Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Lappeenranta – Plus Kattopalvelua katon harjalta räystäälle

Tiesithän jo, että meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata Lappeenrannassa kaikki kattotyöt katon paikkauksesta vesikourujen puhdistukseen? Meiltä kattosi saa kymppi plussan arvoista palvelua katon harjalta räystäälle!

Puhdistamme vesikourut rutiinilla kaikissa lappeenrantalaisissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin, kouluihin, liikerakennuksiin ja maneeseihin. Edes monikerroksiset kohteet eivät siis ole meille ongelma, ja meillä riittää käsiä pitkiäkin kourumittoja varten.

Plus Kattopalvelua ansaitsevat kuitenkin myös pienemmät kohteet, kuten piharakennukset. Jokainen katettu rakennus ja rakennelma hyötyy suorituskykyisestä ja terveestä sadevesijärjestelmästä.

Sadevesijärjestelmän tehtävä on ohjata vedet katolta alas sujuvasti kosteusrasitteen kestäviä reittejä pitkin. Vesikourujen puhdistus syksyisin ja keväisin auttaa sadevesijärjestelmää suoriutumaan virastaan mahdollisimman hyvin. Niin katto, sadevesijärjestelmä, räystäs, julkisivu kuin talon perustuksetkin säästyvät monilta kosteuden aiheuttamilta vaivoilta – ja kukkarosi niiden korjauslaskuilta.

Itse ei lappeenrantalaisen kannata ryhtyä rännien puhdistukseen. Kyseessä on amatöörille yllättävän hikinen ja jopa vaarallinen urakka. Palvelemme myös Lappeenrannan lähiseudulla Imatralta Lemiin, Luumäeltä Miehikkälään ja Ruokolahdesta Taipalsaareen.

Tilatessasi työn meiltä, tiedät puhdistustuloksen olevan parasta A-luokkaa. Samalla tarkastamme sadevesijärjestelmän ja katon ilman erillistä lisämaksua. Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Ota siis yhteyttä, niin kourumestarimme karauttavat pian paikalle antamaan lehdille, risuille ja koivunnorkoille lähtöpassit. Muista tilata samalla kausipuhdistus myös katolle!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistus ei ole lappeenrantalaiselle iso investointi

Harvalle lappeenrantalaiselle on ihan sama, mitä rännien puhdistus maksaa. Todennäköisesti haluat itsekin selvitä savotasta mahdollisimman edullisesti.

Liikaa ei kuitenkaan kannata tinkiä. Ammattimainen työnjälki maksaa itsensä huomattavan paljon paremmin takaisin kuin itse tehty työ.

Sitä paitsi meillä Plus Kattopalvelussa vesikourujen puhdistushinta on aina reilu ja kilpailukykyinen. Kohdekohtainen hinnoittelu varmistaa tiukan hintalapun. Pitkällä kokemuksella pystymme tekemään työt myös erittäin kustannustehokkaasti.

Mitkä tekijät vesikourujen puhdistushintaan sitten vaikuttavat? Esimerkiksi kourumetrit sekä kohteesi korkeus. Puhdistettavien vesikourujen metrimäärä on olennainen työajan kannalta ja kohteen korkeus puolestaan vaikuttaa sekä työaikaan että kalustoon ja varusteisiin.

Luonnollisesti myös kourujen likaisuus vaikuttaa puhdistuksen hintaan. Jos edellisestä puhdistuskerrasta on aikaa vain kuusi kuukautta, on loppulasku todennäköisesti huokeampi kuin siinä tapauksessa, että roskia on kerätty ränneihin pari vuotta.

Entä kaipaavatko vesikourut puhdistusta myös ulkopuolelta?  Vesikourujen ulkopintojen pesu kasvattaa hieman työaikaa, mutta käy erittäin kätevästi roskien poiston yhteydessä.

Kaikkein edullisinta vesikourujen puhdistus on silti teettää yhdessä muiden kattotöiden kanssa. Hyödynnä tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta tilataksesi meiltä kaikki tarvittavat katon huolto- ja korjaustyöt yhdessä nipussa!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – näin se onnistuu sadevesijärjestelmää vaurioittamatta!

Joskus käy niin, että normaali kausipuhdistus ei enää riitä varmistamaan sadevesijärjestelmän vetovoimaa. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus välttämätöntä, jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon.

Onneksi et joudu turvautumaan muiden firmojen apuun siinäkään tapauksessa, että sadevesijärjestelmä lakkaa vetämästä. Me Plus Kattopalvelussa teemme myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustyöt lappeenrantalaisten puolesta ilomielin!

Pitkän kokemuksemme sekä käytössämme olevan kaluston ja varusteiden ansiosta jopa tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus käy meiltä nopeasti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta. Esimerkiksi viheliäiset jäätukokset avaamme kuumalla vesihöyryllä, joka sulattaa jäät tehokkaasti, luonnonmukaisesti ja hellävaraisesti.

Kannattaa silti pitää mielessä, että vesikourujen säännöllinen ja huolellinen puhdistus ehkäisee tukosten muodostumista varsin tehokkaasti. Suosittelemmekin panostamaan roskien poistoon, sillä pitkässä juoksussa se tulee edullisemmaksi kuin tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus. Tukoksista voi nimittäin poikia paljon haittaa yllättävän lyhyessä ajassa.

Olisiko vesikourujen puhdistus siis paikallaan vai onko jo tarvetta tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukselle? Ota yhteyttä, niin kourumestarimme rientävät pian hätiin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt