Huopakattoremontti Jokioinen

Huopakattoremontti Jokioinen, tilaa huopakaton uusiminen Jokioisissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä. Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi ammattitaitoiset huopakateasiantuntijat, jotka uusivat kaikenlaiset huopakatteet (tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimakatot) kokemuksen syvällä rintaäänellä! Koko Kanta-Häme tuntee tiimimme varmoista käsistä ja korkeasta ammattiylpeydestä.

 1. Ota yhteyttä – tavoitat meidät kaikkina vuodenaikoina joko soittamalla tai sähköisesti.
 2. Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi toiveistasi uuden katon suhteen, arvioivat vanhan katon kunnon sekä tutustuvat remonttikohteeseen yleisesti.
 3. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi.
 4. Puramme pois vanhan katon ja kattotuotteet tarvittavilta osin.
 5. Asennamme uuden katon varusteineen.
 6. Siivoamme paikat remontin jäljiltä.
 7. Valmista!

Jokioisten ohella palvelemme mielellämme myös Jokioisten lähipaikkakunnilla. Esimerkiksi nämä kunnat ja kaupungit kuuluvat toimialueeseemme: Hämeenlinna, Forssa, Tammela, Humppila ja Ypäjä. Hurautamme hetkessä hätiin osoitteeseen kuin osoitteeseen!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Jokioisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Jokioisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Jokioisten alueella!

Palahuopakattoremontti Jokioinen – 5 yleistä syytä

Palahuopakattoremontti Jokioinen, miksi ja milloin se kannattaa ottaa työn alle? Hyviä syitä huopakaton remontointiin Jokioisissa on melkeinpä yhtä monta kuin kattojakin, eikä ajoituksestakaan voi oikeastaan sanoa mitään varmaa kohdetta tuntematta. Jokainen katto ja remonttikohde on näiden asioiden suhteen yksilöllinen.

Usein huopa- tai palahuopakattoremontti Jokioisissa toteutetaan kuitenkin näistä syistä:

 • Kattohuovat sammaloituvat.
 • Kattohuovat halkeilevat.
 • Epävarmuus katon vedenpitävyydestä (esim. katon saumat ja läpiviennit vuotavat).
 • Katon painuminen.
 • Pehmeät kohdat katolla.

Jos epäilet omakotitalosi, kesämökkisi tai vaikkapa autotallin tai pihasaunan (syystä tai toisesta) kaipaavan huopakattoremonttia, kannattaa ilman muuta kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoasi paikan päälle. Luvallasi voimme käväistä analysoimassa kattosi kunnon ja kunnostustarpeet myös poissa ollessasi – vaikkapa työpäiväsi aikana.

Mikäli huopakattoremontti Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi on kuin onkin tarpeen, visiitin jälkeen annamme mielellämme huipputarjouksen kyseisestä urakasta. Ja ellei, niin kauttammehan saat myös huopakaton huolto- ja korjaustyöt Jokioisten seudulla osaavin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin!

Huopakaton uusiminen Jokioinen – joskus jo pelkästään katon korkea ikäkin voi riittää perusteeksi

Huopakaton uusiminen Jokioinen, usein motiivina on katon huono kunto. Joskus kuitenkin jo pelkästään katteen korkea ikä riittää perusteeksi laittaa katto uusiksi.

”Huopakatteiden käyttöikä vaihtelee huopamateriaalin ja siihen kohdistuvien rasitusten sekä huoltotoimien säännöllisyyden yms. tekijöiden mukaan.”

Vuosien vieriessä katon kaikki rakenneosaset nimittäin kuluvat ja haurastuvat vähä vähältä. Esimerkiksi auringon paiste, pakkanen, vesisateet, lumituiskut, katolla kävely ja katolle tehtävät huoltotoimenpiteet, ilmansaasteet ja monet muut rasitteet jättävät katolle jälkensä väistämättä. Ennen pitkää jokainen huopakatto tulee tiensä päätepisteeseen, vaikka kattoa kuinka huoltaisi ja korjaisi.

Kun kattosi saavuttaa maagisen neljänkymmenen vuoden merkkipaalun, kannattaa huopakaton uusiminen Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi ottaa ainakin mietintämyssyyn – olkoonkin, että päälle päin kate olisi vielä kohtalaisen siisti ja ehjä. Älä odottele, että kattoparka prakaa lopullisesti!

Huom. ethän lykkää huopakaton uusimista Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi edes rahasyistä? Tiukkoja taloustilanteita varten kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton saneeraukseen.

Palahuopakattoremontti Jokioinen, nopealla toiminnalla säästät selvää rahaa!

Palahuopakattoremontti Jokioinen, toimi nopeasti ja säästä selvää rahaa! Huopa- tai palahuopakattoremontti Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi onnistuu paljon helpommin ja huokeammin kustannuksin, kun et anna kattoparan ajautua rapakuntoon alusrakenteitaan myöten.

Huopakaton remontointiin on näet olemassa muutamia erilaisia taktiikoita, jotka eroavat toisistaan mm. aikataulun ja budjetin suhteen. Sopivin menetelmä valikoituu ensisijaisesti katon kunnon mukaan.

Jos kattosi on vielä jokseenkin kunnossa, voi huopa- tai palahuopakattoremontti Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi onnistua uusimalla vain kattohuovat ja kattotuotteet. Katon syvempiin kerroksiin ei siis tarvitse välttämättä koskea lainkaan.

Mikäli katon välissä on kuitenkin mitä tahansa vikoja tai vaurioita, emme valitettavasti voi suositella muuta kuin kokonaisvaltaista huopakattoremonttia. Luonnollisestikin tämä ratkaisu on jonkin verran tyyriimpi kuin uusia pelkästään katon näkyvät osat.

Ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme heti, kun omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoparka alkaa huhuilla haluavansa eläkkeelle. Riennämme paikalle hippulat vinkuen, ja laitamme kattosi uusiksi kaikilta tarvittavilta osin!

Paljonko huopakaton saneeraus Jokioisissa maksaa? Muista hakea jälkikäteen kotitalousvähennystä!

Kun huopakaton remontointi alkaa olla ajankohtaista, urakan hinta rupeaa kiinnostamaan väistämättä. Ehkä kirjoitit itsekin hakukoneeseen juuri äsken sanat ”huopakattoremontti Jokioinen hinta”?

Huopakattoremontin hinta on kuitenkin monisyinen asia. Yksiselitteistä vastausta on oikeastaan täysin mahdotonta antaa remonttikohdetta ja käsillä olevaa toimeksiantoa tuntematta.

Huopakattoremontin hinta Jokioisissa vaihtelee kohteesta toiseen esimerkiksi näiden asioiden perusteella:

 • Katon koko (m2).
 • Katon muoto; tasakatto, pulpettikatto, harjakatto, aumakatto, mansardikatto? Onko rakenteellisia yksityiskohtia, kuten kattolyhtyjä?
 • Katon kunto.
 • Katon varusteet ja läpiviennit.
 • Urakan yhteydessä mahdollisesti tehtävät muutostyöt (esim. katon lisäeristys).
 • Remonttikohteen korkeus.
 • Kohteen sijainti (esim. taajamakohteisiin materiaalit, kalusto ja työvoima on helpompi tuoda kuin vaikkapa saareen).
 • Valitsemasi materiaalit.

Edellä mainitusta syystä kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää suoraan tarjous, kun huopakattoremontin hinta Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi alkaa mietityttää. Lupaamme tehdä urakasta loistotarjouksen!

Muista hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä. Kyseinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia lopulta varsin muhkeilla summilla.