Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Kouvola – autamme sadevesijärjestelmää palvelemaan pitkään ja tehokkaasti

Kouvolalainen, onko vesikourujen jokasyksyinen tai -keväinen puhdistus taas ihan nurkan takana? Ota meihin yhteyttä, ja tilaa roskien poisto ränneistä hyvissä ajoin. Siten varmistat käyttöösi kautta Kouvolan tunnetut Plus Kattopalvelun kourugurut.

Tiimimme tekee vesikourujen puhdistustyöt huippukorkealla ammattiylpeydellä. Jäljiltämme risut, lehdet ja koivunnorkot loistavat poissaolollaan!

Huolellinen puhdistus auttaa sadevesijärjestelmää palvelemaan mahdollisimman pitkään ja tehokkaasti. Kun vesi juoksee katolta pois jouhevasti ja siististi sille tarkoitettuja reittejä pitkin, pysyvät myös katto ja julkisivu kuivempana. Jopa talon perustukset välttyvät ylimääräiseltä kosteusrasitteelta ja sen aiheuttamilta ongelmilta.

Palveluumme kuuluu lisäksi veloitukseton katon yleistarkastus. Vaikka kävisimme siis vain poistamassa roskat ränneistä, vilkaisemme samalla kattoakin mahdollisten vikojen ja puutteiden varalta.

Jos havaitsemme jotain hälyttävää, tuomme ongelmakohdat tietoosi ja voimme tehdä hyvän tarjouksen niiden vaatimista toimenpiteistä. Riveistämme löytyvät ammattilaiset kaikkiin kattotöihin.

Asiantuntijamme saat kiinni kätevästi joko puhelimitse tai alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Muista, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistus ei riitä ikuisuuksiin – meiltä myös uudet sadevesijärjestelmät asennettuna kaikkiin kohteisiin Kouvolassa ja lähialueilla!

Rännien säännöllinen ja ammattimainen puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta huikeasti, mutta ei valitettavasti riitä ikuisuuksiin. Ennen pitkää jokainen kouvolalainen sadevesijärjestelmä tulee tiensä päähän, jolloin sadevesijärjestelmän uusiminen on tarpeen.

Onneksi meiltä Plus Kattopalvelusta saat ammattilaiset myös uuden sadevesijärjestelmän asennukseen Kouvolassa ja Kouvolan lähialueilla (esimerkiksi Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa ja Lapinjärvellä). Autamme valitsemaan ja mitoittamaan uuden sadevesijärjestelmän, hankimme sen puolestasi ja teemme asennustyöt takuutyönä.

Huolehdimme toki vanhan sadevesijärjestelmän purkutöistäkin. Samalla voimme maalata tai uusia myös otsalaudat, mikäli ne ovat homeessa tai lahoja. Lisäksi voimme vahvistaa kattopalkkeja tarpeen mukaan.

Otsalaudat = vesikourujen takana olevat laudat, jotka toimivat kourujen kiinnityspisteinä. Samalla ne suojaavat takanaan olevia kattorakenteita.

Kattopalkit = otsalautojen takana olevat palkit, jotka mm. toimivat otsalautojen kiinnityspisteinä.

Ensisijaisesti pyrimme kuitenkin jatkamaan vanhan sadevesijärjestelmän elämää aina huoltamalla tai korjaamalla. Mikäli puhdistus tai muut huolto- tai korjaustoimenpiteet vielä riittävät pitämään rännit ja syöksyputket toimintakunnossa, emme suotta suosittele sadevesijärjestelmän uusimista. Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme arvioimaan sadevesijärjestelmäsi tarpeet!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä

Meiltä Plus Kattopalvelusta saat sadevesijärjestelmällesi kaikki palvelut koko sen elinkaaren ajaksi. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä ei ole poikkeus.

Vaikka rännien syyspuhdistus ehkäisee sadevesijärjestelmän jäätymistä, voivat kourut ja syöksyputket silti jäätyä talven aikana umpeen. Jäiden poisto sadevesijärjestelmästä tulisi tehdä viimeistään kevättalvella. Toimenpide on paras ajoittaa siten, että kevätaurinko ei vielä ole lähtenyt sulattamaan katolla olevaa lumimassaa. Kun sulamisvedet alkavat etsiä tietään kohti maata, olisi rännien ja syöksyputkien syytä olla jo auki.

Omin voimin ei kouvolalaisen tarvitse, eikä kannata lähteä jäistä sadevesijärjestelmää kolistelemaan. Kohmeinen sadevesijärjestelmä on erittäin vaurioherkässä tilassa.

Me Plus Kattopalvelussa avaamme jäätukokset hellästi ja tehokkaasti kuumalla vesihöyryllä. Höyrytyslaitteella sulatamme nopeasti pitkätkin syöksyputket ja vesikourut. Samalla voimme poistaa jäät myös räystäältä ja katolta.

Mikäli vesikourujen puhdistus unohtuu, voi sadevesijärjestelmä mennä tukkoon risuista ja lehdistäkin. Tarpeen vaatiessa avaamme biotukoksetkin varmoin käsin puolestasi.

Kerro siis rohkeasti sadevesijärjestelmäsi kaipaamista palveluista. Olipa edessä sitten vesikourujen puhdistusta, sadevesijärjestelmän uusiminen tai tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avausta, kouvolalaisena voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt