Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kerava

Huopakattoremontti Kerava, älä tee siitä turhan kimuranttia – tilaa huopakattoremontti Keravalla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta. Tiimillämme on huopakattoremonteista vankka kokemuspohja, joten hommat hoituvat projektin suunnittelusta loppusiivoukseen kuin vettä vain!

Näin huopakaton remontointi etenee yhteydenottosi jälkeen:

  1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja arvioivat kattosi kunnon. Urakan alkuvaiheessa käymme tietenkin läpi myös omat toiveesi käsillä olevaan urakkaan liittyen.
  2. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Keravalla sijaitsevassa kohteessasi.
  3. Urakan startti ja remonttikohteen valmistelu.
  4. Purku- ja korjaustyöt (tarvittavassa laajuudessaan).
  5. Uusien kattohuopien sekä kattotuotteiden ja läpivientien asennus.
  6. Loppusiivous.

Haluamme korostaa, että koko urakan aikana et joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään. Paitsi tietenkin hakemaan kotitalousvähennystä, mutta tämäkin on asiakkaillemme vain nopea muodollisuus.

Miksi siis kääntyisit muiden firmojen puoleen, kun kattoremonttipalvelumme kautta huopakattoremontti Keravalla sijaitsevassa kohteessasi hoituu näin helposti pois päiväjärjestyksestäsi? Tuikkaa tilaus tulille vaikkapa jo tänään!

Laita korvan taa, että myös muu Uusimaa kuuluu palveluverkostoomme. Tarpeen vaatiessa saat riuskan remonttitiimimme esimerkiksi näille paikkakunnille: Tuusula, Järvenpää, Vantaa ja Sipoo.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Keravalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Keravalla!

Palahuopakattoremontti Kerava, suoriudumme hankalastakin savotasta muitta mutkitta!

Palahuopakattoremontti Kerava – älä epäröi kääntyä puoleemme, olipa kattosi missä kunnossa hyvänsä. Taitava tiimimme suoriutuu hankalistakin remonttiprojekteista muitta mutkitta!

Mikäli kattosi välistä paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita, ei meillä mene sormi suuhun. Lahojen puuosien uusiminen ja vettyneiden eristeiden vaihto on meille silkkaa rutiinia.

Myöskään notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu ei tuota meille ongelmia. Tämä voidaan tilanteesta riippuen toteuttaa joko kiiloja hyödyntämällä tai uusimalla periksi antaneet kattopalkit kokonaan.

Suoriudumme huopa- tai palahuopakattoremontista Keravalla sijaitsevassa kohteessasi korkein arvosanoin jopa siinä tapauksessa, että puu olisi kaatua rysähtänyt kattosi päälle. Takaamme remontille siistin ja kestävän lopputuloksen, vaikka kattoparan vammat näyttäisivät ensi alkuun hyvinkin lohduttomalta.

Huomaa, että meiltä saat tarpeen vaatiessa apua myös katon remontointiin liittyviin vakuutusasioihin. Joskus huopa- tai palahuopakattoremonttiin Keravalla voi saada vakuutusyhtiöltä taloudellista tukea, mikäli remontin kimmokkeena ovat yllättävät, luonnonilmiöiden aiheuttamat tuhot.

Toimi kuitenkin joutuin, jotta kattosi tilanne ei äityisi enää yhtään pahemmaksi. Karautamme ripeästi hätiin, sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa, maaseudulla tai vaikkapa saaressa!

Huopakaton uusiminen Kerava – tilaa ajoissa, ja säästä!

Huopakaton uusiminen Kerava – tilaa omasi ajoissa, niin voit säästää selvää rahaa! Huopakaton remontointiin kannattaa ryhtyä hyvissä ajoin, jos urakasta haluaa selvitä mahdollisimman helposti ja edullisesti.

Vanhan katon kunnolla on nimittäin valtaisa merkitys urakan hinnan kannalta. Vaikka huopakattoremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä on toki paljon muitakin, pääsääntöisesti huopakaton uusiminen Keravalla onnistuu sitä huokeammin, mitä paremmassa kunnossa vanha katto on.

Jos varrot remontin kanssa liian pitkään, ikäloppu kattorähjä voi esimerkiksi lirauttaa vettä yläpohjaan ihan huomaamatta. Muun muassa katon läpivientitiivisteet haurastuvat ajan kanssa, eikä ole mikään ihme, jos vaikkapa iäkäs kattoikkuna tai kattotarkastusluukku vuotaa – siitä huolimatta, että läpivienti näyttäisi päällisin puolin vielä olevan kunnossa.

Edellä mainitusta syystä suosittelemmekin, kutsut asiantuntijamme tekemään ainakin kattoremontin tarvekartoituksen viimeistään kattosi täyttäessä neljäkymmentä vuotta – tämä on nykyaikaisten huopa- ja bitumikatteiden teoreettinen maksimi-ikä ts. tavoitteellinen käyttöikä. Käynnin jälkeen voimme tehdä tarvittaessa loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Keravalla sijaitsevassa kohteessasi!

Palahuopakaton uusiminen Kerava – ”no, paljonko se maksaa?”

Palahuopakaton uusiminen Kerava, pohditko hintaa? Eli sitä paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Keravalla maksaa? Hinta on eittämättä yleisimpiä – ellei jopa se yleisin – huopakattoremonttiin liittyvä kysymys, joka meillekin usein esitetään.

Laskemme hinnat kuitenkin kattokohtaisesti. Jokainen remonttiprojekti on oma yksilönsä, joten luonnollisesti työn, materiaalien ja kaluston tarvekin vaihtelee kohteesta toiseen. Vanhan katon kunnon ohella esimerkiksi katon pinta-ala, muoto, kattotuotteiden määrä ja moni muu seikka vaikuttavat tarjouksemme loppusummaan omalla painoarvollaan.

Helpoin keino selvittää, mitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Keravalla sijaitsevassa kohteessasi maksaa, onkin ottaa meihin yhteyttä ja kysyä asiaa suoraan. Kunhan olemme tutustuneet toimeksiantoon, voimme tehdä huipputarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista!

Muistathan, että kaiken varalta kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Rahoituksella ja osamaksulla makselet huopa- tai palahuopakaton uusimisen Keravalla rennosti osissa, ihan oman makusi ja rahatilanteesi mukaan mitoitetuissa erissä. Vaikka hintamme ovatkin kilpailukykyisiä ja työmme kotitalousvähennyskelpoista kulua, rahoitus voi joskus tuoda talouteen tervetullutta liikkumavaraa huopakattoremontin kynnyksellä.

Keravalainen, muista hoitaa lupa-asiat kuntoon ennen huopakatoremontin alkua!

Tiesitkö, että huopakaton uusimiseen tai remontointiin saatetaan tarvita Keravalla lupa? Ylimääräisen härdellin ja mahdollisten sanktioiden välttämiseksi lupa-asiat tulee hoitaa kuntoon ennen huopakattoremontin alkua.

Esimerkiksi tänä päivänä hyvin suosittu huopakaton energiaremontti vaatinee rakennusvalvontaviranomaisen luvan. Muutokset katon ja talon energiatehokkuuteen ovat nyrkkisäännön mukaan luvanvaraisia – olkoonkin, että kyse olisi energiatehokkuuden parantamisesta.

Myös katon ulkonäköön vaikuttavat muutokset vaativat yleensä luvan Keravan rakennusvalvontaviranomaiselta. Esimerkiksi katon tai kattotuotteiden värin vaihtaminen, katon tyypin vaihtaminen (esimerkiksi tiivissaumakatteesta palahuopakatoksi) tai vaikkapa kattolyhdyn rakentaminen on mitä luultavimmin luvanvaraista.

Huomaa, että myös piharakennusten kattoremonttiin voidaan tarvita lupa. Olipa kyse sitten omakotitalosta, autotallista tai siitä tontin laitamille pykätystä liiteristä, on lupa-asiat siis syytä selvittää huolella ennen katon remontointia.

Stressiä ei luvista kuitenkaan kannata ottaa. Meiltä saat nimittäin tarvittaessa apua myös huopakattoremonttiin liittyvien lupa-asioiden selvittelyyn. Tilatessasi huopakattoremontin Keravalla kattoremonttipalvelumme kautta, lutviutuu urakka pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän helposti luvista loppusiivoukseen!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt