Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Pornainen – poistamme risut ja lehdet puolestasi viimeistä murua myöten!

Kun etsit eteviä rännimestareita vesikourujen puhdistukseen Pornaisissa, kenen puoleen kannattaa kääntyä? Jos tyytyväisiä asiakkaitamme on uskominen, yrityksemme Plus Kattopalvelu on mitä varmin valinta.

Huippukorkean asiakastyytyväisyytemme raaka-aineina ovat loistelias puhdistustulos, ripeä toiminta, työmme kotitalousvähennyskelpoisuus sekä kaupan päälle tuleva katon yleistarkastus. Nämä neljä ainesosaa takaavat mitä parhaan asiakaskokemuksen.

Monelle on mieleen myös se, että meiltä saa saman katon alta kätevästi kaikki muutkin kattotyöt. Roskien poisto ränneistä tehdään yleensä osana katon kausihuoltoa, joten olisi hankalaa ja epätaloudellista ostaa rännien puhdistus ja muut kausihuoltoon kuuluvat toimenpiteet eri firmoista.

Suosittelemme, että tilaat rännien puhdistuksen ja katon kausihuollon meiltä joka syksy ja kevät. Siten vältät roskaisista ränneistä aiheutuvat ongelmat ja muukin katto on valmis vastaanottamaan tulevien vuodenaikojen haasteet pullein purjein.

Tiesitkö? Ränneissä muhivat roskat voivat aiheuttaa yllättävän paljon riesaa. Teräskourut alkavat ruostua, eikä sadevesijärjestelmä enää vedä lehtien ja risujen muodostaessa tukoksia. Jos sadevesijärjestelmän suorituskyky sakkaa pidemmän aikaa, voi myös julkisivu kärsiä homeesta ja lahovaurioista tai vaikkapa pakkasrapautumisesta.

Pyydä siis tarjous jo tänään, niin varmistat käyttöösi kautta Pornaisten kehutut Plus Kattopalvelun rännimestarit! Me Plus Kattopalvelussa olemme asiantuntevasti apunasi myös Pornaisten lähialueilla Askolasta Mäntsälään, Porvoosta Sipooseen ja aina Helsinkiin asti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pornaisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pornaisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pornaisissa!

Meiltä myös uuden sadevesijärjestelmän asennustyöt Pornaisten alueella – saisiko olla helpommin puhdistettava rännit?

Rännien säännöllinen puhdistus venyttää sadevesijärjestelmän elinkaarta kuin purukumia. Ennen pitkää jokainen sadevesijärjestelmä Pornaisissa tulee kuitenkin tiensä päähän.

Kun se päivä koittaa, älä huoli – et joudu kääntymään silloinkaan muiden firmojen puoleen tai tekemään töitä itse. Me Plus Kattopalvelussa hankimme ja asennamme uuden sadevesijärjestelmän puolestasi ammattitaitoisesti ja hyvään hintaan!

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan ja mitoittamaan uuden sadevesijärjestelmän siten, että se palvelee tarkoitustaan erinomaisesti ja istuu myös muun ulkoverhouksen ilmeeseen saumattoman hyvin. Samalla voimme antaa vinkkejä sen suhteen, kuinka sadevesijärjestelmän puhtaanapitoa voisi kenties helpottaa jatkossa.

Esimerkiksi erilaisilla pinnoitteilla, kourujen muotoilulla sekä kiinnikkeiden sijoittelulla voidaan vaikuttaa sadevesijärjestelmän puhdistettavuuteen. Myös kourujen materiaali vaikuttaa siihen jossain määrin.

Asennustyöt teemme tietenkin luotettavasti takuutyönä. Kun urakka on valmis, viemme vanhan sadevesijärjestelmän pois mennessämme asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Meiltä Plus Kattopalvelusta saat siis Pornaisissa kaikki sadevesijärjestelmän kaipaamat palvelut. Lupaamme kymppi plussan arvoista palvelua kaikissa sadevesijärjestelmän kunnostus- ja kunnossapitotöissä rännien puhdistuksesta uuden sadevesijärjestelmän asennukseen!

Älä tingi sadevesijärjestelmän ominaisuuksista edes rahasyistä. Laskumme voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole tarpeen, jos rännien puhdistus tehdään tarpeeksi usein

Rännien puhdistus on paras keino estää sadevesijärjestelmää tukkeutumasta – ja välttää tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksesta koituvat kustannukset. Samalla väistät myös tukosten aiheuttamat ongelmat sekä niiden korjauslaskut.

Huomaa, että sadevesijärjestelmä voi mennä tukkoon yhtä hyvin niin lehdistä kuin jäästäkin. Jäätä kertyy sadevesijärjestelmään hävyttömän nopeasti etenkin siinä tapauksessa, että rännien syyspuhdistus pääsee unohtumaan. Lehtien, risujen ja neulasten sekaan varastoituu nimittäin kosteutta, joka jäätyy välittömästi lämpötilan laskiessa miinuksen puolelle.

Ethän siis laiminlyö sadevesijärjestelmän tarpeita ja jätä yhtäkään rännien puhdistuskertaa välistä?

Vaikka tukosten muodostumista on ensisijaisesti syytä välttää, ei jo syntyneitä tukoksia auta jäädä äimistelemään. Onneksi myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus kuuluu toimenkuvaamme Pornaisissa ja naapurikunnissa. Poistamme niin roskat, jäät kuin lasten lelut ja pelivälineetkin tottunein ottein sadevesijärjestelmää tukkimasta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt