Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Lapinjärvi

Huopakattoremontti Lapinjärvi – huipputaitavalle tiimillemme se on lasten leikkiä! Vaikka huopakaton remontointi on aina melko haastava urakka, pitkän kokemuksemme ansiosta suoriudumme siitä häkellyttävän helposti.

Uusimme vanhat, kulahtaneet kattohuovat tai bitumilaatat käden käänteessä. Samalla korvaamme aataminaikuiset lumiesteet, lapetikkaat, kattoikkunat, rännit ja syöksyputket uusilla, nykyaikaisilla kattotuotteilla niin, että heilahtaa.

Remontin yhteydessä korjaamme myös yläpohjan puolelta siellä mahdollisesti muhivat ongelmat ilman muuta. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus sujuu meiltä kuin vettä vain.

Jos siis etsit pätevää ja hyvämaineista urakoitsijaa omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen huopakattoremonttiin Lapinjärvellä, ota ihmeessä yhteyttä! Olemme käytettävissäsi koko Lapinjärven alueella, ja myös muu Uusimaa (esimerkiksi Iitti, Kouvola, Loviisa, Myrskylä ja Orimattila) kuuluu palveluverkostoomme taajamista saarikohteisiin.

Huomaa, että toteutamme huopakattoremontit aina niin sanottuna ”avaimet käteen”-palveluna. Toisin sanoen et joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään koko urakan aikana, vaan me pidämme langat käsissämme niin työnteon, materiaalihankintojen kuin kalustonkin osalta – kohteesi tarpeita ja omia toiveitasi kuunnellen, totta kai.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lapinjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lapinjärvellä!

Palahuopakattoremontti Lapinjärvi – jopa lumi- ja myrskyvaurioiden kunnostus sujuu meiltä muitta mutkitta!

Palahuopakattoremontti Lapinjärvi, meille eivät haastavatkaan remonttirupeamat tuota ongelmia. Jopa lumi- ja myrskyvaurioiden kunnostus sujuu meiltä muitta mutkitta!

Voit tilata huopa- tai palahuopakattoremontin Lapinjärvellä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta huolettomin mielin, vaikka kattosi olisi esimerkiksi painunut notkolle talvisen lumikuorman alla. Notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu kysyy rautaista ammattitaitoa, mutta vankan kokemuspohjamme ansiosta selviämme siitäkin ongelmitta.  

Meiltä saat osaavan avun jopa siinä tapauksessa, että puu olisi kaatunut kattosi päälle. Riennämme avuksesi kiireen vilkkaa, ja kunnostamme kattoparan entistä ehommaksi!

Vaikka tilanne näyttäisi ensi hätään pahaltakin, suoriudumme huopa- tai palahuopakattoremontista Lapinjärvellä sijaitsevassa kohteessasi taatusti korkein arvosanoin. Todennäköisesti olemme nähneet paljon pahempaakin, ja savotasta selvitään yllättävän nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ota siis yhteyttä, kun talosi, mökkisi tai piharakennuksesi kaipaa syystä tai toisesta huopakattoremonttia. Me emme myy ”eioota” missään tilanteessa!

Pidä lisäksi mielessä, että kattotöiden ohella kauttamme on saatavilla rahoitusta. Joustavalla rahoituksella voit laitattaa kattosi kuntoon, vaikka remontin tarve tulisi puun takaa.

Huopakaton uusiminen Lapinjärvi – usein juurisyynä on sammal

Huopakaton uusiminen Lapinjärvi, usein syy siihen on katon sammaloitumisessa. Huopakatteet ovat karhean pintansa vuoksi melko alttiita sammaloitumaan, ja Lapinjärven vehreä luonto korostaa tätä ns. tyyppivikaa.

Sammalta ei tule katolla sietää, sillä se on katemateriaalille raju rasite. Sammal ujuttaa juurensa syvälle kattohuopien tai bitumilaattojen huokosiin, kovertaen huokosverkostoa yhä vain laajemmaksi ja laajemmaksi. Katemateriaali rapautuu, ja ennen pitkää mättään alle voi syöpyä jopa suoranaisia reikiä.

Tiettyyn pisteeseen asti sammal saadaan toki häädettyä harjaamalla ja/tai käsittelemällä katto kasvustontuhoaineella. (Kauttamme järjestyvät myös nämä huopakattotyöt ammattitaitoisesti ja kilpailukykyisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin.) Jos sammalta on kuitenkin kovin runsaasti ja katemateriaali on ennättänyt heikkoon kuntoon sammalkasvuston alla, on huopakaton uusiminen Lapinjärvellä ehdottomasti parempi ratkaisu.

Jos omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen huopakatto sammaloituu vinhaa vauhtia, mitä jos otettaisiinkin huopakaton uusiminen Lapinjärvellä sijaitsevassa kohteessasi työn alle vaikkapa ihan lähitulevaisuudessa? Uudet huovat vastustavat sammalta ja jäkälää tehokkaasti, joten vihreistä vihulaisista ei tarvitse kantaa huolta pitkiin, pitkiin aikoihin!

Palahuopakaton uusiminen Lapinjärvi, myös katon korkea ikä voi olla remontin perusteena!

Palahuopakaton uusiminen Lapinjärvi, ei aina edellytä katon huonoa kuntoa. Joskus jo pelkästään katon korkea ikä voi olla täysin riittävä peruste huopa- tai palahuopakaton uusimiselle Lapinjärvellä.

Ajan kanssa huopakaton kaikki rakenneosat nimittäin haurastuvat vääjäämättä. Vaikka katto näyttäisi vielä päällisin puolin hyväkuntoiselta, ei esimerkiksi sen vedenpitävyys ole välttämättä enää entisensä.

Muun muassa läpivientien tiivisteet hapertuvat ja kovettuvat vuosien vieriessä. Näin ollen tiivisteet eivät enää pysy mukana muun katon lämpöelämisessä, ja silmämääräisesti täysin kunnossa oleva läpivienti voi vuotaa. Varsinkin suurikokoiset läpiviennit, kuten kattoikkunat, savupiiput ja kattotarkastusluukut ovat vanhalla huopakatolla selkeitä vuotoriskejä.

Edellä mainituista syistä suosittelemmekin, että huopa- ja palahuopakaton uusiminen Lapinjärvellä tehtäisiin viimeistään katon tullessa noin neljänkymmenen vuoden ikään. Neljäkymmentä kesää ja talvea on jopa laadukkaalle, oikein asennetulle ja tunnollisesti huolletulle huopa- tai palahuopakatolle varsin kunnioitettava saavutus.

Jos kattosi on jo kovin iäkäs, kannattaa ainakin kutsua asiantuntijamme tekemään sille kuntoarvio. Luvallasi voimme käväistä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi!

Uusi katto, uusi väri? Omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakatto voi olla vaikka vihreä!

Tiesitkö, että huopakaton uusiminen on paras mahdollinen tilaisuus vaihtaa katon väriä? Milloinkaan muulloin eivät huopakaton värimuutokset onnistu näin helposti ja edulliseen hintaan!

Huopakaton värimuutokset edellyttävät nimittäin kattohuopien vaihtoa, jos lopputuloksesta halutaan varmasti siisti ja kestävä. Maalaamalla/pinnoittamalla voidaan kyllä vahvistaa katon vanhaa väriä, mutta koska katteen pinta kuluu koko ajan, on kattohuopien uusiminen oikeastaan ainoa pysyväluonteinen tapa muuttaa huopakaton väriä.

Kattohuopia on tänä päivänä saatavilla Lapinjärvellä varsin herkullisessa väriskaalassa. Huopakaton ei siis suinkaan tarvitse olla se perinteinen musta!

Omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakatto voi olla vaikka vihreä. Lapinjärvellä luonto on lähellä, joten vihreä huopakatto maastoutuu monelle tontille täydellisesti. Etenkin piharakennusten kohdalla vihreä huopakatto voi olla loistava valinta, jos esimerkiksi liiteri halutaan häivyttää kauniisti tontin laidalle, pihan ja metsän rajalle.

Ota siis yhteyttä, ja kerro meille lempivärisi! Meiltä saat tarvittaessa ja halutessasi apua myös huopakattoremonttiin ja mahdollisiin muutostöihin liittyviin lupa-asioihin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt