Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Lapinjärvi – älä ryhdy rännien puhdistukseen itse, kun voit delegoida työt kokeneille kourumestareillemme!

Vesikourujen puhdistus Lapinjärvellä ei ole sen ihmeellisempää kuin muuallakaan Suomessa. Idea on hyvin yksinkertainen; roskien poisto ränneistä kannattaa tehdä pari kertaa vuodessa, jotta kouruissa muhivat roskat eivät aiheuttaisi ongelmia.

Kun vesikourujen puhdistus tehdään tunnollisesti joka syksy ja kevät, jaksaa sadevesijärjestelmä palvella pitkään ja tehokkaasti. Esimerkiksi ruostevaurioita ei synny niin helposti.

Puhdistuksen ansiosta sadevesijärjestelmä ei myöskään mene tukkoon niin todennäköisesti. Tukoksia kannattaa vältellä, sillä niistä voi aiheutua paljon haittaa sadevesijärjestelmälle, räystäälle, julkisivulle, katolle ja jopa talon perustuksille.

Älä nyt kuitenkaan intoudu ja säntää vesikourujen puhdistukseen omin päinesi. Me Plus Kattopalvelussa olemme sitä varten!

Vesikourujen puhdistus itse on työlästä, tuskaisen hidasta ja usein vaarallistakin puuhaa. Puhdistustuloksessakaan ei yleensä ole kehumista.

Me Plus Kattopalvelussa sen sijaan hoidamme hommat ripeästi ja tehokkaasti puolestasi. Tiimillämme on rännien puhdistuksesta pitkä kokemus jo ennestään, minkä lisäksi meillä on työhön sopivaa kalustoa ja varusteita. Kaupan päälle tarkastamme kattosi yleiskunnon.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous, kun vesikourujen puhdistus on jälleen ajankohtaista! Me Plus Kattopalvelussa palvelemme Lapinjärvellä ja Lapinjärven lähiseudulla myös virallisen puhdistussesongin ulkopuolella.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lapinjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lapinjärvellä!

Saako rännien puhdistuksesta Lapinjärvellä kotitalousvähennystä?

Monia Lapinjärven asukkaita ja mökkiläisiä askarruttaa, saako rännien puhdistuksesta kotitalousvähennystä. Asia kiinnostaa ymmärrettävistä syistä, sillä kotitalousvähennys on yksityishenkilöille rahanarvoinen etuus.

Periaatteessa kaikki tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen. Yrityksemme Plus Kattopalvelu täyttää verottajan asettamat edellytykset kotitalousvähennyskelpoisen työn suhteen.

 Iloksemme voimme  kertoa, että rännien puhdistus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Kannattaa silti pitää mielessä kotitalousvähennyksen omavastuu. Sen kannalta on fiksumpaa teettää kerralla hieman enemmän kattotöitä kuin ripotella askareet pitkin vuotta. Yleensä suosittelemme vesikourujen puhdistusta yhdistettäväksi katon puhdistukseen, eikä piharakennuksiakaan kannata jättää huomiotta.

Kotitalousvähennystä saat myös vapaa-ajan asunnolla tehtävistä kunnostus- ja perusparannustöistä. Jos mökkisi sijaitsee Lapinjärvellä ja tilaat vesikourujen puhdistustyöt meiltä, olet siis oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Kotitalousvähennys ei kuitenkaan ole paikkakuntasidonnainen. Me Plus Kattopalvelussa palvelemme myös Lapinjärven lähiseudulla, ja esimerkiksi Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä ja Orimattilassa pääset nauttimaan kotitalousvähennyksestä yhtä lailla.

Jos asia jäi vielä mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme myös kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa sen, minkä voimme.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei onnistu millä tahansa työkaluilla

Tiesitkö, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii tarkoitukseen sopivat työkalut? Amatöörit yrittävät usein avata tukoksia esimerkiksi kirveellä tai notkealla pajunoksalla, mutta niistä on tyypillisesti vain haittaa.

Onneksi meillä Plus Kattopalvelussa on tähänkin työhön tarvittava osaaminen ja välineet. Esimerkiksi jäätukokset selätämme kuuman vesihöyryn avulla – vesihöyry liuottaa jäätukokset nopeasti, hellästi ja luontoystävällisesti.

Ensisijaisesti suosittelemme kuitenkin panostamaan vesikourujen puhtaanapitoon. Vesikourujen säännöllinen puhdistus ehkäisee kaikenlaisia tukoksia erinomaisen hyvin.

Jäätukosten kannalta erityisesti syyspuhdistus on tärkeää. Pienikin määrä kouruissa muhivaa kosteaa biomassaa saa vesikourut jäätymään miinuskelillä yllättävän nopeasti.

Myös katon puhtauteen kannattaa kiinnittää huomiota. Katolta risut, lehdet ja neulaset valuvat suoraan vesikouruihin, joten katon puhdistustöitäkään ei kannata laiminlyödä.

Mitä siis saisi olla? Pyydä kilpailukykyinen tarjous vesikourujen ja katon puhdistuksesta, tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksesta tai muista kattotöistä vaikka jo tänään! Me Plus Kattopalvelussa palvelemme Lapinjärvellä ja Lapinjärven lähiseudulla ympäri vuoden.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt