Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Kouvola – Kattoremonttia ei kannata siirtää tuonnemmas jos katto on selvästi uusimiskunnossa

Teoriassa huopakatto voi kestää 40 vuotta, mikä tarkoittaisi sitä, että omakotitalojen huopakattoremontteja tarvittaisiin vain neljän vuosikymmenen välein. Palahuopakatto – mitä kutsutaan myös laattakatoksi tai paanukatoksi – kestää hieman vähemmän aikaa.

Käytännössä autotallin, kesäkeittiön, autokatoksen tai esimerkiksi paritalon huopakattoremonttia voidaan tarvita jo aikaisemminkin. Jos huopakattoa ei ole huollettu säännöllisesti, voi esimerkiksi autotallin huopakattoremontti olla edessä jo noin 20 vuoden kuluttua katon asentamisesta. Myös lumen tai myrskytuulen aiheuttamat vahingot voivat aikaistaa huopakattoremonttia tai palahuopakattoremonttia Kouvolassa.

Se, koska autotallin tai esimerkiksi kesämökin huopakattoremontti tulee tehdä, selviää kattotarkastuksen perusteella. Meidän harjaantuneet ja tarkkaavaiset ammattilaisemme osaavat arvioida sen, vieläkö bitumikattoa kannattaa paikata ja huoltaa, vai onko jo parempi aloittaa mökin huopakattoremontti.

Huopakaton uusimista ei kannata siirtää tuonnemmas, jos tekemämme kattotarkastus kertoo kattosaneerauksen ajankohtaistumisesta. Jos esimerkiksi saunarakennuksen huopakattoremonttia lykätään, voi katto haurastua niin, että se alkaa vuotaa. Huopakattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon, eli kattorakenteiden lahoamiseen ja eristeiden homehtumiseen. Lahovaurioiden kunnostaminen ja homeisten villojen vaihtaminen kasvattavat viimein aloitettavan huopa- tai palahuopakattoremontin kokonaiskustannuksia. Jos siis haluat säästää huopakattoremontin hinnassa, tilaa katon vaihto meiltä – ja ennen katon liiallista kulumista ja sen kunnon romahtamista.

Kouvolan ohella uusimme bitumikatot myös Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä ja Savitaipaleella.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton ja palahuopakaton uusiminen takaa uutta kattoa pitkäksi aikaa

Emme ala suunnitella huopakattoremonttia tai palahuopakattoremonttia, ennen kuin olemme nähneet katon ja voineet tarkastaa sen yksityiskohdat omilla silmillämme. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme myös sen, mitä omakotitalon, paritalon, autotallin, kesämökin tai vaikkapa rantasaunan huopakattoremontti Kouvolassa maksaa. Aloita siis katon uusiminen ottamalla yhteyttä ja sopimalla kanssamme alkutarkastuksen ajankohdasta – muutapa sinun ei tarvitsekaan tehdä, sillä teemme kaikki kattotyöt avaimet käteen -periaatteella. Edulliseen hintaamme kuuluu niin loppusiivous kuin esimerkiksi uusien kattoturvatuotteiden asentaminenkin.

Joskus huopakattoremonttiin tai palahuopakattoremonttiin Kouvolassa kuuluu myös märkien eristeiden uusiminen. Jos vanha katto on vuotanut, on mahdollista, että katon alla on kosteutta. Kattorakenteet on kuivatettava. Tarvittaessa korjaamme tai uusimme puurakenteet. Jos eristeissä on kosteutta, emme ala kuivatella villojasi, vaan vaihdamme ne uusiin ainakin kastuneiden eristevillojen osalta. Näin voidaan välttää yläpohjan homevauriot. Tarvittaessa voimme lisätä yläpohjan eristeiden määrää – näin voidaan pienentää rakennuksen lämmityskustannuksia, ehkäistä ongelmallista kattojäätä ja parantaa yläpohjan kosteusteknistä toimivuutta.

Paikan päällä selviää, mitä kaikkea pitää uusia huopakatteen uusimisen yhteydessä, mutta on melko todennäköistä, että ainakin sadevesijärjestelmä ja osa kattoturvatuotteista on uusittava. Teemme kaiken, mitä tarvitaan, joten lopputulos on aina yhtä upea!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus – Huopakattokorjaukset pidentävät katon käyttöikää

Jos huopakatto vuotaa piipun juuresta Kouvolassa, kannattaa katto korjauttaa mahdollisimman pian. Suosittelemme nopeaa kattokorjausta silloinkin, jos huopakaton kattoikkuna tai kattoluukku vuotaa. Me tiedämme, mitä pitää tehdä, jos huopakatto vuotaa antennin juuresta tai jos jokin muu huopakaton läpivienneistä vuotaa. Tiedämme myös sen, millä kiireellä huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus on aloitettava, jotta katon alapuoliset rakenteet eivät pääsisi kastumaan ja vaurioitumaan. Ota siis yhteyttä ammattilaisiimme, niin huopakattosi lakkaa vuotamasta (esimerkiksi viemärintuuletusputken kohdalta).

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunarakennuksen tai jonkin muun mökin huopakaton tai palahuopakaton korjaus sekä paikkaus voi tarkoittaa myös sisätaitteen kunnostamista tai kattoreikien paikkaamista. Huopakaton paikkaus voi liittyä myös huopavuotien halkeamien tiivistämiseen ja ilmakuplien tasoittamiseen. Katon kunto kannattaa tarkastaa usein, jotta vaurioihin päästäisiin puuttumaan vielä silloin, kun ne ovat tuoreita, eikä huopakatto vielä vuoda. Vaikka huopakatto olisi jo vuotanut ja katon alta löytyisi laho- ja homevaurioita, ota yhteyttä – me kunnostamme myös kosteusvauriot erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Ammattitaidolla tehty kattokorjaus voi pidentää katon elinkaarta. Huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta säännöllisten kattotarkastuksien ja kattohuoltojen sekä aina tarvittaessa tehtävien kattokorjausten ansiosta. Jossain vaiheessa bitumikatto tai bitumipaanukatto on pakko uusia. Silloinkin kannattaa asioida tämän kattourakoitsijan kanssa, sillä meillä on kaikki se kokemus, kalusto ja ammattitaito, mitä huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin onnistunut toteutus edellyttää. Meiltä ei puutu myöskään motivaatiota tai huolellisuutta – niitä tarvitaan kaikissa huopakattotöissä, mutta erityisesti silloin, kun uusitaan talon kattoa.

Sekä huopakattoremontin että huopakattokorjauksen töiden osuuden voi vähentää verotuksessaan, jos on yksityisasiakas. Kotitalousvähennystä voi hakea myös huopakaton ja palahuopakaton huolloista. Voi päättää, miten kattotyösi maksat, sillä tarjolla on useita eri vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehdoista on yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus. Tuota luottoa pääsee hakemaan kotisivujemme kautta – kannattaa ainakin tutustua!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt