Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kauniainen

Huopakattoremontti Kauniainen – kun haluat katollesi kaikkein parasta palvelua, käänny kattoremonttipalvelumme puoleen! Kattoremonttipalvelumme huopakatemestareilla on huopakattoremonteista teräsbetoniakin vankempi kokemuspohja, johon tukeutuen pystymme lupaamaan katollesi A-luokan käsittelyä sen elinkaaren viimeisillä hetkillä.

Vanhan katon seuraajaksi asennamme uuden, entistäkin upeamman tiivissaumakatteen, palahuopakatteen tai kolmiorimakatteen toiveidesi mukaisesti. Takaamme, että se tulee täyttämään kaikki odotuksesi niin teknisesti kuin visuaalisestikin.

Ja mikä parasta, koko urakoinnin aikana et joudu laittamaan itse tikkua ristiin. Toteutamme huopakattoremontit Kauniaisissa ja lähikunnissa (esimerkiksi: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Klaukkala) kaikenkattavana ”avaimet käteen”-palveluna. Tilatessasi huopakattoremontin Kauniaisissa kattoremonttipalvelumme kautta, huolehdimme siis puolestasi niin työnteosta, materiaaleista kuin kalustostakin. Et joudu miettimään itse edes logistisia asioita, sijaitsipa osoitteesi sitten taajamassa, haja-asutusalueilla tai vaikka saaressa!

Jos tällainen laatupalvelu kuulostaa mielestäsi houkuttelevalta, ota meihin yhteyttä vaikkapa jo tältä samalta istumalta. Tavoitat meidät joko ihan perinteisesti soittamalla tai sähköisellä yhteydenottolomakkeellamme.

Tervetuloa jo ennestään huipputyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – pian koko Uusimaa katselee upouutta huopakattoasi kateudesta vihreänä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kauniaisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kauniaisissa!

Palahuopakattoremontti Kauniainen, meille eivät hankalatkaan remonttiprojektit laita kapuloita rattaisiin!

Palahuopakattoremontti Kauniainen – älä epäröi kääntyä puoleemme, vaikka kattosi olisi rapakunnossa alusrakenteitaan myöten. Taitavalle tiimillemme eivät hankalatkaan remonttiprojektit laita kapuloita rattaisiin!

  • Kosteusvauriokorjaukset: esimerkiksi lahovaurioiden kunnostus katon välistä sekä vettyneiden ja/tai homeisten eristeiden uusiminen.
  • Lumivauriokorjaukset: esimerkiksi notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu.
  • Myrskyvauriokorjaukset: esimerkiksi katon remontointi puun kaaduttua katon päälle. Meiltä saat tarvittaessa ja halutessasi apua myös katastrofiin liittyviin vakuutusasioihin!

Olipa kattosi sitten missä kunnossa hyvänsä, takaamme remontille siistin ja kestävän lopputuloksen. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Kauniaisissa kattoremonttipalvelumme kautta, voit aina luottaa siihen, että urakan päätteeksi kaikki on kunnossa niin vesikatolla kuin katon välissäkin – remontin lähtötilanteesta riippumatta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos huopa- tai palahuopakattoremontti Kauniaisissa tai lähiseudulla sijaitsevassa kohteessasi on syystä tai toisesta tarpeen. Otamme mielellämme käsittelyyn niin omakotitalot, vapaa-ajan asunnot kuin autotallitkin!

Huomaa, että kauttamme on saatavilla myös reilua remonttirahoitusta. Rahoituksen avulla makselet kattosi remontoinnin rennon pienissä erissä, vaikka kattoparka kaipaisi isompaakin operointia.

Huopakaton uusiminen Kauniainen – huopakattoremontilla Kauniaisten kaunein huopakatto?

Huopakaton uusiminen Kauniainen, voi olla tarpeen hyvin monista lähtökohdista. Joskus katto on yksinkertaisesti vain jo palvellut aikansa, kun taas välillä huopakattoremontin kimmokkeena ovat luonnonilmiöiden aiheuttamat tuhot. Toisaalta huopakaton uusimiseen Kauniaisissa voidaan ryhtyä myös puhtaasti esteettisillä perusteilla.

Huopakaton uusiminen on ainoa keino esimerkiksi katon värin vaihtamiseen. Maalaamalla ei huopakaton tapauksessa saavuteta siistiä ja kestävää lopputulosta, sillä katteen pinta kuluu koko ajan erinäisten säärasitteiden sekä katolle tehtävien huoltojen vuoksi. Eipä aikaakaan, niin vanha väri alkaisi taas pilkistellä uuden alta.

Katon värin vaihtaminen voi olla hyvä ajatus esimerkiksi siinä tapauksessa, ettei katto nykyisellään oikein tunnu istuvan tontille. Etenkin jyrkkä huopakatto näkyy pitkälle, ja voi saada koko talon näyttämään tökeröltä, jos väri on väärä. Kattoa ei syyttä sanota ”viidenneksi julkisivuksi”.

Jos vanhan katon ilme siis kyllästyttää, ärsyttää, hävettää tai herättää mitä tahansa muita negatiivisia tuntemuksia, tilaa huopakaton uusiminen Kauniaisissa sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa näiltä näppäimiltä. Pian talosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen lakea komistaa uusi, entistäkin upeampi bitumikruunu!

Palahuopakaton uusiminen Kauniainen – lupa-asiat kuntoon!

Palahuopakaton uusiminen Kauniainen, tarvitsenko siihen luvan? Jos olet kuullut, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kauniaisissa voi vaatia luvan, pitää huhu täysin paikkansa.

Esimerkiksi katon visuaaliseen ilmeeseen vaikuttavat muutostyöt kattoremontin yhteydessä vaativat luultavasti luvan alueen rakennusvalvontaviranomaiselta. Jos siis haluat vaikkapa vaihtaa katon väriä tai bitumilaattojen muotoa, luultavasti tarvitset toimenpiteeseen luvan. Jopa niinkin pieni muutos kuin kattoikkunan asennus saattaa vaatia luvan.

Useimpiin muutostöihin riittää niin kutsuttu toimenpidelupa. Toinen vaihtoehto on rakennuslupa, jonka tarvitset raskaampiin remonttiprojekteihin.

Esimerkiksi kylmän ullakkotilan muuttaminen asuinkelpoiseksi kattoremontin yhteydessä vaatinee rakennusluvan. Operaation myötä rakennuksen asuinpinta-ala lisääntyy, mikä on rakennusvalvonnan silmissä uudisrakentamiseen verrattava muutos.

Lupa-asioista ei kuitenkaan kannata stressata, sillä lupien hakeminen onnistuu tätä nykyä näppärästi verkossa. Lupapiste-palvelun kautta voit hakea luvat huopa- ja palahuopakaton uusimiseen Kauniaisissa helposti ilman paperitöitä.

Jos lupa-asiat siitä huolimatta tuntuvat turhan monimutkaisilta, saat niihin halutessasi apua myös asiantuntijoiltamme. Ei anneta pikku juttujen olla esteenä kattosi upealle muodonmuutokselle!

Ei uutta huopakattoa ilman uusia kattotuotteita

Kun Kauniaisissa sijaitsevan omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen huopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi, kannattaa kattohuopien ohella myös kattotuotteet päivittää. Vaikka kattotuotteiden uusiokäyttö on periaatteessa mahdollista, ei se useinkaan ole järkevää.

Kattotuotteet = esimerkiksi kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet ja lapetikkaat. Myös sadevesijärjestelmä, piipunhattu, kattoikkunat, valokuvut, pieneläinesteet, lintupiikit, kattotarkastusluukut ja aurinkopaneelit luetaan kattotuotteiksi.

Kattotuotteetkin tulevat kattohuopien tavoin ennen pitkää elämänsä päätepisteeseen. Ikäloput kattotuotteet saattavat aiheuttaa katollesi merkittäviä turvallisuus- ja vuotoriskejä.

Sitä paitsi kattotuotteiden uusiminen käy huopakattoremontin yhteydessä erittäin helposti ja edullisesti. Tämän parempaa tilaisuutta siihen ei tule ennen seuraavaa kattoremonttia! Odotusaika olisi pitkä, sillä jäljiltämme uudella huopakatollasi on rahkeet liki puolen vuosisadan mittaiselle elinkaarelle.

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle, ota alkajaisiksi yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kohdettasi. Meillä jokainen huopakattoremontti Kauniaisissa räätälöidään yksilöllisesti katon tarpeet ja asiakkaan toiveet huomioiden!

Muistathan, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Vähennystä voit saada monista huopakaton uusimiseen liittyvistä töistä ja toimenpiteistä niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt