Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Myrskylä

Huopakattoremontti Myrskylä – ota agendalle, kun katto sammaloituu ja vuotaa huolloista ja korjauksesta huolimatta. Jokainen huopa- ja bitumikatto tulee jossain vaiheessa elämänsä päätepisteeseen, eikä katon kunnossapitoon sitten enää kannata laittaa rahaa.

Yleisesti ottaen huopakattoremontti Myrskylässä on ajankohtainen viimeistään katon lähennellessä neljänkymmenen vuoden ikää. Siinä pisteessä katon kaikki rakenneosat ovat todennäköisesti jo sen verran kuluneita, ettei huolto- ja korjaustoimenpiteistä ole enää juurikaan apua.

Joskus huopakaton elinkaari voi kuitenkin katketa jo kauan ennen katon 40-vuotispäivää. Jos katon perushuolloista ei ole huolehdittu asianmukaisella tavalla, saattaa katto ajautua remonttikuntoon vaikkapa puolet aiemmin. Uusimaa on Suomen sateisinta seutua, joten kattoremontti on parempi toteuttaa hieman etupainotteisesti kuin ottaa riski katon kosteusvauriosta.

Kun huopakattoremontti Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota joka tapauksessa yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Myrskylässä ja lähiseudulla (esimerkiksi Askola, Porvoo, Pukkila, Orimattila, Lapinjärvi ja Loviisa) vankalla osaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin!

Tarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla – tai ihan perinteisesti pirauttamalla. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Myrskylässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Myrskylässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Myrskylässä!

Palahuopakattoremontti Myrskylä – remontoimme myös myrskyjen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatot!

Palahuopakattoremontti Myrskylä – remontoimme myös myrskyjen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatot kokemuksen syvällä rintaäänellä! Vaikka tilanne vaikuttaisi ensi silmäyksellä lohduttomalta, pian kattosi on taas uuden veroinen.

Jos esimerkiksi raju syysmyräkkä sattui kaatamaan puun kattosi päälle, voit kääntyä puoleemme huolettomin mielin. Todennäköisesti olemme kohdanneet vastaavia vaurioita aiemminkin, eikä kattosi remontointi tuota kokeneille huopakatemestareillemme minkään asteista päänvaivaa.

Usein myrskyn vaurioittaman huopa- tai palahuopakaton remontointi on itse asiassa paljon luultua pienempi urakka. Hyvässä lykyssä se voi onnistua jopa osittain, jos katto on vaurioitunut esimerkiksi vain yhden lappeen alalta.

Toimi kuitenkin ripeästi, jos huomaat kattosi kärsineen myrskyn kourissa. Mitä nopeammin katto saa lääkkeet vaivoihinsa, sen helpommin ja edullisemmin huopa- tai palahuopakattoremontti Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi onnistuu! Meiltä saat nopean avun jopa saarikohteisiin Myrskylän seudulla.

Huomaa, että tarvittaessa voimme neuvoa myös katastrofiin liittyvissä vakuutusasioissa. Joskus huopa- tai palahuopakattoremontti Myrskylässä voi mennä ainakin osittain vakuutusyhtiön piikkiin, jos kattoparka joutuu yllättävien luonnonilmiöiden uhriksi.

Huopakaton uusiminen Myrskylä – joskus silkka estetiikkakin riittää syyksi

Huopakaton uusiminen Myrskylä – aina syy katon remontointiin ei ole sammaleessa, vuodoissa, eikä myrskyvaurioissa. Joskus silkka estetiikkakin riittää perusteeksi laittaa vanha huopakatto uusiksi.

Vanhuuttaan huopakatto tuppaa nimittäin muuttumaan ikävän kirjavaksi. Vuosien vieriessä kattohuovat ja bitumilaatat kauhtuvat UV-säteilyn vaikutuksesta. Ilmiö on nähtävillä yleensä erityisen selvästi aukealla, aurinkoisella tontilla ja etelälappeilla.

Myös katon varusteet alkavat ennen pitkää näyttää varsin kulahtaneilta ja vanhanaikaisilta. Vaikka esimerkiksi kattoturvatuotteet, tarkastusluukut ja sadevesijärjestelmä ovat sinällään hyvin pieni osa kattoa, on niillä ällistyttävän suuri vaikutus katon yleisilmeeseen.  

Jos siis olet tympääntynyt kattosi nuutuneeseen ilmeeseen, mitä jos pyytäisit meiltä tarjouksen huopakaton uusimisesta Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa tältä samalta istumalta? Urakka raikastaa katon ilmeen kerta laakista!

Laita korvan taa, että huopakaton uusiminen Myrskylässä on myös oivallinen tilaisuus viilata katon visuaalista ilmettä. Esimerkiksi katon värin vaihtaminen tai bitumilaattojen mallin vaihtaminen onnistuu urakan yhteydessä harvinaisen näppärästi. Meiltä saat halutessasi apua myös muutoksiin liittyviin lupa-asioihin.

Palahuopakaton uusiminen Myrskylä – millaisin varustein uusi katto viimeistellään?

Palahuopakaton uusiminen Myrskylä, urakan yhteydessä laitamme kattosi uusiksi kattotuotteita myöten. Mutta millaisin varustein uusi katto viimeisteltäisiin? Kattotuotteet ovat tuiki tärkeä osa uuden kattosi toiminnallisuutta, joten asialle kannattaa antaa hieman ajatusta, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi.

Kattotuotteita ovat esimerkiksi…

  • Kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, lapetikkaat ja kattosillat. Kattoturvatuotteet helpottavat katon huoltoa ja tekevät katostasi nimensä mukaisesti turvallisemman.
  • Sadevesijärjestelmä – poistaa vedet katolta ja kiinteistön välittömästä läheisyydestä mahdollisimman tehokkaasti.
  • Pieneläinesteet – ehkäisevät oravien, litujen, hiirten jne. pääsyä katon väliin.
  • Piipunhattu – ehkäisee savupiipun vuotoja ja rapautumista.
  • Kattotarkastusluukku – mahdollistaa käynnin katon välissä kattoa purkamatta. Näin ollen esimerkiksi vuotojen diagnosointi onnistuu varsin näppärästi.

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Myrskylässä on myös oivallinen tilaisuus asentaa uusia kattotuotteita. Saisiko olla esimerkiksi aurinkopaneeleita, kattoikkunoita tai kattovalokupuja? Tai kattolyhty? Laskun voit aina maksaa osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, joten älä jätä mitään hampaan koloon kummittelemaan.

Myrskyläläinen, kiinnostaako huopakaton energiaremontti?

Myrskyläläinen, haluaisitko parantaa kotisi, mökkisi tai piharakennuksen vanhan huopakaton energiatehokkuutta? (Huopa)katon energiaremontti on tätä nykyä oikea trendi-ilmiö, eikä todellakaan syyttä.

Huopakaton energiaremontti voi nimittäin pienentää rakennuksen lämmityskuluja Myrskylässä huomattavasti. Myös asumismukavuus saattaa parantua toimenpiteen myötä tuntuvasti, sillä katon energiaremontti vähentää sisätilojen vetoisuutta.

Käytännössä huopakaton energiaremontti tarkoittaa katon eristyksen parantamista. Se voidaan toteuttaa tilanteesta riippuen esimerkiksi lisäämällä katon väliin uusia eristeitä. Etenkin vanhemmissa kohteissa tämä voi olla hyvä ratkaisu, jos katon eristeet ovat painuneet kanssa ja muodostaneet katon väliin täysin eristämättömiä onkaloita, ns. kylmiä siltoja.

Joissain tapauksissa kuitenkin jo pelkästään eristeiden vaihto voi kohentaa katon energiatehokkuutta merkittävästi. Eristemateriaalit ovat kehittyneet vuosien varrella paljon, ja tänä päivänä kohtalaisen ohuillakin eristepaksuuksilla voidaan saavuttaa selvästi parempi lämmöneristys kuin vielä joitakin vuosia sitten. 

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, niin laitamme kattosi kuntoon eristystä myöten!

Pidä mielessä, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Vähennystä voit saada monista katon kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvistä toimenpiteistä – niin kotona kuin mökilläkin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt