Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti Loviisa

Teemme Loviisan toimialueella kaikkia kattotöitä. Plus Kattopalvelu tarjoaa Loviisassa kilpailukykyiseen hintaan peltikattoremontit, tiilikattoremontit ja huopakattoremontit. Kattokorjaustiimimme korjaavat nopeasti kattovauriot ja kattovuodot Loviisan alueella. Hyvin hoidettu ja huollettu katto kestää pidempään ja toimii huolettomasti koko käyttöikänsä ajan. Tee kanssamme kattohuoltosopimus tai pyydä meiltä yksittäinen kattohuolto kulloisenkin kattohuoltotarpeen mukaan. Teemme kaikkia kattohuoltoja Loviisassa.

Kattavat kattotyöt Loviisassa kattoremontista katon korjaukseen ja huoltoon

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Loviisassa!

Katon käyttöikä – Milloin on kattoremontin aika?

Kun katon kunto on niin heikko, että paikallisilla kattokorjauksilla tai kattohuolloilla ei enää saavuteta lisäaikaa katon käyttöikään, on aika tehdä koko katon uusimisen sisällään pitävän kattoremontti. Kullakin katolla on oma yksilöllinen käyttöikänsä. Katon käyttöikään vaikuttavat katemateriaalin tyyppi ja laatu, mutta myös monet muut tekijät. Eri paikoissa sijaitsevat katot altistuvat erilaisille olosuhteille. Esimerkiksi metsäisellä tontilla katto altistuu putoaville lehdille ja neulasille niin, että sadevedet eivät virtaa alas katolta, vaan jäävät seisomaan katon irtoaineskerrokseen. Kosteus katolla on kuluttavaa ja voi lyhentää katon käyttöikää. Kattohuolloilla on ratkaisevan suuri merkitys katon käyttöikään. Hyvin hoidettu ja huollettu katto voi olla jopa kymmeniä vuosia pitkäikäisempi, kuin katto, jonka kattohuolloista ei ole huolehdittu. Kun kattoremontti on vääjäämättä edessä, kannattaa muistaa, että kattoremontti paitsi parantaa talon ulkoasua ja lisää asunnon arvoa, myös lisää asumisviihtyisyyttä, kun katosta ei tarvitse enää kantaa huolta seuraaviin vuosikymmeniin.

Peltikattoremontti Loviisa

Asennamme peltikattoremonteissa kaikenlaiset peltikatot. Kattopeltiseppämme ja kattoasentajamme asentavat niin vaativat monimuotoiset konesaumakatot, kuin standardimuotoiset profiilipeltikatotkin. Joissakin tapauksissa peltikattoremontti voidaan tehdä niin, että uusi peltikatto asennetaan vanhan katteen päälle. Näin säästetään kustannuksissa, kun vanhaa katetta ei tarvitse purkaa. Edellytyksenä tällaisen kattoremontin teolle on katon pohjarakenteiden hyvä kunto. Silloin vanhan katteen päälle tehdään katon tuuletusta varten pieni korotus tuuletusrimoilla, asennetaan uusi aluskate ja kattoruoteet, joihin uusi peltikate kiinnitetään. Koska vanha alle jäävä kate ja uusi aluskate ovat molemmat vedenpitäviä, muodostuu katolle tällaisessa kattoremontissa kaksi vedeneristysrakennetta.

Monen muotoiset profiilipeltikatot

Profiilipeltikatteiden profiilimuodoissa on paljon valinnanvaraa. Valikoimista löytyy esimerkiksi suosittuja tiilikuvioisia kattoprofiileita tai niitä hieman korkeampia kruunupoimullisia profiilikattopeltejä. Poimukatot tehdään profiileista, joissa on koko kattopellin mittaiset urat ja poimut. Poimukattojakin on erilaisia. Esimerkiksi aaltopeltikatto on poimukatto, jossa urat ja poimut on pyöristetty. Pystysaumakatossa on lukkopontit nostettu pystyasentoon. Pystysaumakate muistuttaa erehdyttävästi konesaumattua rivipeltikattoa, vaikka niiden saumaustavat poikkeavat toisistaan. Profiilikattojen kattopellit on yleensä valmiiksi pinnoitettu ja kattopellit kiinnitetään toisiinsa useimmiten lukkoponttisaumoilla.

Tiivis konesaumakatto

Saumakatossa tai konesaumakatossa kattopeltirivit saumataan toisiinsa saumauskoneella tehtävällä kaksinkertaisella saumalla. Saumaustekniikka on säilynyt periaatteiltaan samana jo vuosisatoja. Tuplasauma on täysin vesitiivis. Konesaumakatto kiinnitetään kattoruoteisiin alhaaltapäin peltirivien saumoihin piilon jäävillä kiinnikkeillä. Näin ollen konesaumakattoon ei tarvitse tehdä yhtään reikää asennusta varten. Kun vielä konesaumakaton piipunpellitykset ja muiden läpivientien pellitykset saumataan samalla tekniikalla kiinteäksi osaksi muuta kattoa, on konesaumakaton vesitiiviys omaa luokkaansa. Konesaumakattoja voidaan tehdä valmiiksi pinnoitetusta kattopellistä. Pitkäikäisempi katosta saadaan, käyttämällä kuumasinkittyä eli galvanoitua teräspeltiä. Galvanoitu pelti kestää erittäin hyvin korroosiota ja on siten erittäin pitkäikäinen. Galvanoitu konesaumattu peltikatto maalataan ensimmäisen kerran vasta 2-3 vuoden päästä asennuksesta. Silloin sinkitty kattopelti on hapettunut tarpeeksi, jolloin peltikattomaali tarttuu siihen pitävästi. Arvorakennuksin konesaumakattoja tehdään myös kuparista ja alumiinista.

Tiilikattoremontti – Pitkäikäinen kattoratkaisu

Tiilikatto on suosittu kattomuoto Suomessa. Vain peltikattoremontteja tehdään enemmän. Tiilikaton valtteja ovat pitkä käyttöikä ja klassisen kaunis ulkonäkö. Tiilikatto on myös peltikattoa hiljaisempi sateella. Tiilikatot voidaan rakentaa joko savikattotiilistä tai betonikattotiilistä.

Betonitiilikaton ja savitiilikaton ominaisuudet

Molempia, savikattotiiliä ja betonikattotiiliä, on saatavana erilaisina profiilimuotoina. Kattotiiliä löytyy mm. yksikouruisina, kaksikouruisina ja tasapohjaisina. Molempia kattotiilityyppejä saa lukkoreunallisina eli vesilukollisina tai ilman lukkoreunaa. Kattotiililaadut eroavat toisistaan valmistusmateriaalinsa ominaisuuksien suhteen. Siinä missä savikattotiili saa luonnollisen terrakotanpunaisen värinsä luonnonsavea poltettaessa, Savikattotiileen väri tulee betonimassaan sekoitusta väripigmentistä. Näin valmistetut betonikattotiilet ovat läpivärjättyjä. Betonitiilikaton väri kuitenkin haalistuu ajan myötä ja sitä pitää huoltomaalata useaan otteeseen elinkaarensa aikana, jos katon väri halutaan säilyttää kirkkaana. Savitiilikaton väri sen sijaa pysyy tai oikeastaan jopa syvenee kattotiilten ikääntyessä. Savikattotiiliin saadaan eri värisävyjä, kun niiden pintaan ruiskutetaan mineraalioksideja sisältävää savilietettä ennen kattotiilien polttoa. Savikattotiilet ovat hieman betonikattotiiliä kestävämpiä, koska ne kestävät paremmin pakkasrapautumista.

Kattotiilien rapautuminen

Tiilikatot ovat pitkäikäisiä. Suomen vaativissa olosuhteissakin hyvin hoidetun tiilikaton voi olettaa kestävän yli viisikymmentä vuotta ja jopa kauemminkin. Elinkaarensa loppupuolella kattotiilet alkavat kuitenkin haurastua rapautumisen johdosta. Rapautuminen johtuu kattotiilien huokoisesta rakenteesta ja siitä, että kattotiilen huokosiin pääsee vuosien varrella imeytymään vettä. Pakkasrapautuminen aiheutuu kattotiilessä olevan veden vuorottaisesta jäätymisestä ja sulamisesta. Vanhat haurastuneet kattotiilet rikkoutuvat helposti esimerkiksi talvella lumimassojen painosta tai pelkän pakkasen johdosta. Tiilikattoremontti alkaa olla ajankohtainen, jos katolta löytyy keväisin säännönmukaisesti rikkoutuneita kattotiiliä. Liian kauan ei kattoremonttia kannata lykätä, sillä rikkoutuvat kattotiilet aiheuttavat vesivuotoriskin vesikatolla.

Huopakattoremontti Loviisa

Huopakatto on kaikkein hiljaisin kattotyyppi. Koska kattohuopa on elastista, voi huopakaton asentaa myös monimuotoisille katoille. Kattohuovan kestävyys perustuu osin huopakaton hyvään lämpötilojen vaihteluiden kestoon. Huopakatto elää rakenteiden mukana lämpötilojen vaihdellessa. Huopakatto sopii niin jyrkille, kuin loivillekin katoille. Kattohuopien käyttöluokka valitaan katon kaltevuuden mukaan. Palahuopakatot sopivat parhaiten jyrkille katoille ja kaksikerroksiset tiivissaumakatteet ovat omiaan tasakatoille. Plus Kattopalvelu asentaa kaikenlaisia huopakattoja Loviisan seudulla.

Alushuovan asennus ja huopakattoremontin pohjatyöt

Kaikille huopakatoille suositellaan vesitiivistä alushuopaa eli aluskermiä. Se suojaa vesikaton alapuolisia kattorakenteita, jos varsinainen huopakate syystä tai toisesta vaurioituu. Huopakaton aluskermi on kumibitumilla kyllästettyä lasikuituhuopaa. Se kiinnitetään aluslaudoitukseen kumibitumiliimalla ja huopanauloilla. Alushuovan asennus aloitetaan asentamalla katon sisätaitteisiin sisätaitekermi taitteen suuntaisesti. Sen jälkeen rullissa toimitettava alushuopa kiinnitetään koko katon alalle. Viimeiseksi asennetaan alushuovat katon harjalle ja ulkotaitteisiin. Katon läpiviennit tiivistetään kumibitumiliimalla liimattavilla läpivientitiivisteillä. Alushuovan asentamisen jälkeen katon ala- ja päätyräystäille kiinnitetään tippapellit.

Palahuopakatto eli huopalaattakatto tai bitumipaanukatto

Huopalaattakatto koostuu muotoon leikatuista bitumikattolaatoista. Huopakattopalojen muodot voivat olla esimerkiksi aaltomuotoja, suorakaiteita tai monikulmioita. Huopakattolaatat muodostavat katolle paanukattomaisen pinnan. Palahuopakattoja kutsutaankin myös bitumipaanukatoiksi. Huopakattopalat ladotaan katon lappeille räystäiltä ylöspäin edeten. Bitumipaanut kiinnitetään kattopintaan huopanauloilla ja kumibitumiliimalla. Palahuopakatot sopivat parhaiten jyrkille katoille.

Yksikerroksiset tai kaksikerroksiset tiivissaumakatteet

Tiivissaumakate valmistetaan rullatavarana toimitettavista bitumikermeistä. Käytettävän kattohuovan tuoteluokka valitaan remontoitavan katon kaltevuuden mukaan. Eri huopakatelaadut sopivat joko yksikerroskatteiksi tai kaksikerroskatteiksi. Yksikerroskate sopii varsinkin jyrkille katoille, joista vesi poistuu nopeasti. Kaksikerroskatteen voi asentaa vaikka tasakatolle. Huopakermit kylmäasennetaan huopanauloilla ja kumibitumiliimalla. Jotkut Kattohuopalaadut vaativat kiinnityksen bitumiliimalla kuumaliimaamalla tai hitsaamaalla. Silloin huopakattoasennus tehdään tulityönä. Kaikilla huopakattoasentajillamme on koulutus kattotulitöihin ja voimassa oleva tulityökortti.

Kattokorjaukset Loviisa

Kattovauriota syntyy varsinkin talvisin, kun lumikinokset ja jää katolla kasvavat kattorakenteille liian painaviksi. Myös kattoturvatuotteet ovat kovilla lumimassojen paineessa. Jos lumiesteiden tai kattosiltojen kiinnikkeet ovat löystyneet, voivat putoavat lumi- ja jäämassat viedä ne mennessään. Irronneet kiinnikkeet tekevät silloin pahaa jälkeä myös vesikatteelle. Toinen kattovaurioita aiheuttava sääilmiö on myrsky. Myrskytuulet voivat pahimmillaan irrottaa kokonaisia kattopeltejä katolta, varsinkin jos kateruuvit ovat päässeet löystymään. Kaatuvat puut ja tuulten pudottamat oksat aiheuttavat vuosittain kattovaurioita myös Loviisassa. Katon läpiviennit ovat kattovuotojen kannalta riskipaikkoja. Jos läpivientitiivisteet ovat päässeet haurastumaan, voi seurauksena olla kattovuoto. Katon läpivientien tiiviys tulisikin tarkastaa aina kattotarkastuksissa. Kattovaurion synnyttyä, ei kannata viivytellä, vaan kutsua kattokorjaajamme mahdollisimman pian paikalle. Näin vahingot saadaan rajattua ja yleensä selvitään paikallisilla kattokorjauksilla. Plus Kattopalvelu on valmiudessa kattovaurioiden varalta Loviisan alueella. Vaurion sattuessa tulemme nopeasti paikalle korjaamaan vesivuodot ja muut kattovauriot.

Rikkinäisten kattotiilien vaihtotyö Loviisassa

Rikkoutunut kattotiili on yleinen kattovaurio. Kattotiiliä rikkoutuu yleensä vanhoilla, jo elinkaarensa loppupuolella olevilla tiilikatoilla. Ikääntyneet kattotiilet ovat jo alkaneet rapautumaan ja siksi lohkeilevat helposti pakkasten ja mekaanisen paineen johdosta. Koska rikkinäinen kattotiili voi aiheuttaa kattovuodon, kannattaa kattotiili vaihdattaa nopeasti. Kattotiilen vaihtaminen on kattoasentajalle periaatteessa nopea ja helppo kattokorjaus. Tiilikattoremonteissa olisi aina hyvä varastoida joitakin ylimääräisiä kattotiiliä mahdollisten tulevien kattotiilivaurioiden varalta. Silloin on aina saatavilla täsmälleen oikeanlainen kattotiili.

Kattohuollot Loviisassa

Kattoa kannattaa hoitaa ja huoltaa säännöllisesti. Katon huoltohistorialla on merkittävä vaikutus katon käyttöikään. Oikea-aikaisilla kattohuolloilla koko katon uusimisen vaativaa kattoremonttia voidaan siirtää jopa vuosikymmenellä. Hyvin huollettu katto on myös huoleton koko elinkaarensa ajan. Plus Kattopalvelu tekee kaikkia kattohuoltotöitä Loviisassa.

Katon huoltomaalaus Loviisassa

Kulunut katon pinnoite altistaa peltikaton ruostumiselle. Tiilikatoilla suojaavan pinnoitteen kuluminen taas lisää veden imeytymistä kattotiilien huokosiin ja lyhentää siten niiden elinkaarta. Huopakatoilla pinnoite suojaa kattoa mm. kasvustoilta, jotka voivat vaurioittaa kattohuopien saumoja. Katon huoltomaalauksella voidaan katolle kuin katolle saada lisää käyttövuosia. Kunkin katon huoltomaalauksen tarve on yksilöllinen. Kovin usein huoltomaalauksiin ei kuitenkaan tarvitse ryhtyä. Esimerkiksi peltikattojen huoltomaalausväli on noin viisitoista vuotta. Huoltomaalaus kannattaa kuitenkin tehdä heti, kun puutteita katon pinnoitteessa havaitaan.

Katon puhtaanapito – Kattoharjaus ja kattopesu Loviisassa

Jos katolle kertyy runsaasti roskia, kuten puista pudonneita lehtiä ja neulasia, voi sadeveden virtaaminen katolla estyä. Silloin vesi jää seisomaan katolle, aiheuttaen monenlaista harmia. Kosteus esimerkiksi edistää peltikattojen ruostumista ja aiheuttaa kattotiilien rapautumista. Katon harjaus kannattaakin ottaa säännölliseksi kattohuoltorutiiniksi. Kattohuoltajillamme on käytössään tehokkaat välineet katon nopeaan ja tehokkaaseen harjaamiseen. Kun katto vielä pestään kattopesuaineella, puhdistuu katolta myös noki, levät ja pinttynyt lika. Samalla katon värit kirkastuvat ja talon ulkoasu kohenee. Kattopesuaineissa on myös kasvustonestoaineita, joten sammalet, jäkälä ja levät pysyvät poissa katolta pitkään.

Sammaloituneen katon puhdistaminen

Sammalpeite katolla sitoo itseensä kosteutta. Sadevedet jäävät katolle sammaleeseen sitoutuneena, jolloin vesikatto kuluu, peltikatot ruostuvat ja tiilikatot rapautuvat. Sammaleentuhokäsittelyllä paksustakin sammalpeitteestä päästään eroon. Sammaleentuhokäsittelyssä katolta puhalletaan lehtipuhaltimella kaikki irtoaines ja irtoava kasvusto poistetaan mekaanisesti esimerkiksi harjaamalla. Sen jälkeen katolle ruiskutetaan sammaleet kuihduttavaa kasvuston tuhoainetta. Sammaleet kuolevat seuraavien kuukausien aikana. Kuihtuneet kasvustot häviävät katolta sateiden ja tuulten mukana. Katon suoja-aine pitää sammaleet ja muut kasvustot poissa katolta vuosikausia. Sammaleen tuhokäsittelyn voi tehdä peltikatolle, tiilikatolle, huopakatolle ja mineriittikatolle. Sammaleen tuhoaineet ovat biohajoavia, eivätkä ne rasita ympäristöä.

Vesikourujen puhdistus Loviisassa

Jos vesikourut eivät vedä, katon sadevesijärjestelmä ei voi toimia oikein. Sadevedet kulkeutuvat silloin räystäskourujen sijasta talon seinärakenteisiin ja pihakaivon sijasta talon perustuksiin. Jos tilanne jatkuu pitkään, voi seurauksena olla vakavia home- ja kosteusongelmia. Vesikourut tulisikin puhdistaa ainakin syksyisin. Kun vesikourujen puhdistamiseen yhdistää vielä katon harjauksen, ei vesikourut pääse tukkeutumaan uudelleen katon lappeilta kulkutuvista lehdistä ja neulasista. Puhdistamme vesikourut kaikenlaisten rakennusten räystäiltä Loviisassa. Kattohuoltajamme puhdistavat räystäskourut nopeasti ja tehokkaasti nostolava-auton avulla, jos katolta käsin on hankala ulottua kaikkiin vesikouruihin.

Lumenpudotus katolta Loviisa

Raskaat lumimassat katolla voivat vaurioittaa kattorakenteita ja kattotuotteita. Vaarana on lisäksi, että lumi ja jää putoavat katolta hallitsemattomasti talon vierillä kulkevien jalankulkijoiden niskaan. Runsaslumisina talvina katon lumenpudotukset ovat erittäin tärkeä kattohuolto. Liukas katto on tottumattomalle lumenpudottajalle vaarallinen työpaikka. Lumenpudotus kannattaa jättää aina kokeneille kattohuollon ammattilaisille. Lumenpudottajillamme on käytössään kaikki tarvittavat turvalaitteet ja tarvittaessa he käyttävät nostolava-autoa lumien ja jääpuikkojen pudottamiseen korkeidenkin rakennusten räystäiltä.

Kattotuotteiden huolto Loviisa

Myös kattotuotteita tulee huoltaa, jotta katto ei altistuisi vaurioille. Esimerkiksi kateruuvien kireys ja kateruuvien tiivisteiden kunto ja läpivientitiivisteiden kunto tulee aina tarkastaa kattotarkastuksessa ja tarvittaessa tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Tämä on tärkeää, koska hapertuneet tiivisteet voivat aiheuttaa kattovuodon. Tärkeää on myös kiristää kattoturvatuotteiden, kuten kattosiltojen, lapetikkaiden ja lumiesteiden, kiinnitykset. Löystyneet kattotuotteet voivat irrota katolta lumimassojen paineessa ja rikkoa samalla vesikattoa. Sadevesijärjestelmän toimivuus on tärkeää, jotta kosteusvaurioilta vältytään. Keväisin on hyvä tarkastaa ja huoltaa räystäskourujen kiinnikkeet, jotka ovat voineet painua talvella lumen painosta. Vesikourujen kaadot säädetään samalla.

Kattotuoteasennukset Loviisassa

Katolla tulisi olla katon huoltoa ja nuohoamista helpottavat kulkuväylät kunnossa. Plus Kattopalvelu toimittaa ja asentaa Loviisassa mm. turvatikkaat, katon kulkusillat ja lapetikkaat. Lumiesteet taas estävät lumimassojen hallitsemattoman putoamisen. Myymme ja asennamme kaikkia lumiestetyyppejä ja autamme lumiesteiden mitoittamisessa. Plus Kattopalvelussa teemme myös kattoläpivientejä vaativia ilmastointilaitteiden, kuten huippuimurien ja tuuletusputkien asennuksia. Meiltä saatte myös kattoikkunat ja kattoluukut asennuksineen ja pellityksineen.

Muut kattotyöt Loviisassa

Ammattitaitoiset kattoasentajamme, kattokorjaajamme, kattohuoltajamme ja kattopeltiseppämme suoriutuvat kaikista muistakin kattotöistä. Ota yhteyttä Plus Kattopalveluun ja kerro kattoa koskevat toiveesi tai kysymyksesi. Löydämme varmasti ratkaisun kaikkiin kattokysymyksiin.

Katon korottaminen ja kattomuodon muuttaminen

Jos suunnitelmissasi on lisätilan saaminen talon ullakkokerrokseen tai yläpohjaan, on katon korottamien ratkaisu toiveisiisi. Katon korottamista kannattaa harkita kattoremontin yhteydessä, kun kattorakenteet joka tapauksessa avataan. Kattoa voidaan korottaa jopa kokonaisen kerroksen verran. Kattoremontissa voidaan myös kattomuotoa muuttaa. Esimerkiksi tasakattoja muutetaan usein harjakattoisiksi kattoremontin yhteydessä.

Yläpohjan lisälämmöneristys

Yläpohjan lisälämmöneristyksellä voidaan asunnon energialaskua alentaa huomattavastikin. Asuntojen hukkalämmöstä suurin osa nimittäin karkaa juuri yläpohjan kautta. Ennen yläpohjan lisälämmöneristysremonttia tulee huomioida, että yläpohjaan tulee jäädä riittävästi tilaa myös yläpohjan tuuletukselle. Pyydä tajous yläpohjan lisälämmöneristyksestä Plus Kattopalvelusta.

Kattopeltisepän työt

Plus Kattopalvelun ammattitaitoiset kattopeltiseppämme suoriutuvat kaikista katon pellitystöistä. He tekevät niin vaativat monimuotoisten saumakattojen erikoispellitykset, kuin tavallisemmatkin pellitystyöt. Kattopeltiseppämme tekevät mm. piipunpellitykset, piipunhatut ja niiden asennukset, kattoikkunoiden, kattoluukkujen ja läpivientien pellitykset. Asennamme myös räystäspellit, tippapellit, myrskypellit, harjapellit ja kaikki muutkin katolla tarvittavat pellitykset.

Katon ja räystäiden laudoitukset

Plus Kattopalvelu tekee kaikkia katon, räystäiden ja ulkoverhoilun laudoitustöitä Loviisassa. Pientalon kattoremontissa vaihdetaan yleensä katon päätyräystäiden otsalaudat, räystäslaudat ja räystäiden aluslaudat. Plus Kattopalvelusta saat Loviisassa laudoitusten asennukset, korjaukset ja huoltomaalaukset myös erillispalveluna.

Asiantuntijan tekemä kattotarkastus

Kattotarkastus tai kattokatselmus tehdään aina, kun kattoa remontoidaan, korjataan ja huolletaan. Plus Kattopalvelun kattoasiantuntijan tekemän kattotarkastuksen voit pyytää myös erillispalveluna. Kattotarkastuksessa selviävät kaikki katon puutteet, vauriot ja huoltotarpeet. Kattotarkastusta voi käyttää apuna kiinteistön elinkaarisuunnittelussa, kun katon remontti-, korjaus- ja huoltotarpeet kartoitetaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt