Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Pornainen

Huopakattoremontti Pornainen, etsitkö palvelukseesi alueen varmaotteista urakoitsijaa? Jos etsit firmaa, joka suoriutuisi huopakattoremontista Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi sekä rautaisella ammattitaidolla, reippaalla aikataululla että hyvään hintaan, olet oikeassa osoitteessa.

Kattoremonttipalvelustamme saat nimittäin käyttöösi kokonaisen tiimillisen toinen toistaan pätevämpiä huopakatto-osaajia. Olemme remontoineet tällä porukalla lukemattomia huopa- ja bitumikatteita hyvällä menestyksellä – koko Uusimaa tuntee käsistään kätevät ja jaloistaan vikkelät huopakatemestarimme!

 • Sekä tiivissaumakatot, palahuopakatot että kolmiorimakatot ovat meille läpikotaisin tuttuja.
 • Otamme mielellämme käsittelyymme niin omakotitalojen, kesämökkien kuin piha- ja ulkorakennustenkin huopakatteet.
 • Voit kääntyä puoleemme luottavaisin mielin kattosi kunnosta riippumatta. Esimerkiksi huopakaton kosteusvauriokorjaukset tai notkahtaneen/painuneen katon oikaisu ei tuota meille sen ihmeempiä ongelmia.
 • Toteutamme myös huopakaton energiaremontit selkein askelmerkein!

Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun huopakattoremontti Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi! Tarvittaessa voimme kurvata avuksesi myös Pornaisten lähipaikkakunnille, kuten: Askola, Mäntsälä, Porvoo, Sipoo.

Kilpailukykyisen tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pornaisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pornaisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pornaisissa!

Palahuopakattoremontti Pornainen – mitä maksaa?

Palahuopakattoremontti Pornainen, kauttamme se hoituu pois päiväjärjestyksestäsi huippuhyvään hintaan! Mutta mitä huopa- tai palahuopakattoremontti Pornaisissa maksaa?

Jos ihan rehellisiä ollaan, huopa- tai palahuopakattoremontin hinta Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi selviäisi kaikkein helpoiten yllä olevaa ”pyydä tarjous”-painiketta näpäyttämällä. Huopakattoremonttien hinnat lasketaan meillä nimittäin aina projektikohtaisesti.

Sen vuoksi emme ole nähneet järkeväksi laittaa tänne kotisivuillemme näkyviin katalogia, josta esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa autotallin tai pihasaunan huopakattoremontin hinta kävisi ilmi yhdellä silmäyksellä. Luultavasti summa ei olisi lähelläkään urakan todellisia kustannuksia…

Huopakattoremonttien hinnat vaihtelevat paljon esimerkiksi katon kunnosta, pinta-alasta sekä katotuotteiden ja -läpivientien määrästä riippuen. Myös katon muodolla on huopakaton uusimisen hintaan oma vaikutuksensa, eikä kohteen korkeuttakaan sovi jättää yhtälössä täysin huomiotta.

Joissain tapauksissa myös remonttikohteen sijainnilla voi olla vaikutusta huopakaton uusimisen hintaan. Vaikka olemmekin käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Pornaisten seudulla, taajamakohteeseen remonttia varten tarvittava kalusto, materiaalit ja työvoima on helpompi kuljettaa kuin vaikkapa saareen.

Joka tapauksessa huopakattoremontin hintaa ei kannata stressata. Pitkässä juoksussa sijoitus maksaa itsensä takuulla takaisin!

Huopakaton uusiminen Pornainen – saanko kotitalousvähennystä? Entä voinko maksaa osissa?

Huopakaton uusiminen Pornainen, vieläkö mietit raha-asioita? Esimerkiksi sitä, saako huopakaton uusimisesta Pornaisissa kotitalousvähennystä tai voiko urakan maksaa mahdollisesti osamaksulla?

Mitä kotitalousvähennykseen tulee, on vastaus ”kyllä”. Huopakaton uusiminen Pornaisissa sisältää yleensä monia sellaisia töitä ja toimenpiteitä, joihin liittyviä kuluja voi vähentää jälkikäteen verotuksessa kotitalousvähennyksen alla.

Näin siis ainakin siinä tapauksessa, että tilaat huopakattoremonttisi kattoremonttipalvelumme kautta. Esimerkiksi itse tehty työ tai naapurin Pekan tekemä työ ei valitettavasti kelpaa kotitalousvähennykseen, vaan työ täytyy tilata ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta.

Osamaksun suhteen tilanne on vähintäänkin yhtä onnellinen. Mikäli huopakattoremontin hinta uhkaa aiheuttaa taloudellista epämukavuutta hintatasomme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta, voit maksaa urakan halutessasi osissa yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta hyödyntäen. Rahoituksen summan ja maksuerien määrän voit päättää itse täysin oman makusi ja taloustilanteesi mukaan.

Ennen kuin haet rahoitusta tai kotitalousvähennystä, pyydä kuitenkin tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Mitä luultavimmin summa viivan alla kirvoittaa helpotuksen huokauksen!

Palahuopakaton uusiminen Pornainen – hoidamme hommat puolestasi suunnittelusta loppusiivoukseen!

Palahuopakaton uusiminen Pornainen – tilatessasi urakan kattoremonttipalvelustamme, et joudu tekemään itse mitään. Me hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti suunnittelusta loppusiivoukseen!

Urakan työjärjestys saattaa silti kiinnostaa. Täysin ymmärrettävistä syistä.

Näin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Pornaisissa yleensä etenee:

 1. Yhteydenottosi.
 2. Suunnitteluvaihe ja remonttikohteeseen tutustuminen.
 3. Esityövaihe.
 4. Purkutyöt (tarvittavassa laajuudessaan).
 5. Korjaus- ja muutostyöt (tarpeen ja sopimuksen mukaan).
 6. Uusien kattohuopien sekä kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.
 7. Loppusiivous.
 8. Lopputarkastus.

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle, ota meihin aluksi yhteyttä. Laita viesti sähköisellä yhteydenottolomakkeellamme tai soita, niin saadaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi pian alulle!

Huomaa, että vaikka huopakattoremontti etenee aina pääpiirteittäin samoja ratoja, meillä jokainen remonttiprojekti räätälöidään täysin yksilöllisesti. Otamme suunnitteluprosessissa tarkoin huomioon esimerkiksi vanhan katon kunnon, kohteen yleiset ominaisuudet sekä tietenkin asiakkaan omat toiveet. Tilatessasi huopakattoremonttisi meiltä, tasapaksua liukuhihnapalvelua ei siis ole luvassa.

Milloin omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Pornaisissa kannattaa toteuttaa? Poimi talteen 3 vinkkiä nappi ajoitukseen!

Huopakattoremontin hinnan, kotitalousvähennyksen, työjärjestyksen ja monien muiden käytännön asioiden ohella myös urakan ajoitus mietityttää asiakkaitamme usein. Eli se, milloin huopakattoremontti Pornaisissa kannattaa toteuttaa.

Tässä kolme vinkkiä huopakattoremontin ajoitukseen liittyen:

 • Teetä huopakattoremontti Pornaisissa sijaitsevassa kohteessasi hyvissä ajoin, kun vanha katto ei enää pysy läjässä huoltamalla ja korjaamalla. Vielä suhteellisen hyväkuntoinen katto on helpompi ja edullisempi uusia kuin rapakuntoinen yksilö.
 • Myrsky- ja lumivaurioihin tulee reagoida välittömästi! Mikäli kattoa ei saada kuntoon paikallisilla korjaustöillä, on huopakattoremontti toteutettava viiveettä – olkoonkin, että katto olisi vielä eilen ollut elämänsä iskussa.
 • Urakan sujuvuuden kannalta esimerkiksi kevät voi olla hyvä ajankohta huopakaton remontoinnille. Kevät on tilastojen valossa vuoden kuivinta aikaa. Loppukesästä sitä vastoin saadaan usein runsaita sateita, joten esimerkiksi heinä-elokuu ei välttämättä ole paras aika katon uusimiselle.

Täsmällisempää informaatiota huopakattoremontin ajoituksesta ja ajankohtaisuudesta saat ottamalla meihin suoraan yhteyttä. Meiltä saat aina luotettavan arvion kattoremontin tarpeesta ja parhaasta toteutusajankohdasta juuri omassa tapauksessasi!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt