Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Mäntsälä

Huopakattoremontti Mäntsälä – hirveän hyvää palvelua! Kun omakotitalosi tai kesämökkisi huopakattoremontti Mäntsälässä sijaitsevassa osoitteessasi tulee ajankohtaiseksi, älä emmi ottaa asiantuntijoitamme langan päähän.

Taitavalla tiimillämme on huopakattoremonteista nimittäin vankkaakin vankempi kokemuspohja. Sen ansiosta huopakattoremontti etenee alusta loppuun varmasti kuin uroshirvi, ja voimme taata remontin lopputuloksen edustavan parasta A-luokkaa.  

Vaikka kattosi välissä lymyilisi pahamaineinen kosteusvaurio, meillä ei mene sormi suuhun. Rautaisen kokemuspohjan ansiosta selviydymme jopa haastavista remonttiprojekteista kuin vettä vain!

Huomaa, että remontoimme mielellämme myös pienemmät kattopinta-alat. Jos esimeriksi se tontin laitamille pykätty autotalli, varasto, liiteri, aitta tai piha- rantasauna kaipaa huopakattoremonttia, voit kääntyä puoleemme ilman muuta.

Olemme käytettävissäsi koko Mäntsälän alueella sekä naapurikunnissa (esimerkiksi Kärkölä, Orimattila, Pukkila, Askola, Pornainen ja Tuusula) – tarvittaessa jopa saarikohteissa. Myös muu Uusimaa on osa palveluverkostoamme.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Kilpailukykyisen tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Siihen menee vain pari minuuttia kullanarvoista aikaasi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Mäntsälässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Mäntsälässä!

Palahuopakattoremontti Mäntsälä kätevästi ”avaimet käteen”-palveluna

Palahuopakattoremontti Mäntsälä, toteutetaan meillä ”avaimet käteen”-palveluna. Tämä on kannaltasi erittäin helppo ja stressitön tapa hoitaa talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti pois päiväjärjestyksestä.

Palveluumme sisältyy aivan kaikki työ, jota huopa- tai palahuopakatoremontti Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Me otamme pallon haltuun heti urakan suunnitteluvaiheessa, ja kuljetamme sen selkein askelmerkein aina maaliin saakka. Siihen väliin mahtuu niin purku- ja korjaustöitä kuin uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennustakin.

Tietenkin huolehdimme myös kalustosta puolestasi. Et joudu vaivaamaan päätäsi rakennustelineillä, henkilönostimilla, jätelavoilla tai muilla vastaavilla.

Ellei muuta erikseen sovita, me teemme myös materiaalihankinnat puolestasi. Hankimme sopivan määrän sovitun laisia kattohuopia tai bitumilaattoja sekä muita tykötarpeita ja toimitamme ne remonttikohteeseen ajallaan.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Mäntsälässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voit siis itse keskittyä koko urakan ajan ihan muihin puuhiin – vaikkapa vain istuskella pihakeinussa, ja katsella ahkeran tiimimme tarmokasta työskentelyä!

Eikö kuulostakin suorastaan naurettavan helpolta? Ota siis yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan!

Huopakaton uusiminen Mäntsälä, mitä maksaa?

Huopakaton uusiminen Mäntsälä, mitä se maksaa? Kun Mäntsälässä sijaitsevan omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti alkaa olla ajankohtainen, luultavasti edellä esitetty kysymys juolahtaa jossain vaiheessa mieleesi.

Huopakattoremontin hinta on kuitenkin monipiippuinen juttu, sillä se vaihtelee paljon projektista toiseen. Huopakaton uusiminen Mäntsälässä on aina eri hintaista, riippuen täysin urakkaan tarvittavasta työstä, materiaaleista ja kalustosta.

Työn, materiaalien ja kaluston tarpeeseen puolestaan vaikuttaa koko joukko pienempiä osatekijöitä. Esimerkiksi kattosi koko ja kunto ovat tässä suhteessa avainasemassa. Myös katon tyyppi (tiivissaumakate/palahuopakatto/kolmiorimakate), katon varusteet, kattoläpivientien määrä ja jopa kohteesi korkeus ja sijainti on otettava lukuun.

Kun haluat tietää, mitä huopakaton uusiminen Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi tarkalleen ottaen maksaa, onkin helpointa pyytää meiltä suoraan tarjous. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä viivan alle jäävä summa on positiivinen yllätys!

Huopakattoremontin hintaan liittyen kannattaa muuten laittaa korvan taa työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Kaiken varalta kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta, jonka avulla voit maksella uuden huopa- tai palahuopakattosi rennosti erissä niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Mäntsälä – muutama sana lupa-asioista

Palahuopakaton uusiminen Mäntsälä, mietityttävätkö lupa-asiat? Kuten ehkä jo tiesitkin, huopa- tai palahuopakaton uusiminen Mäntsälässä voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Niin kuin moni muukin asia huopakaton remontointiin liittyen, luvan tarve on silti täysin kiinni remontin luonteesta.

Yleisellä tasolla lupa huopa- tai palahuopakaton uusimiseen Mäntsälässä tarvitaan esimerkiksi, jos…

  • …haluat muuttaa katon ulkonäköä remontin yhteydessä. Esimerkiksi katon värimuutokset ovat yleensä luvanvaraisia. Huomaa, että toisinaan varsin mitättömältäkin tuntuvat muutokset (kuten otsalautojen värin vaihtaminen) saattavat edellyttää lupaa.
  • …urakalla on vaikutusta rakennuksen energiatehokkuuteen. Muun muassa katon eristys tai lisäeristys edellyttää siis mitä suurimmalla todennäköisyydellä lupaa.
  • …kiinteistön asuinpinta-ala kasvaa urakan myötä. Esimerkiksi kylmän ullakon muuttaminen talviasuttavaksi vaatinee luvan Mäntsälän rakennusvalvonnalta.

Muistathan, että lupa-asiat on tarvittaessa hoidettava kuntoon ennen remontin alkua. Näin vältät ikävät selkkaukset rakennusvalvontaviranomaisen kanssa sekä mahdolliset rahalliset tappiot, joita luvatta remontoinnista voi joskus seurata.

Mikäli huopakattoremonttiin liittyvät lupa-asiat tuntuvat monimutkaisilta, ei kuitenkaan syytä huoleen. Tilatessasi urakan kattoremonttipalvelumme kautta, asiantuntijamme auttavat tarvittaessa mielellään myös lupa-asioissa!

Mäntsäläläinen, herää huopakattoremontin tarpeeseen hyvissä ajoin!

Huopakattoremontti on vain harvoin massiivinen megaluokan savotta, jollaiseksi moni sen mieltää. Itse asiassa huopakaton uusiminen onnistuu useimmiten hyvin helposti ja edullisesti, kunhan kattoremontin tarpeeseen vain herätään hyvissä ajoin.

Jos kattosi on vielä kohtalaisessa kunnossa remontin hetkellä, voi huopakaton uusiminen Mäntsälässä sijaitsevassa kohteessasi onnistua esimerkiksi pelkät katohuovat vaihtamalla. Mikäli vesikaton alla olevat rakenteet vain ovat vielä iskussaan, etkä ehdoin tahdoin toivo laaja-alaisempia purkutöitä edellyttäviä muutoksia, emme tietenkään lähde ruoppaamaan kattoasi eristevilloja ja kattotuoleja myöten.

Sekin voi olla joskus mahdollista, että uusi katto asennetaan vanhan päälle. Tämä saattaa olla erittäin hyvä ja kustannuksia säästävä taktiikka huopakaton uusimiseksi, jos vanhat kattohuovatkin ovat vielä suhteellisen hyvässä kunnossa.

Täysin varmasti emme kuitenkaan vielä osaa sanoa, millaisia toimia huopakaton uusiminen juuri omassa kohteessasi edellyttää. Aluksi meidän täytyy nähdä kohteesi omin silmin.

Ota siis yhteyttä, ja pyydä asiantuntijoitamme kurkkaamaan kattoasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä! Luvallasi voimme käväistä kartoittamassa kattosi kunnon myös poissa ollessasi, esimerkiksi työpäiväsi aikana.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt