Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Mäntsälä – kylmää kyytiä risuille, lehdille ja koivunnorkoille!

Mäntsälä ei ole miljoonakaupunki, mutta vesikourujen puhdistuspalveluita kaivataan myös Mäntsälässä. Juuri sitä varten yrityksemme Plus Kattopalvelu on olemassa – annamme kylmää kyytiä risuille lehdille ja koivunnorkoille kohteessa kuin kohteessa!

Tyypillinen vesikourujen puhdistuskohde Mäntsälässä on omakotitalo tai paritalo. Samalla puhdistamme yleensä myös piharakennusten (esimerkiksi autotallin, varaston tai liiterin) vesikourut.

Meillä on kuitenkin selvät sävelet myös isompien kohteiden, kuten rivitalojen, kerrostalojen, koulujen, toimistorakennusten, maneesien ja liiketilojen vesikourujen puhdistukseen. Mäntsälä tunnetaan kartanoistaan, joten tietenkin myös kartanon vesikourujen puhdistus onnistuu meiltä muitta mutkitta.

Vaikka kohteesi ei olisi kartano, kannattaa vesikourujen puhdistukseen panostaa. Rännien puhdistus vähentää tarvetta monille muille huolto- ja korjaustöille. Esimerkiksi vuotavien rännien paikkaus, lahojen otsalautojen maalaus ja julkisivun homepesu eivät ole välttämättä tarpeen niin usein, kun vesi poistuu katolta sujuvasti sille tarkoitettuja reittejä pitkin.

Älä siis turvaudu tuskalliseen tee-se-itse-taktiikkaan, vaan tilaa vesikourujen puhdistus Mäntsälässä meiltä Plus Kattopalvelusta! Kaupan päälle arvioimme kattosi yleiskunnon ilman erillistä lisämaksua.

Plus Kattopalvelusta pääset nauttimaan myös Mäntsälän lähiseudulla. Eksperttimme kurvaavat ilomielin avuksesi esimerkiksi Kärkölään, Orimattilaan, Pukkilaan, Sipooseen ja Hyvinkäälle.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin kaikkialla Mäntsälässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Mäntsälässä!

Rännien puhdistuksen hinta on edullinen hyötyynsä nähden

Monille mäntsäläläisille rännien puhdistuksen hinta on kynnyskysymys, jonka perusteella työ joko tehdään itse tai teetetään ammattilaisella. Valitettavasti emme silti voi suoralta kädeltä sanoa, mitä rännien puhdistus maksaa juuri omassa kohteessasi. Laskemme kustannustehokkaan hinnan juuri sinun kohdettasi varten.

Pienemmän omakotitalon vesikourujen puhdistus tulee luonnollisesti edullisemmaksi kuin kerrostalon vesikourujen puhdistus. Samoin on edullisempaa puhdistaa rännit kerran kuuteen kuukauteen kuin kerran kahteen vuoteen – työtuntien määrä kohoaa tasaisen varmasti sitä mukaa, kun risuja ja lehtiä kertyy kourujen täytteeksi.

Pitkällä kokemuksella teemme työt kuitenkin poikkeuksellisen kustannustehokkaasti. Yksityishenkilönä saat työstämme myös kotitalousvähennystä.

Mikset siis pyytäisi meiltä tarjousta jo tänään? Tarjouksen pyytäminen meiltä ei vielä sido tilaamaan mitään, mutta siten vesikourujen puhdistushinta selviää helposti tuota pikaa.

Yleensä vesikourujen puhdistus Mäntsälässä tehdään osana katon kausihuoltoa. Isommassa huoltokokonaisuudessa vesikourujen puhdistuksen hinta on huomattavan edullinen. Katto kannattaa laittaa kerralla kuntoon tarvittaessa vaikkapa osamaksulla kauttamme saatavilla olevan rahoituksen turvin.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen sitä todennäköisemmin, mitä harvemmin rännien puhdistus tehdään

Muistatko, kun edellä kerroimme rännien puhdistuksen vähentävän tarvetta monille muille huolto- ja korjaustöille? Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on yksi niistä toimenpiteistä.

Tukosten todennäköisyys on suorassa linjassa siihen nähden, kuinka usein (tai harvoin) rännit puhdistetaan. Jos roskat poistetaan kouruista kerran puoleen vuoteen, luultavasti tukoksia ei pääse kehittymään. Edes jäätukoksia ei välttämättä muodostu.

Jos kourut sen sijaan putsataan vaikkapa vain kerran vuoteen, muuttuu asetelma täysin päinvastaiseksi. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on lähes varmasti edessä jossain vaiheessa.

Varsinkaan syyspuhdistuksesta ei kannata tinkiä, sillä kevään, kesän ja syksyn mittaan ränneihin kertyy roskaa valtavat määrät. Ellei sadevesijärjestelmä ole tukossa vielä ensilumeen mennessä, viimeistään miinuskelit saavat sadevesijärjestelmän tukkoon. Roskat varastoivat sekaansa nimittäin kosteutta, joka jäätyy heti lämpötilan laskiessa nollan alapuolelle.

Mikäli tukoksia pääsee kuitenkin muodostumaan, ethän jää toimettomaksi? Me Plus Kattopalvelussa teemme myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaustyöt Mäntsälässä ja Mäntsälän lähialueilla varmoin käsin ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta. Ota meihin yhteyttä kipin kapin, ennen kuin tukoksista ehtii aiheutua vielä paljon isompia murheenkryynejä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt