Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Loviisa

Huopakattoremontti Loviisa, etsitkö luotettavaa urakoitsijaa? Olet aivan oikeassa osoitteessa.

Kattoremonttipalvelustamme saat käyttöösi varmakätiset asiantuntijat omakotitalosi tai vaikkapa autotallin, varaston, liiterin tai pihasaunan huopakattoremonttiin Loviisan seudulla. Koko Uusimaa tuntee kokeneet ja korkean ammattiylpeyden omaavat huopakatemestarimme!

Olipa kattosi sitten tiivissaumainen bitumikermikatto, bitumilaattakatto eli palahuopakatto eli bitumipaanukatto tai vaikkapa klassinen kolmiorimakate, voit kääntyä puoleemme huolettomin mielin. Tiimimme tuntee jokaisen näistä omintakeisista huopakattotyypeistä läpikotaisin, kaikkine hyvine puolineen ja tyyppivikoineen.

Lupaamme remontille loistavan lopputuloksen lähtötilanteesta riippumatta. Vaikka kattosi olisi kuinka pahassa jamassa, huopakatemestareillamme ei taatusti mene sormi suuhun!  

Kaikenkattavan ja kilpailukykyisen tarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Painikkeen takaa löytyvän lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman hassun minuutin, joten ehdit tehdä sen nopeasti jopa aamutuimaan ennen töihin lähtöä. Palaamme asiaan ihan pian.

Huomaa, että olemme valmiit palvelukseesi myös Loviisan lähipaikkakunnilla. Esimerkiksi nämä paikkakunnat ovat osa toimialuettamme: Kouvola, Lapinjärvi, Myrskylä, Porvoo ja Pyhtää.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Loviisassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Loviisassa!

Palahuopakattoremontti Loviisa – meiltä kattosi saa osaavan avun akuutissakin tilanteessa!

Palahuopakattoremontti Loviisa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä akuutissakaan hätätilassa! Tarmokkaat huopakatemestarimme kiiruhtavat avuksesi hippulat vinkuen, oli tilanne mikä hyvänsä.

Jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle, me tiedämme, mitä tehdä. Tilanne saattaa näyttää ensi alkuun pahalta, mutta kokeneet huopakatemestarimme eivät suinkaan jää raapimaan päätään. Todennäköisesti olemme nähneet paljon pahempaakin, eikä katon remontointi ole välttämättä puoliksikaan niin iso urakka kuin luulit.

Myös lumikuorman alla notkahtaneen tai painuneen huopakaton remontointi on meille tuttua puuhaa. Tilanteen mukaan voimme joko uusia tai kiilata ratkenneet puurakenteet katon oikaisemiseksi.

Toimi kuitenkin ripeästi, jos huomaat kattosi kärsineen edellä mainitun kaltaisia lumi- tai myrskyvaurioita. Mitä nopeammin huopa- tai palahuopakattoremontti Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi saadaan käyntiin, sen helpommin ja edullisemmin urakasta selvitään!

Laita korvan taa, että kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta. Rahoituksen ja osamaksun turvin voit tarjota katollesi kaikki sen kaipaamat palvelut, vaikka huopa- tai palahuopakattoremontin tarve Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi tulisikin ”puun takaa”.

Huopakaton uusiminen Loviisa – fiksu ratkaisu, jos katto halkeilee pahoin

Huopakaton uusiminen Loviisa – usein fiksu ratkaisu, jos katto halkeilee kuin leivän kuori. Uusien huopien myötä voit heittää halkeamille hyvästit kerta heitolla!

On totta, että halkeilleen huopakaton paikkaus ja tiivistys on kyllä täysin mahdollista. Notkealla, kumimaisella bitumimassalla halkeamat saadaan tilkittyä siististi ja pitävästi.

Jos uusia halkeamia kuitenkin ilmaantuu kuin sieniä sateella, ei halkeilleen huopakaton paikkaus ole enää järkevää. Ilmiö johtuu todennäköisesti auringosta peräisin olevasta UV-säteilystä, joka haurastuttaa katemateriaalia. Jos kattohuovat ovat koko katon alalta jo kovin heikossa kunnossa, on huopakaton uusiminen Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi huomattavasti varmempi ja kustannustehokkaampi ratkaisu kuin yrittää enää epätoivoisesti tilkitä halkeilevaa kattorähjää.

Mikäli olet huomannut omakotitalosi tai piharakennuksen huopakaton halkeilevan, kannattaa ainakin kutsua asiantuntijamme vilkaisemaan tilannetta. Jos annat luvan, voimme käydä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi.

Käynnin jälkeen teemme mielellämme mitä parhaan tarjouksen huopakaton uusimisesta Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi, jos tilanne sitä todellakin vaatii. Ja ellei, niin asiantuntijamme taipuvat myös huopakaton korjaukseen ilman muuta!

Palahuopakaton uusiminen Loviisa – myös sammaloituminen voi olla hyvä syy laittaa katto uusiksi

Palahuopakaton uusiminen Loviisa – tiesitkö, että myös katon sammaloituminen voi olla hyvä syy laittaa vanha huopa- tai palahuopakatto uusiksi? Myrskyvaurioiden, lumivaurioiden ja halkeamien ohella kannattaa siis pitää silmällä aktiivisesti katolle kertyvää kasvustoa.

Jos sammal ja jäkälä eivät enää meinaa pysyä kattohuovista loitolla kausipuhdistusten tai edes kemiallisen kasvustontuhokäsittelyn ja uudelleenpinnoituksen voimalla, luultavasti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi on viisas peliliike. Ikääntyessään kattohuopien/bitumilaattojen materiaali hapertuu erinäisten sää- ja ilmastorasitteiden vaikutuksesta, mikä tekee katosta koko ajan vain paremman tarttuma- ja kasvualustan sammaleen ja jäkälän itiöille.

Miksikö katolle kertyvä kasvusto on ongelma? Siksi, että sammal ja jäkälä käyttävät katemateriaalia ravinnokseen ja rapauttavat sitä juurillaan. Vuosien vieriessä mättään alle voi ilmaantua jopa suoranaisia reikiä. Lisäksi sammal voi availla katon saumoja.

Älä siis siedä sammalta tai muuta kasvustoa katollasi enää hetkeäkään kauemmin! Kutsu huopakate-eksperttimme arvioimaan, olisiko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Loviisassa sijaitsevassa kohteessasi jo aiheellista vai vieläkö kasvusto saadaan häädettyä muilla keinoin.

Muista, että huopakattoremontti on tarpeen kesämökilläkin aika ajoin

Loviisalainen, satutko omistamaan kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon? Muista, että huopakattoremontti on tarpeen mökilläkin aika ajoin!

Vaikka viettäisit mökillä vain muutamia viikkoja tai viikonloppuja vuodessa, mökin katto ikääntyy ihan normaalia vauhtia. Viimeistään noin neljäkymmentä vuotta asennuksestaan katto tulee todennäköisesti kaipaamaan uusimista.

Mökillä huopakattoremontti voi itse asiassa olla joskus tarpeen jopa useammin kuin taajamakohteissa. Monella mökkitontilla kasvaa paljon puita, ja runsas kasvillisuus puolestaan saa huopakaton sammaloitumaan vielä tavallistakin nopeammin. Lisäksi puut altistavat katon myrskyvaurioille.

Kun mökin huopakattoremontti sitten jossain vaiheessa tulee ajankohtaiseksi, voit onneksi kääntyä jälleen kattoremonttipalvelumme puoleen. Huopakate-eksperttimme ovat käytettävissäsi myös kesämökilläsi Loviisassa ja muualla Etelä-Suomessa – tarvittaessa voimme hurauttaa avuksesi vaikka saareen venematkan päähän!

Kannattaa muuten laittaa korvan taa, että tilatessasi huopakattoremontin kattoremonttipalvelumme kautta, voit vähentää urakasta koituvia kuluja henkilökohtaisessa verotuksessasi kotitalousvähennyksen alla. Loviisalaisena yksityishenkilönä voit saada kotitalousvähennystä sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla teetetystä huopakattoremontista.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt