Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Kerava – 6 hyvää syytä tilata juuri meiltä

Vesikourujen puhdistuspalvelua Keravalla tarjoavat lukuisat eri firmat. Yrityksemme Plus Kattopalvelu on yksi muiden joukossa, mutta monien keravalaisten mielestä juuri me erotumme joukosta eduksemme. Ammattitaitoisesta palvelusta ja kilpailukykyisistä hinnoistamme pääset nauttimaan myös Keravan lähiseudulla. Etevät rännieksperttimme hurauttavat mielellään esimerkiksi Järvenpäähän, Tuusulaan, Vantaalle, Porvooseen ja Nurmijärvelle.

Tässä viisi hyvää syytä tilata vesikourujen puhdistustyöt Keravalla meiltä Plus Kattopalvelusta:

  1. Meillä on vesikourujen puhdistuksesta pitkä kokemus.
  2. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.
  3. Kilpailukykyiset hinnat.
  4. Työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.
  5. Kaupan päälle tarkastamme katon yleiskunnon.
  6. Meiltä saat kätevästi myös muut kattotyöt tarpeen vaatiessa.

Vesikourujen puhdistus kannattaa tilata meiltä kahdesti vuodessa. Kevät ja syksy ovat siihen otollisimmat ajankohdat.

Yleensä vesikourujen puhdistus tehdään katon syys- tai keväthuollon yhteydessä. Kyseinen huoltokokonaisuus pitää sisällään muun muassa vesikaton puhdistuksen, jonka jälkeen katolta ei pääse valumaan uusia roskia rännien tukkeeksi.

Roskattomat rännit ovat tavoittelemisen arvoinen asia, sillä bioroska voi aiheuttaa yllättävän paljon haittaa. Esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostevauriot ovat varsin tavallisia, koska roskien seassa muhii ruostumista kiihdyttävää kosteutta. Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, voivat myös räystään ja julkisivun laudoitukset homehtua ja lahota.

Älä siis epäröi pyytää meiltä tarjousta, kun vesikourujen puhdistus Keravalla sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista!

Kattavat kattotyöt Keravalla katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Keravalla!

Näin rännien puhdistus tyypillisessä keravalaisessa kohteessa etenee

Rännien puhdistus etenee periaatteessa täysin saman kaavan mukaan, sijaitsipa kohde sitten Keravalla tai Tuusulassa. Kaikki alkaa yhteydenotostasi.

Alkajaisiksi on tietenkin hoidettava muodollisuudet pois alta. Keräämme siis tarvittavat pohjatiedot käsillä olevasta rupeamasta ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

Kun hyväksyt tarjouksemme, sovimme kanssasi vesikourujen puhdistukseen sopivan ajan. Meille käyvät myös ilta- ja viikonloppuajat. Jos annat luvan, voimme käydä tekemässä työt poissa ollessasikin.

Kun h-hetki koittaa, tartumme rivakasti tuumasta toimeen. Poistamme roskat, sammaleen ja levän vesikouruista tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Teemme työt aina räystäällä voidaksemme varmistaa ensiluokkaisen puhdistustuloksen.

Lopuksi vielä huuhtaisemme viimeisetkin roskat pois veden kanssa. Sopimuksen mukaan voimme viimeistellä työn pesemällä kourut myös ulkopuolelta.

Operaation yhteydessä silmäilemme sadevesijärjestelmää ja kattoa siltä varalta, että havaitsemme jotain muutakin huomautettavaa. Jos havaitsemme jotain epämääräistä, tuomme ongelmakohdat tietoosi viipymättä. Halutessasi saat meiltä samaan lähtöön mitä parhaan tarjouksen kaikista katolle tai sadevesijärjestelmälle suosittelemistamme toimenpiteistä.

Pläkki-selvää, eikö vain? Sitten ei muuta kuin tarjouspyyntö tulille, niin pian rännit ovat Keravan puhtaimmat!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi pelastaa monilta isommilta menoeriltä – tukoksiin kuitenkin reagoitava ripeästi

Vesikourujen säännöllinen puhdistus ehkäisee sadevesijärjestelmän tukkeutumista ja tarvetta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukselle. Siitä huolimatta tukoksia saattaa muodostua. Jos niin käy, voi tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vielä pelastaa monilta paljon isommilta menoeriltä.

Nopeus on kuitenkin valttia – erityisesti tasakatoilla. Jos tasakaton sadevesijärjestelmä menee tukkoon, ilmestyy sisäkattoon pian tumma läikkä. Vesi alkaa nimittäin kertyä katolle, josta se löytää tiensä nopeasti katon väliin.

Muillakin kattomuodoilla ongelmia voi ilmaantua, vaikkei kenties ihan niin nopeasti. Tukokset ohjaavat vedet katolta pois sellaisia reittejä pitkin, joita ei ole siihen tarkoitettu. Ylimääräinen kosteusrasite tekee hallaa niin puu- kuin kivirakenteillekin.

Kaikeksi onneksi luottofirmasi ei petä edes siinä tapauksessa, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen. Avaamme myös tukokset tottunein ottein!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt