Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Liljendal – älä maksa liikaa laatupalvelusta!

Etsitkö avuksesi osaavia käsiä vesikourujen puhdistukseen Liljendalissa? Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kokeneet rännimestarit käyttöösi kohtuu hintaan ja vieläpä kotitalousvähennyskelpoisesti!

Tiimillämme on vankkaakin vankempi kokemuspohja kaikenlaisten sadevesijärjestelmien puhdistuksesta. Yleensä sadevesijärjestelmän materiaali on Liljendalissa terästä ja kourujen muoto pyöreä, mutta puhdistamme myös alumiiniset ja muoviset vesikourut – kantikkaatkin.

Koska teemme työt räystäällä, eivät edes kourujen sisäpuoliset kiinnitykset heikennä puhdistustuloksen laatua. Se saattaisi muodostua kynnyskysymykseksi, jos tekisit työt itse maasta käsin pitkävartisella harjalla.

Onkin tärkeää, että vesikourujen puhdistus tehdään hyvin. Jo kourallinen lehtiä, risuja tai levää voi aiheuttaa paljon haittaa esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostevaurioiden ja tukosten ja niiden myötä julkisivun home- ja lahovaurioidenkin muodossa.

Käänny siis meidän puoleemme, kun vesikourujen puhdistus on Liljendalissa sijaitsevassa kohteessasi ajankohtaista. Maineikas rännirykmenttimme rientää avuksesi, olipa kohteesi sitten omakotitalo, maatalo, maneesi, rivitalo, kerrostalo, konesuoja tai vain autotalli. Kaupan päälle arvioimme kattosi yleiskunnon täysin veloituksetta.

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme koko nykyisen Loviisan alueella, ja tarpeen vaatiessa hurautamme vaikkapa Porvooseen, Kouvolaan tai Lahteen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Liljendalissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Liljendalissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Liljendalin alueella!

Mitä rännien puhdistus Liljendalissa maksaa? Näin hinta selviää helposti ja nopeasti!

Aprikoitko, mitä rännien puhdistus Liljendalissa tai Liljendalin suunnalla sijaitsevassa kohteessasi mahtaa maksaa? Ei ole mikään ihme, sillä harva haluaa tehdä ostoksia vailla minkäänlaista käsitystä tuotteen tai palvelun hinnasta.

Rännien puhdistuksen hinta ei kuitenkaan ole aivan yksiselitteinen lukema, sillä työn todelliset kustannukset vaihtelevat kohteesta toiseen. Esimerkiksi kourujen pituus ja likaisuus sekä kohteen korkeus vaikuttavat puhdistuskuluihin. Niin työaika kuin materiaali- ja kalustokustannuksetkin elävät paljon, jos verrataan vaikkapa omakotitalon ja kerrostalon vesikourujen puhdistusta.

Kiinteä hintalappu (vesikourujen puhdistushinta per metri) olisi siis hyvin epäedullinen sekä meidän että asiakkaidemme kannalta. Siksi me Plus Kattopalvelussa laskemmekin hinnat aina kohdekohtaisesti.

Vesikourujen puhdistushinta selviää kuitenkin hyvin helposti ja nopeasti. Otat vain yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydät tarjouksen! Tarjouksen pyytäminen meiltä ei vielä sido tilaamaan mitään.

Jos haluat säästää rahaa, kannattaa vesikourujen puhdistus teettää usein ja mieluiten muiden kattotöiden yhteydessä. Esimerkiksi katon kausihuollon yhteydessä vesikourujen puhdistus on erittäin edullista. Fiksuja ostopäätöksiä ei kannata jättää tekemättä edes tiukassa taloustilanteessa, sillä voit maksaa meiltä tilatut kattotyöt myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – äh, eikö syöksyputkesta tule pisaraakaan?

Kun syöksyputkesta ei tule pisaraakaan, mutta räystäältä valuu vuolas vesiputous, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus luultavasti tarpeen. Myös räystäällä roikkuvat jääpuikot voivat kieliä sadevesijärjestelmän tukkeutumisesta.

Jos havaitset tukoksen oireita, älä epäröi turvautua silloinkaan meidän apuumme. Vaikka ensisijainen tavoitteemme on ehkäistä tukosten syntyä säännöllisellä vesikourujen puhdistuksella, teemme me Plus Kattopalvelussa myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaustyöt Liljendalissa ammattitaitoisesti ja järkevin hinnoin puolestasi.

Avaamme tukokset nopeasti ja hellävaroen. Väkivaltaa emme käytä lainkaan, vaan esimerkiksi jäätukosten avauksessa suosimme kuumaa vesihöyryä.

Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseen saat meiltä kylkiäiseksi katon yleistarkastuksen. Tukokset voivat aiheuttaa paljon haittaa yllättävän laajalti ja lyhyessä ajassa, mutta jäljiltämme tiedät kaiken olevan kunnossa. Tai toisaalta, jos havaitsemme jotain hälyttävää, tuomme ongelmakohdat tietoosi ja voimme tehdä hyvän tarjouksen esimerkiksi homeisten otsalautojen maalauksesta.

Kun sadevesijärjestelmä kaipaa mitä tahansa huomiota vesikourujen puhdistuksesta tukosten avaukseen, saat meidät kätevästi kiinni sekä puhelimitse että sähköisesti. Me Plus Kattopalvelussa palvelemme Liljendalissa ja Liljendalin lähiseudulla myös talviaikaan!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt