Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Lahti – priimaa rännien puhdistuspalvelua kaikenkokoisille sadevesijärjestelmille

Jos etsit asiansa osaavia ammattilaisia vesikourujen puhdistukseen Lahdessa, olet oikeassa osoitteessa. Me Plus Kattopalvelussa tarjoamme käyttöösi kokeneet kourugurut kohtuulliseen, kotitalousvähennyskelpoiseen hintaan!

Tiimimme puhdistaa kaikenkokoiset sadevesijärjestelmät kuin vettä vain. Meiltä tiedät saavasi priimaa rännien puhdistuspalvelua, olipa kohteesi sitten omakotitalo, paritalo, rivitalo, kerrostalo, autotalli, kesämökki, liikerakennus, kirjasto tai vaikkapa koulu.

Emme hätkähdä korkeankaan kohteen äärellä tai vaikka katto olisi jyrkistä jyrkin mansardikatto. Meiltä löytyy varusteita ja kalustoa, joiden ansiosta työt sujuvat joutuisasti ja turvallisesti kaikenlaisissa kohteissa.

Teemme puhdistustyöt aina yksilöllisesti sadevesijärjestelmän ominaisuudet huomioiden. Näin ollen puhdistustulos on ensiluokkainen, eivätkä kourut turhaan kulu käsittelystämme.

Tarvittaessa voimme puhdistaa kourut myös ulkopuolelta. Kun kourut puhdistetaan sekä sisä- että ulkopuolelta, sadevesijärjestelmä toimii parhaimmillaan täysin uuden veroisesti ja näyttääkin aivan uudenkarhealta.

Yleisesti ottaen suosittelemme ainakin roskien poistoa ränneistä puolivuosittain. Tavallisesti teemme työn katon syys- tai keväthuollon yhteydessä.

Pyydä siis tarjous, kun kaipaat ammattiapua vesikourujen puhdistukseen tai muihin kattotöihin Lahdessa! Vinkkaa meistä myös Lahden lähiseudulla asuville ystävillesi. Kourugurumme kurvaavat alta aikayksikön esimerkiksi Asikkalaan, Heinolaan, Hollolaan, Iittiin ja Orimattilaan.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistustyöt sekä muut sadevesijärjestelmän kunnossapito- ja kunnostustyöt Lahdessa

Tiesitkö, että yrityksemme Plus Kattopalvelu tekee lahtelaisten puolesta paljon muutakin kuin rännien puhdistustyöt? Meiltä saat Lahdessa kaikki sadevesijärjestelmän kunnossapito- ja kunnostustyöt pitkällä kokemuksella ja kilpailukykyiseen hintaan!

Pelkkä rännien puhdistus ei vielä riitäkään ylläpitämään sadevesijärjestelmän terveyttä ja toimintakykyä kovin pitkään. Sadevesijärjestelmä on yllättävän monimutkainen kokonaisuus, joka vaatii kokonaisvaltaista huolenpitoa pystyäkseen toimimaan optimaalisesti.

Kaadon säätäminen lienee yksi yleisimmistä sadevesijärjestelmän kunnossapitotöistä. Kaato tarkoittaa kulmaa, johon vesikourut on asennettu. Sen tehtävä on nopeuttaa veden kulkua kohti syöksyputkia.

Kaadon säätäminen on tarpeen, jos vesikourujen kulma on syystä tai toisesta liian loiva tai jyrkkä. Kaato voi painua väärään kulmaan esimerkiksi talven aikana, kun lumi rymistelee räystään yli.

Myös sadevesijärjestelmän ruostevaurioiden korjaus, vuotavien rännien paikkaus, sadevesijärjestelmän huoltomaalaus, irronneen vesikourun kiinnitys takaisin paikoilleen sekä tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi joskus olla tarpeen. Lisäksi otsalaudat (eli vesikourujen kiinnityspisteinä toimivat laudat kourujen takana) kaipaavat aika ajoin homepesua, maalausta ja vaihtoa.

Kaikissa edellä mainituissa askareissa voit kuitenkin kääntyä meidän puoleemme huolettomin mielin. Saisiko olla samaan lähtöön myös katon huolto- tai korjaustöitä?

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen, jos syöksyputken pää on kuiva kuin Saharan autiomaa – rankkasateellakin

Rännien säännöllinen puhdistus ehkäisee tarvetta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukselle, mutta siitä huolimatta sille voi joskus tulla tarvetta. Siksi me Plus Kattopalvelussa avaamme myös sadevesijärjestelmän tukokset lahtelaisten puolesta.

Nyt ehkä mietit, eikö tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus onnistuisi itsekin? Kenties, jos Rouva Fortuna on suopea. Valitettavan usein tukosten avaus muuttuu kuitenkin tragikoomiseksi näytelmäksi, jota naapuritkin seuraavat ikkunoistaan mielenkiinnolla.

Missio voi saada myös vaarallisia piirteitä, jos tukosta yrittää avata katolta käsin. Esimerkiksi tukkeutuneen syöksyputken sorkkiminen pajunoksalla räystäällä keikkuen ei voi päättyä hyvin.

Jätä siis tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus suosiolla meidän huoleksemme. Avaamme kaikenlaiset tukokset mestarin ottein, eikä sadevesijärjestelmä kärsi operaation yhteydessä vaurioita. Samalla varmistamme, ettei tukos ole ehtinyt aiheuttaa esimerkiksi ruostetta tai homehduttaa otsalautoja.

Nyt siis tiedät mitä tehdä, kun haluat päästä vesikourujen puhdistuksessa, tukkeutuneiden syöksyputkien avauksessa ja muissa kattotöissä mahdollisimman helpolla. Plus Kattopalvelua ansaitsee jokainen lahtelainen sadevesijärjestelmä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt