Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Liljendal

Katon korjaus Liljendal – varmaotteisten ammattilaistemme kattopalvelu kunnostaa sekä vesikaton että rakenteet. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan kehittyä pidemmän aikaa itsekseen, syntyy yhä vakavampia vaurioita, ja korjaustenkin suuruusluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, tavallisin syy ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut; sammal, kosteus, lumi, lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Korjaustarvetta edesauttaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme vaivattomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liljendalissa, katepinnan pienistä kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet sekä ammattitason välineet ja työkoneet. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti ja ympärivuotisella palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Loviisa ja Uusimaa; Pernaja, Myrskylä, Lapinjärvi, Ruotsinpyhtää ja Porvoo. Lähetämme osaavat ja kokeneet ammattilaiset turvaamaan sekä tiivistämään kattosi – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Liljendalissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Liljendalissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Liljendalissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Liljendalin alueella!

Huopakaton korjaus Liljendal, varmistamme teknisen toimivuuden

Huopakaton korjaus Liljendal – tehostamme kattosi toimintavarmuutta toteuttamalla tyylipuhtaat kunnostukset. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli kattohuopia, tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Useimmiten korjaustarve aiheutuu kuitenkin arkisista ympäristön kulutuksista, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiutuu ajan saatossa pois, ja ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin. Katteeseen voi muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liljendalissa. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Liljendalissa huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Liljendal – pitävän ja siistin paikkauksen saat meiltä

Peltikaton korjaus Liljendal, paikkaukset luonnistuvat kaikentyyppisille kohteille laadukkaasti ammattilaistemme voimin. Käsittelemme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat peltikaton myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Liljendalissa edellyttää tilannekartoitusta, sekä huolella hoidettuja pohjatöitä, kuten lian- sekä ruosteenpoistoa. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Saat meiltä Liljendalissa myös yläpohjan paikkaukset ja peltikaton aluskatteen korjaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Liljendal – uudistamme kuluneen ja kärsineen katteen

Tiilikaton korjaus Liljendal – käsissämme katollesi palautetaan tiiveys ja kokonaisvaltainen toimivuus. Lujatekoinen tiilikään ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskate voi olla loppuunsa kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Liljendalissa estää vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liljendalissa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, niin että kate pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Liljendal, turvallisin menetelmin ja kattosi tarpeiden mukaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Liljendal – korjaajiemme kokemus ja tietotaito varmistavat parhaan tuloksen katolle kuin katolle. Aluskate on välttämätön osa toimivaa kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas, oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, kyse voi olla sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Meiltä saat kattavalla ammattitaidolla kaikki aluskatteen kunnostukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Liljendalissa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Hoidamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen kattosi tarpeiden mukaan. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien kohdalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Liljendalissa luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Liljendal – korjaus pelastaa kattosi käyttökunnon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Liljendal – korjaus sujuvasti, siististi ja kestävällä tuloksella hoituu varmuudella kauttamme. Läpiviennit muodostavat katolle merkittävän vuotoriskin niiden puhkaistessa vesikatteen ja aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Liljendalissa, kutsu paikalle pätevät ammattilaisemme palauttamaan kattosi tiiveys. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet suojapellit ja hauraiksi päässeet tiivisteet. Lisäksi asennamme puuttuvat tiivistekappaleet ja puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Liljendalissa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt