Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Kauniainen – meiltä kourut kuin kourut saavat presidentillistä palvelua!

Me Plus Kattopalvelussa emme ole ainoa yritys, joka tarjoaa vesikourujen puhdistuspalvelua Kauniaisissa. Jos vesikourujen puhdistuksesta pidettäisiin kilpailu, sijoittuisivat rännimestarimme kuitenkin varmasti paalupaikoille.

Tiimillämme on vesikourujen puhdistuksesta nimittäin huomattavan vankka kokemus. Meiltä kourut kuin kourut saavat suorastaan presidentillistä palvelua!

Esimerkiksi omakotitalon, paritalon ja piharakennusten vesikourujen puhdistus onnistuu meiltä muitta mutkitta. Käytössämme on kalustoa ja varusteita, joiden avulla myös korkean kohteen (esimerkiksi kerrostalon tai maneesin) vesikourujen puhdistus hoituu helposti ja nopeasti.

Rännimestarimme tuntevat niin teräksisten, alumiinisten kuin muovistenkin sadevesijärjestelmien tarpeet kuin omat taskunsa. Kourut puhdistuvat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Lopuksi varmistamme, että sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnossa ei ole sanomisen varaa. Katsaus on veloitukseton, mutta saattaa antaa runsaasti arvokasta tietoa. Tarpeen mukaan voimme tehdä hyvän tarjouksen muistakin suosittelemistamme kattotöistä.

Me Plus Kattopalvelussa palvelemme mielellämme myös Kauniaisten lähialueiden asukkaita. Esimerkiksi Kauniaisten kaupunkia ympäröivä Espoo sekä lähikaupungit Helsinki, Vantaa, Kerava ja Lohja kuuluvat palveluverkostoomme.

Tiesitkö? Vesikourujen puhdistus ylläpitää sadevesijärjestelmän kuntoa paremmin kuin mikään muu. Se ehkäisee tehokkaasti esimerkiksi ruostevaurioita, jään aiheuttamia vaurioita ja tukoksia. Kun sadevesijärjestelmä toimii, välttyvät myös katto, räystäs, julkisivu ja jopa talon perustukset ylimääräisen kosteusrasitteen aiheuttamilta haitoilta.

Ota siis yhteyttä, kun Kauniaisissa sijaitsevassa kohteessasi kaivataan rännienpuhdistuksen salat tuntevia ammattilaisia! Jälkikäteen voit hakea työstämme myös kotitalousvähennystä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kauniaisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kauniaisissa!

Sadevesijärjestelmälle kirkkaampi ilme? Teemme rännien puhdistustyöt Kauniaisissa sekä sisä- että ulkopuolelta

Tunnistatko tilanteen, kun rännien puhdistus ulkopuolelta on paikallaan? Kauniaisissakin näkee paljon sellaisia asuintaloja, piharakennuksia ja muita kiinteistöjä, joiden vesikourut ovat saaneet ylleen vihreänruskean raidoituksen tai kerroksen samean harmaata kuonaa.

Vesikourujen pesu ulkopuolelta on tarpeen viimeistään siinä vaiheessa, kun nuhjuinen sadevesijärjestelmä alkaa pistää ikävästi silmään. Puhdistuksen jälkeen sadevesijärjestelmä istuu räystäälle taas yhtä kauniisti kuin uutena.

Toisaalta kourujen ulkopintojen pesu auttaa myös sadevesijärjestelmän pinnoitetta pysymään paremmassa kunnossa. Etenkin happamat ilmansaasteet ovat omiaan syövyttämään kouruja suojaavaa maalipintaa tai pinnoitetta.

Vesikourujen pesu ulkopuolelta ei kuitenkaan onnistu ilman tukevaa jalustaa. Katolta käsin työskentelystä ei tule mitään, eikä maassa seisomalla saa puunattua tarpeeksi tehokkaasti.

Onneksi meillä Plus Kattopalvelussa on tähänkin työhön selvät sävelet. Tarpeen mukaan voimme nousta räystäälle vaikkapa henkilönostimella tai nostokorilla, jotta puhdistussavotta hoituisi ripeästi pois päiväjärjestyksestäsi.

Kannattaa siis katsella sadevesijärjestelmä kriittisin silmin ja tilata meiltä tarpeen mukaan myös vesikourujen pesu ulkopuolelta Kauniaisissa sijaitsevaan kohteeseesi. Normaalin kausipuhdistuksen yhteydessä se hoituu erittäin helposti ja edullisesti!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on osa kaikki kattotyöt kattavaa palveluvalikoimaamme

Yrityksemme Plus Kattopalvelu on täyden palvelun kattotalo, joten tietenkin myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme. Mikäli havaitset tukoksen, kannattaakin olla meihin yhteydessä pikapuoliin. Tukokset ovat nimittäin kaikkea muuta kuin harmittomia.

Tukossa oleva vesikouru tai syöksyputki ohjaa sade- ja sulamisvedet katolta alas sellaisia reittejä pitkin, joita ei ole siihen suunniteltu. Usein tukos pakottaa vedet maahan räystään ja julkisivun kautta. Ylimääräinen kosteusrasite saa laudat homehtumaan ja lahoamaan ja kiviset rakenteet levittymään ja rapautumaan.

Joskus tukos voi myös kerätä vedet katolle. Silloin katto voi alkaa vuotaa hyvin herkästi. Riski on varteenotettava erityisesti tasakatoilla.

Onneksi kokeneet rännimestarimme avaavat sadevesijärjestelmän tukokset tottunein ottein. Pitkällä kokemuksella ja ammattitason välineillä tukosten avaus käy nopeasti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta.

Ota siis yhteyttä, kun sadevesijärjestelmä kaipaa asiansa osaavan ammattilaisen käsittelyä. Olemme käytettävissäsi Kauniaisissa kesät, talvet!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt