Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Jokioinen

Katon korjaus Jokioinen, taitava kunnostus kattosi turvaksi huippuosaavilta ammattilaisiltamme. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties kaivataan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta ja tiivistystä. Toisinaan riittävät täsmätoimet, kuten yksittäisen kattovuodon paikkaus; joskus taas täytyy teettää isompi kunnostus, kuten myrskyvaurioiden korjaus. Ongelmat katolla syntyvät yleensä vähitellen sään ja ajan rasituksissa, muun muassa sammaleen, kosteuden, lehtiroskan sekä lämpötilanvaihteluiden toimesta. Veronsa vaativat niin lumi ja jää kuin auringon paahtava uv-säteily, ja tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät varoittamatta myrsky- tai lumivauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Katonkorjauspalvelumme palvelee taidolla kohteet laidasta laitaan – huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon.

Toteutamme pätevät katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Jokioisilla, jiirien ja läpivientien tiivistyksistä vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kattoturvatuotteiden kunnostukset ja vuotavien rännien paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Meille voit uskoa niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Kattotöitä on mahdollista hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kanta-Häme; Forssa, Humppila, Tammela, Ypäjä ja Hämeenlinna. Hoidamme korjaukset laatuvarmasti ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Varmista siis katon tiiveys sekä toimivuus tehokkaan kattopalvelumme kautta – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Jokioisilla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Jokioisilla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Jokioisilla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Jokioisten alueella!

Huopakaton korjaus Jokioinen, hyvin pidetty katto antaa rakenteille suojaa

Huopakaton korjaus Jokioinen – kattokohtainen toteutuksemme takaa käyttövarmuuden. Huopakaton, eli bitumikaton vauriot voivat syntyä vaikkapa myrskytuhojen myötä. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli kattohuopia, tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Usein vauriot kuitenkin kehittyvät kermeihin pikkuhiljaa, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset verottavat kattoa varsinkin vanhemmiten. Huopaa kuivattavat ikääntyminen sekä auringon paahtava uv-säteily, ja lisäksi suojaava sirotepinta kuluu pois, jolloin kate altistuu vaurioille. Korjaustarpeesta kertovat reiät, repeämät, kuprut, kulumat ja painumat, joskus jopa suoranaiset pullistumat eli niin sanotut huopakaton höyrypussit. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Jokioisilla, yksittäisistä katepinnan tiivistyksistä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella vaurioille sopiviksi, niin että lopputulos on luonteeltaan siisti ja kestävä sekä kattosi kannalta optimaalinen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta pullistumat voidaan tasoittaa. Suoritamme Jokioisilla osaavin ottein haastavatkin huopakaton paikkaukset, kuten tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset sekä tulityöt ja alushuovan vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Jokioinen – ensiluokkainen palvelu katollesi kauttamme

Peltikaton korjaus Jokioinen, joustava palvelu katon haastekohtiin. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostevauriot. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy tarkistaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Jokioisilla. Katto saattaa joutua tuntemaan nahoissaan myös myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä lumiesteet, niin että kattoon tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Jokioisilla on toimestamme tapauskohtainen palvelu, joten ensiksi tutkimme ongelmien luonteen sekä mahdollisesti syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa riittävä korjaustoimi on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät lieviksi ja paikallisiksi. Toteutamme huolella myös pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin ja korjauksesta saadaan pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin yläpohjan eristeiden uusimiset sekä rakenteiden lahovauriopaikkaukset. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Jokioinen, tiivistämme rapautuneen katteen kuntoon

Tiilikaton korjaus Jokioinen – tuloksena kestävä ja kaunis katto. Lujatekoinen tiilikään ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen kattoon, ja ne syövät tiilestä ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katolle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, haasteita voi löytyä vesikatteen ohessa myös yläpohjasta – ehkäpä aluskate on virheellisesti asennettu, tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat tiilikaton myrskyvauriot, jotka saattavat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin kattorakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Jokioisilla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjaustoimiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, tarpeettomat remontit. Toteutamme Jokioisilla myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että katto pystyy jälleen pitämään puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jokioinen, huomattavia parannuksia yläpohjan tiiveyteen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jokioinen – paikkaus pitää rakenteet kuivina ja turvassa. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan yläpohja tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tavallisimmin sään sekä iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet sekä yhtäkkiset mekaaniset vauriot. Hoidamme korjaustyöt laatutuottein ja katollesi turvallisin menetelmin, kaikkia limityksiä ja tiivistyksiä myöten viimeisen päälle pätevästi. Kokeneilta korjaajiltamme luonnistuu kohteiden kunnostus laajalla skaalalla – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys Jokioisilla.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Kunnostamme rakenteista lahovauriot, valumajäljet ja kastuneet villat, sekä suoritamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen toimivan ilmanvaihdon takaamiseksi. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien suhteen, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä katsomme kuntoon aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Jokioisilla myös kaikkien läpivientien kohdalta; kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jokioinen – korjaus on täsmätoimi kattosi turvan hyväksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jokioinen – korjaus tukee kattosi täyttä hyvinvointia. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta huomattavan riskin kattovuodoille. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Jokioisilla, toteutamme korjaukset tyylipuhtaasti ja vaurioiden vaatimin ottein. Teemme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja uusimme kärsineet suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jokioisilla, ja samalla saat meiltä muutkin korjaukset kattosi parasta ajatellen. Tuloksena on tyylikäs ja turvallinen katto, joka kestää sekä säätä että aikaa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Jokioisilla!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt