Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Myrskylä – kourukomppaniamme hoitaa hommat helposti ja nopeasti puolestasi!

Eikö olisikin ikävää, jos vesikourujen puhdistustyöt Myrskylässä pitäisi tehdä itse? Joka syksy ja kevät joutuisit käyttämään vähintään yhden arvokkaista vapaapäivistäsi kourukolan kanssa huhkiessa, minkä jälkeen niskat olisivat kipeänä päiväkausia. Kotitalousvähennyskin jäisi vain kaukaiseksi haaveeksi.

Me Plus Kattopalvelussa olemme tismalleen samaa mieltä. Siksi teemmekin vesikourujen puhdistustyöt mielellämme myrskyläläisten puolesta!

Olipa kohteesi sitten omakotitalo, paritalo, rivitalo, kerrostalo, piha- tai ulkorakennus, maneesi, konesuoja, navetta, kesämökki tai rantasauna, poistamme roskat ränneistä kuin pyörremyrsky – tosin paljon hellävaraisemmin ja pihamaata sottaamatta.

Tilatessasi työt meiltä, loistavat rännit varmasti puhtauttaan. Näin ollen esimerkiksi tukosten todennäköisyys sekä tukosten aiheuttamat haitat pysyvät minimissään. Myös sadevesijärjestelmä itsessään pysyy paremmassa kunnossa, sillä ränneissä piilottelevat roskat houkuttelevat esimerkiksi ruostetta.

Syyspuhdistus varmistaa, että sadevesijärjestelmä ei myöskään jäädy niin helposti. Siten vältät monet jään ja sulamisvesien aiheuttamat huollon ja korjauksen tarpeet.

Kun vesikourujen puhdistus on Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi jälleen ajankohtaista, älä siis epäröi antaa askaretta meidän käsiimme. Putsataanhan samalla myös katto?

Kun kaipaat luotettavaa ammattiapua vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseen tai mihin tahansa muihin kattotöihin Myrskylässä, ota siis yhteyttä! Palvelemme myös Myrskylän lähialueilla Askolasta Porvooseen, Orimattilasta Pukkilaan ja Lapinjärveltä Loviisaan.

Kattavat kattotyöt Myrskylässä katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Myrskylässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Myrskylässä!

Rännien puhdistus Myrskylässä tehdään yleensä osana katon kausihuoltoa

Meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata rännien puhdistuksen Myrskylässä mainiosti sellaisenaan. Suosittelemme kuitenkin, että työ tehtäisiin osana katon kausihuoltoa. Kausihuolto on joka kevät ja syksy toistettava huoltokokonaisuus, joka valmistelee katon kattotuotteinen tulevien vuodenaikojen koitoksiin.

Vesikourujen puhdistus on erittäin kätevää tehdä kausihuollon yhteydessä. Kun teemme töitä katolla muutenkin, hoituu roskien poisto ränneistä helposti ja nopeasti.

Kausihuoltoon kuuluu myös katon puhdistus, joka pidentää vesikourujen puhdistuksen vaikutuksia. Mikäli katolle jää roskia, saa vesikourut pian putsata uudelleen.

Edellä mainituista syistä vesikourujen puhdistus on myös edullista yhdistää katon kausihuoltoon. Mitä vähemmän aikaa työhön menee ja mitä pitkäkestoisempaa iloa siitä on, sen halvemmaksi toimenpide tietenkin tulee.

Siitä ei kannata kantaa huolta, etteivät muut katon kausihuoltoon kuuluvat toimenpiteet meiltä luonnistuisi. Yrityksemme Plus Kattopalvelu on Myrskylässä toimiva täyden palvelun kattotalo, ja meillä on runsain mitoin kokemusta kaikista katto- ja kourumateriaaleista ja -tyypeistä.

Myöskään raha-asioista ei kannata murehtia liikaa. Halutessasi voit aina maksaa meiltä tilatut työt osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Todennäköisesti tarjouksemme on kuitenkin positiivinen yllätys!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus nykypäivän menetelmillä

Monelle myrskyläläiselle tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus näyttäytyy vielä tänäkin päivänä väkivaltaisena tempauksena, jossa käytetään kirvestä ja roppakaupalla hartiavoimia. Me Plus Kattopalvelussa teemme tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustyöt kuitenkin näppärästi nykypäivän menetelmillä, jotka eivät vaurioita sadevesijärjestelmää.

Aluksi kartoitamme tarkasti tukoksen sijainnin. Tukoksista kieliviä merkkejä ovat esimerkiksi keskeltä räystästä valuvat vesiputoukset sekä räystäällä ja julkisivussa oleva homekasvusto ja lahovauriot. Myös rutikuiva syöksyputken pää herättää epäilykset tukoksesta.

Sen jälkeen valikoimme työkalupakistamme sopivat välineet tukoksen avaukseen. Meiltä löytyvät tarkoituksenmukaiset työkalut niin bio- kuin jäätukostenkin avaukseen.

Tarpeen mukaan voimme nousta räystäälle toimenpidettä varten. Meillä on käytössämme sekä henkilönostin että nostokori, joten korkeimmatkaan kohteet eivät aiheuta meille ylitsepääsemättömiä haasteita. Voilá! Tukos on poissa.

Lopuksi vielä vilkaisemme, ettei tukos ole ennättänyt jo aiheuttaa muita huollon tai korjauksen tarpeita. Tarpeen mukaan voimme tehdä hyvän tarjouksen esimerkiksi ruostevaurioiden korjauksesta, lahojen otsalautojen uusimisesta tai muista kattotöistä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt