Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Liljendal

Huopakattoremontti Liljendal, vaatii rautaista ammattitaitoa – ja sitähän meillä piisaa! Tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton uusiminen tai remontointi ei ole urakka siitä helpoimmasta päästä, mutta meille se on suorastaan kuin lasten leikkiä.

Taitavalla tiimillämme on huopa- ja bitumikattojen asennuksesta ja saneerauksesta pitkä kokemus jo ennestään. Siihen tukeutuen hommat hoituvat selkein askelmerkein projektin alkumetreiltä aina viimeisiin silauksiin, ja toimestamme uusi huopakatto vanhan tilalle rakentuukin käden käänteessä.

Meillä ei mene sormi suuhun edes siinä tapauksessa, että kattosi välistä paljastuisi yllättäviä vikoja tai vaurioita – kuten vaikkapa lahonneita lautoja, kastuneita eristevilloja tai kylmiä onkaloita. Suoriudumme jopa yläpohjan kunnostustöistä muitta mutkitta!

Jos siis haluat omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakaton uusimisen menevän kerralla maaliin, ota yhteyttä ja tilaa huopakattoremontti Liljendalissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta! Palvelemme sinua ja kattoasi ilomielin kaikkialla Liljendalin alueella, ja myös muu Uusimaa/Itä-Uusimaa (esim. Porvoo, Pornainen, Mäntsälä, Myrskylä ja Pukkila) on osa toimialuettamme. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Liljendalin seudulla myös saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Liljendalissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Liljendalissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Liljendalin alueella!

Palahuopakattoremontti Liljendal, näin se käytännössä etenee – vain muutama reipas askel ja urakka onkin jo pulkassa!

Palahuopakattoremontti Liljendal, hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti alusta loppuun. Pian kiinteistösi lakea komistaakin jo uusi, edeltäjäänsäkin parempi bitumikate!

Näin huopa- tai palahuopakattoremontti Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi tulee käytännössä etenemään:

  1. Eksperttimme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja kartoittamaan vanhan katon kunnon. Heti alkajaisiksi kuuntelemme tietenkin myös omat toiveesi uuden katon suhteen.
  2. Hankimme kattosi remontointiin tarvittavat materiaalit, ja valmistelemme kohteesi käsillä olevaa urakkaa varten (pystytämme rakennustelineet, suojaamme ympäristöä tarvittavilta osin jne.).
  3. Puramme pois vanhan vesikaton ja kattotuotteet.
  4. Suoritamme tarvittavat kunnostustyöt välikaton puolella.
  5. Asennamme uudet, valintasi mukaiset kattohuovat, ja kruunaamme kokonaisuuden uusilla kattotuotteilla.
  6. Siitimme paikat remontin jäljiltä, ja kuskaamme urakan aikana syntyneet jätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Valmista! Siis vain kuusi reipasta askelta, niin urakka on pulkassa.

Nyt kannattaa kuitenkin ottaa meihin jo yhteyttä, jotta saadaan kattosi saneeraus ylipäätään alulle. Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi kipin kapin – ennen kuin naapuri kiilaa edellesi!

Huopakaton uusiminen Liljendal, varmistaa kattosi vedenpitävyyden vuosikymmeniksi eteenpäin – myös sammal pysyy katosta kaukana!

Huopakaton uusiminen Liljendal, loistava sijoitus. Ammattitaitoisesti toteutettu huopakattoremontti on mitä parhain investointi, sillä urakka nitistää monta kärpästä yhdellä iskulla.

Kun huopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, esimerkiksi katon tiivistys ja paikkaus ei enää aiheuta huolta ja murhetta. Jäljiltämme voit luottaa siihen, että uusi kattosi pitää vettä säällä kuin säällä!

Myös sammal ja jäkälä pysyvät jatkossa loitolla varsin vähällä vaivalla. Tehtaalta lähtiessään uudet kermit ja bitumilaatat saavat ylleen suojaavan pinnoitteen, jonka ansiosta kasvusto ei saa huovista otetta niin herkästi. Huopakattoremontin jälkeen sammaloitumisen ehkäisemiseksi riittää normaali, kevyt kausipuhdistus syksyisin ja keväisin.

Kun kattosi alkaa osoittaa ikääntymisen merkkejä, älä siis suotta takerru vanhaan kattorähjään. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme, ja laita huopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen ennen kuin kattovanhus tekee lopullisen tenän!

Vinkki: älä jää kärvistelemään ikälopun katon alle edes rahasyistä. Maksa huopakaton uusiminen tarvittaessa ennemmin osissa, kauttamme saatavilla olevaa joustavaa rahoitusta hyödyntämällä.

Palahuopakaton uusiminen Liljendal, tee-se-itse?

Palahuopakaton uusiminen Liljendal, voisiko sen tehdä itse? Onnistuisiko esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopa- tai palahuopakaton remontointi omin voimin?

Teoriassa on kyllä mahdollista rempata katto itse tai talkooporukalla. Huopakaton remontointi itse ei ole laitonta ja vuosien varrella sitä on kokeillut yksi, jos toinenkin talonomistaja ja mökkiläinen.

Käytännössä ajatus ei kuitenkaan ole niin hyvä kuin äkkiseltään luulisi. Olipa kyseessä sitten tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto, bitumikaton uusiminen edellyttää aina vankkaa osaamista onnistuakseen odotusten mukaisesti. Amatöörin jäljiltä uusi katto ei yleensä ole puoliksikaan niin siisti ja kestävä kuin toivoisi.

Varsinkin katon saumojen ja läpivientien tiivistys vaatii tarkkuutta, jotta katto ei jäisi vuotamaan. Jos saumojen tai läpivientien tiivistyksessä sattuu yksikin pieni virhe, saattaa uuden katon käyttöikä jäädä surkean lyhyeksi.

Kaiken kukkuraksi katolla liikkuminen on vaarallista. Jos yrität huopakaton uusimista Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi itse, voi urakka hyvinkin päättyä todelliseen murhenäytelmään.

Edellä mainituista syistä kannattaakin ottaa suosiolla yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Anna urakka meidän tehtäväksemme, sillä keksit vapaa-ajallesi varmasti parempaakin käyttöä!

Tilaa huopakattoremonttisi meiltä – pääset hyödyntämään myös kotitalousvähennyksen täysin siemauksin!

Kuten edellä todettiin, huopakaton uusiminen tai remontointi Liljendalissa kannattaa jättää aina alan ammattilaisen huoleksi. Tilatessasi kattosi saneeraustyöt meiltä, urakka menee varmasti putkeen – ja kaupan päälle saat työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä!

Kotitalousvähennys on verovähennys, jota myönnetään lukuisista kodin kunnostukseen ja kunnossapitoon liittyvistä askareista. Yleensä myös huopakaton uusiminen pitää sisällään paljon kotitalousvähennyksen piikkiin menevää työtä.

Huopakaton uusimistyö on kuitenkin tilattava ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta, jotta kotitalousvähennystä olisi mahdollista saada. Toisin sanoen esimerkiksi itse tehtyä työtä et voi vähentää verotuksessa millään ilveellä, kun taas meidän työtuntimme kelpaavat verotuksessa vähennettäväksi ilman mutinoita.

Kotitalousvähennys onkin jälleen yksi hyvä syy jättää huopakaton uusiminen Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi meidän huoleksemme. Ota yhteyttä, niin tulemme laittamaan kattosi uusiksi tuota pikaa!

Kotitalousvähennystä voit hyödyntää myös vapaa-ajan asunnollasi. Toisin sanoen esimerkiksi mökin/kesämökin huopakaton uusimisesta voit hakea ja saada kotitalousvähennystä tuttuun tapaan

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt