmiö, mutta rannikkoseudun asukkaan tai mökkiläisen ei kannata ottaa turhia riskejä. Olisiko siis jo korkea aika tilata meiltä vesikourujen puhdistus Kotkassa sijaitsevaan kohteeseesi?

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – milloin se on tarpeen?

Vesikourujen puhdistus on suositeltavaa joka syksy ja kevät, mutta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole tarpeen niin usein – ainakaan, jos roskien poisto ränneistä tehdään huolellisesti. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarveperusteinen työ.

Jo syntyneitä tukoksia ei silti kannata jäädä hautomaan. Sadevesijärjestelmän tukokset voivat aiheuttaa vakavia ongelmia yllättävän nopeasti. Tarkkaile sadevesijärjestelmän vetovoimaa pitkin vuotta, sillä jääkin voi muodostaa tukoksia.

Niin kiire ei silti ole, ettet ennättäisi kutsua kokeneita rännimestareitamme hätiin. Me Plus Kattopalvelussa avaamme myös sadevesijärjestelmän tukokset tottunein ottein!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus itse sysää usein ojasta allikkoon. Taistelun tuoksinassa niin sadevesijärjestelmä kuin julkisivukin voivat kärsiä vakavia vammoja, jos tukoksen kimpussa painii taitamaton ja kiukkuinen amatööri.

Ota siis yhteyttä, kun sadevesijärjestelmä tai katto kaipaa mitä tahansa huomiota!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt