Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Jokioinen – sadevesijärjestelmällesi hellävaraisin menetelmin

Vesikourujen puhdistus Jokioisissa kannattaa tehdä vuosittain, yleensä peräti kahteen otteeseen. Näin sadevesijärjestelmä pysyy tyytyväisenä, eikä lyyhisty taakkansa alle edes heinäkuun kovimmilla rankkasateilla.

Meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata vesikourujen puhdistustyöt Jokioisissa tietäen, että sadevesijärjestelmä saa varmasti ammattitaitoista kohtelua. Puhdistamme niin teräksiset, alumiiniset kuin muovisetkin kourut tehokkaasti, mutta hellävaraisesti!

Lupaamme poistaa vesikouruista kaiken irtoroskan viimeistä murua myöten ilman, että sadevesijärjestelmää suojaava pinnoite tai maalipinta kuluu tai naarmuuntuu. Tarvittaessa poistamme myös kouruihin kertyneen levän ja sammaleen.

Halutessasi voimme pesaista kourut ulkopuoleltakin. Tämä on lähinnä esteettinen toimenpide, mutta pesun myötä kourujen pinnoilta kaikkoavat samalla maalipintaa syövyttävät ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet.

Ota siis yhteyttä, kun vesikourujen putsaus on taas kohteessasi ajankohtaista! Tiimistämme riittää osaavia käsiä niin omakotitalon, rivitalon, kerrostalon, kaupan kuin koulunkin vesikourujen puhdistukseen, ja tietysti puhdistamme kourut mielellämme piha- ja ulkorakennustenkin osalta.

Huomaa, että palveluverkostomme ulottuu myös Jokioisten naapurikuntiin Forssasta Tammelaan, Humppilasta Ypäjälle ja Somerolle. Meille on kunnia-asia, että jokainen sadevesijärjestelmä Jokioisten seudulla saa ansaitsemaansa A-luokan puhdistuspalvelua!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Jokioisilla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Jokioisten alueella!

Jokioisissa sadevesijärjestelmä on pian ruosteen oma, jos pinnoite kuluu rännien puhdistuksessa

Rännien puhdistus Jokioisissa on tähdellistä tehdä säännöllisesti ja huolellisesti. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin varoa kuluttamasta sadevesijärjestelmän maalipintaa tai pinnoitetta puhdistuksen yhteydessä.

Osa puhdistuksen ideaa on nimittäin pitää korroosio sadevesijärjestelmästä loitolla. Korroosio tarkoittaa käytännössä metallipintojen syöpymistä – siis ruostumista (teräs) tai hapettumista (alumiini).

Kourujen pinnoilla muhiva lika ja kosteus houkuttelevat korroosiota, minkä vuoksi rännit kannattaa putsata aika ajoin. Jos sadevesijärjestelmän maalipintaa tai pinnoitetta tulee kuitenkin kuluttaneeksi tai naarmuttaneeksi putsauksen yhteydessä, altistaa tämäkin sadevesijärjestelmän korroosiolle. Pinnoite on sadevesijärjestelmän ainoa ”suojakerroin” ympäristön rasitteita vastaan, ja kuluessaan tai vaurioituessaan se ei pysty varjelemaan sadevesijärjestelmää niin tehokkaasti.

Toisaalta maalipinnan tai pinnoitteen kuluminen tarkoittaa myös sitä, että jatkossa sadevesijärjestelmä likaantuu kahta nopeammin. Kuluessaan sadevesijärjestelmän pinnat muuttuvat karheammaksi ja huokoisemmaksi, jolloin niin lika kuin roskatkin tarttuvat niihin herkemmin.

Onneksi meillä Plus Kattopalvelussa on rännien puhdistustaito hallussa. Tilatessasi vesikourujen puhdistustyöt Jokioisissa meiltä, sadevesijärjestelmäsi saakin erinomaiset eväät korroosiota ja muita sää- ja ympäristörasitteita vastaan!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – meiltä tämäkin toimenpide onnistuu sadevesijärjestelmääsi vioittamatta!

Rännien puhdistuksen ohella sadevesijärjestelmä voi joskus kaivata Jokioisissa tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avausta voidakseen toimittaa virkansa odotusten mukaisesti. Vaikka netistä löytyy kasapäin ohjeita tukkeutuneen syöksytorven avaukseen, kannattaa tämänkin askareen tiimoilta kääntyä Jokioisissa meidän puoleemme.

Myös tukkeutuneiden syöksytorvien avauksesta voi nimittäin olla enemmän haittaa kuin hyötyä, ellei sitä tehdä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun amatööri tulee aiheuttaneeksi sadevesijärjestelmään naarmuja tai lommoja tukkeutunutta syöksytorvea sorkkiessaan.

Meillä Plus Kattopalvelussa on tukosten avauksestakin runsain mitoin aiempaa kokemusta ja tarkoitukseen sopivaa välineistöä, joten lupaamme avata tukoksen kuin tukoksen sadevesijärjestelmääsi vioittamatta. Meille eivät tiukatkaan tulpat laita kampoihin!

Jopa jäätukosten avaus käy meiltä vaivattomasti ja hellävaraisesti. Käytämme jäätukoksiin tulikuumaa vesihöyryä. Menetelmä soveltuu kaikille sadevesijärjestelmille, ja on paitsi tehokas ja hellä, myös luontoystävällinen.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos sadevesijärjestelmäsi kaipaa huomiota joko vesikourujen puhdistuksen tai tukkeutuneiden syöksytorvien avauksen merkeissä. Kaupanpäälliseksi saat arvokasta informaatiota sadevesijärjestelmäsi yleiskunnosta sekä halutessasi tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt