Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Orimattila – karautamme avuksesi osoitteeseen kuin osoitteeseen!

Jos etsit vesikourujen puhdistukseen erikoistuneita eksperttejä Orimattilan alueella, löydät ne meiltä Plus Kattopalvelusta. Riveissämme on kattoalan asiantuntijoita joka lähtöön, eikä vesikourujen puhdistus tee sääntöön poikkeusta.

Rännienpuhdistuseksperttimme omaavat korkean ammattiylpeyden ja tekevät työnsä erinomaisen tehokkaasti. Pitkän kokemuksen ansiosta askelmerkit ovat selvät kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin, autotalleista maneeseihin, kouluista kirjastoihin ja kartanoista navettoihin.

Normaalisti vesikourujen puhdistus tarkoittaa roskien poistoa ränneistä. Askare tulisi tehdä Orimattilassakin joka syksy ja kevät katon kausihuollon yhteydessä.

Rännien säännöllinen puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta. Lisäksi se ehkäisee tukoksia, jotka ovat omiaan aiheuttamaan haittaa monille muillekin talon rakenteille.

Tarpeen mukaan voimme puhdistaa vesikourut myös ulkopuolelta. Toimenpide voi raikastaa tuntuvasti etenkin vaalean sadevesijärjestelmän ilmettä.

Nyt haluat arvatenkin tietää, mitä vesikourujen puhdistus maksaa. Pyydä meiltä rohkeasti tarjous!

Jos muukin katto kaipaa vielä kausittaista huoltoaan, voit lisätä sen samaan tarjouspyyntöön. Yhdessä työt hoituvat paitsi kätevästi, myös edullisesti.

Muista, että tarjoukseemme sisältyvä työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Loppusumman voit maksaa halutessasi myös pienemmissä erissä kauttamme saatavilla olevan joustavan rahoituksen avulla.

Orimattilan lisäksi palvelemme sinua mielellämme myös Orimattilan lähikunnissa. Asiantuntijoidemme taidonnäytteitä pääset ihastelemaan esimerkiksi Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa ja Lapinjärvellä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Orimattilassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Orimattilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Orimattilan alueella!

Miksi rännien puhdistustyöt Orimattilassa kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi?

Moni orimattilalainen punnitsee mahdollisuuksiaan puhdistaa rännit itse. Orimattilassakin pitkävartisen rännienpuhdistusharjan tai kourukolan saa hankittua nykypäivänä helposti, joten miksipä sitä ei kävisi roskaisten rännien kimppuun omin voimin?

Me Plus Kattopalvelussa keksimme monta hyvää syytä jättää rännien puhdistustyöt ammattilaisen huoleksi. Päällimmäisenä mielessä on tietenkin puhdistustuloksen laatu.

Pitkävartisessa harjassa ja kourukolassa on nimittäin se ongelma, että puhdistus tehdään ”sokkona”. Näin ollen kourujen pohjalle tuppaa jäämään kaikenlaista pientä ja isompaa roskaa. Kourujen sisäpuoliset kiinnikkeet hankaloittavat työtä edelleen.

Maasta käsin tiirailemalla sadevesijärjestelmä on myös vaikea tarkastaa. Puhdas sadevesijärjestelmä on periaatteessa helppoa käydä läpi (esimerkiksi ruostevauriot pistävät kouruista takuulla silmään), mutta maan kamaralta jopa ruosteen syömät reiät saattavat jäädä huomaamatta.

Me Plus Kattopalvelussa sen sijaan teemme rännien puhdistustyöt aina räystään tasalla – tilanteen mukaan joko katolta käsin tai kourujen edessä seisten. Näin ollen sekä kourujen puhdistus että tarkastus käy helposti kuin heinän teko!

Meiltä saat kaikkiin kattotöihin kaupan päälle veloituksettoman yleistarkastuksen katolle ja sadevesijärjestelmälle. Vaikka siis kävisimme puhdistamassa vain roskat ränneistä, arvioimme samalla sekä sadevesijärjestelmän että katon kuntoa. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on amatöörille vähintään yhtä vaikeaa kuin vesikourujen puhdistus

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on vähintään yhtä vaikeaa ja usein vielä vaikeampaa kuin vesikourujen normaali puhdistus. Siksi myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kannattaa jättää suosiolla meidän Plus Kattopalvelun ammattilaisten huoleksi.

Meillä on tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen monta ässää hihassamme. Yksi niistä on höyrystin.

Höyrystimellä saamme avattua jäätukokset erittäin hellästi ja tehokkaasti. Höyrystin puskee kuumaa vesihöyryä juuri sinne, missä sitä kaivataan. Samalla voimme sulattaa jäät räystäältä ja katoltakin.

Jos kyse ei ole jäästä, onnistuu tukoksen avaus hyvässä lykyssä käsipelillä. Käytössämme olevan kaluston ja varusteiden avulla pääsemme räystäälle helposti korkeassakin kohteessa.

Älä siis suotta likaa omia käsiäsi ja pilaa vapaapäivääsi sadevesijärjestelmän kimpussa painien, kun voit tilata kaiken tarvittavan meiltä Plus Kattopalvelusta. Olemme jokaisen orimattilalaisen tuki ja turva kaikissa kattoasioissa vesikourujen ja katon puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksyputkien avaukseen!

Ota yhteyttä vaikkapa alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Palaamme asiaan pikapuoliin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt