Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Orimattila

Huopakattoremontti Orimattila, ammattilaisen kattoremonttiosaamista kaikille huopakatoille. Toteutamme laadukkaat huopakattojen uusimiset mitä erilaisimpiin rakennuksiin. Tekemissämme huopakattojen kattoremonteissa keskitymme aina korkeaan laatuun ja tyytyväisiin asiakkaisiin, eikä sinun vähempään kannata tyytyäkään, kun ryhdyt kattoasi uusimaan. Aina kun tarvitset kattoammattilaisen remonttipalveluita huopakattosi kanssa, olemme käytettävissäsi.

Palvelualueemme keskiössä on Päijät-Hämeen maakunta, Orimattila ja paikat kuten Nastola, Myrskylä, Pukkila, Mäntsälä ja Pukkila. Toteutamme korkealaatuiset ja katon tarpeita vastaavat huopakattoremontit Orimattilan seudulla moniin eri rakennuksiin riippumatta siitä, minkä mallinen katto on. Teemme huopakattoremontit piharakennuksiin, kuten autotalleihin, varastorakennuksiin sekä vaikkapa saunarakennuksiin. Saneeraamme huopakattoja myös asumiskäyttöön suunnatuista rakennuksista, kuten omakotitaloista ja kesämökeistä. Haluamme muistuttaa, että meiltähän saat laadukkaat huopakattoremontit alueella myös saarikohteisiin.

Huopakattoremontti käynnistyy tehokkaasti niin että teet meille tarjouspyynnön kattosi saneerauksesta. Sen jälkeen voit luottaa siihen, että me hoidamme kattoremonttiasiat loppuun saakka. Jos mietit kattoremonttisi talousvaikutuksia niin hyvin paikkaansa pitävän tarjouksemme avulla voit tutkia tarkemmin myös tarjolla olevaa rahoitusta sekä selvittää meillä teetetystä työstä haettavissa olevien kotitalousvähennysten määrän.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Orimattilassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Orimattilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Orimattilan alueella!

Palahuopakattoremontti Orimattila, kun laattahuopakatto kaipaa ammattilaisen remonttiapua

Palahuopakattoremontti Orimattila, kun kattoremontin jättää kattopalvelumme tehtäväksi, laadusta ei tarvitse tinkiä. Toteutamme aina hyvin tehdyt kattosaneeraukset palahuopakatoille, joita toisinaan kutsutaan myös laattakatoiksi tai huopapaanukatoiksi. Kyseessä on säännönmukaisiin pienempiin paloiin jo valmiiksi leikattu bitumikerminen huopakate, jota ladotaan katon lappeelle limittäin, jokainen pala huolellisesi kattoon kiinnittäen. Lopputulos on sangen vesitiivis mutta myös hauskan näköinen pinta.

Palahuopakatossa on huomattava se, että katteena se on sopivaa yli 1:5 jyrkille katoille. Toisaalta, jos teetät huopakattoremontin Orimattilassa meillä, sinun ei tarvitse vaivata päätäi tällaisilla teknisillä asioilla. Me huolehdimme niistä kyllä. Koska olemme remontoineet erilaisia huopakattoja jo vuosikausia, tunnemme ne aika hyvin. Tiedämme kuinka ne kuluvat, millaisia tyypillisiä vikoja niissä ilmenee, kuinka viat korjataan. Tiedämme tarkkaan myös sen, kuinka palahuopakattoremontit tehdään, jotta lopputulos on kestävä ja pitkäikäinen. Palahuopakattoremontti Orimattilassa kannatta, kun katto ei enää toimi kunnolla ja varsinkin silloin, kun katto on kulunut ja se vaurioituu jollain tavalla. Kannattavinta on saneerata katto kuntoon jo ennen sen pettämistä.

Huopakaton uusiminen Orimattila, uudet huopakatot ammattitaitoiselta kattofirmalta

Huopakaton uusiminen Orimattila, uusi katto ja uudet huolettomat tuulet! Uuden katon ehdottomiin etuihin lukeutuu se, että katto on kaikin puolin moitteettomassa kunnossa. Se on siisti ja hyvännäköinen. Se myös toimii joka tasolla, kuten katon kuuluukin toimia. Vesi pysyy ulkona, lämpötilansäätely toimii jne.

Teetä meillä huopakaton uusiminen Orimattilassa, saat laadukkaasti toteutetun ja teknisesti toimivan katon lähes mihin tahansa rakennukseen. Saneeraamme huopakattoja kaikissa kattomalleissa, sillä monimuotoista huopakatetta käytetään käytännössä katsoen kaikilla mahdollisilla kattomalleilla. Huopakattoremontti voi vaatia eri kattomalleilla vähän omia toimenpiteitään ja välineitään, mutta meiltä kovan luokan kattoammattilaisilta löytyy kaikki tarvittava tietotaito ja välineistö vaativimpienkin kohteiden saneerauksiin.

Huopakattoremontti tai huopakaton uusiminen ihan mitä termiä haluaakin käyttää, on investointi, jonka avulla rakennus pysyy hyvässä kunnossa ja käyttökelpoisena taas vuosikymmeniä. Toki rakennuksen kuntoon vaikuttavat muutkin seikat, mutta hyvin tehty ja toimiva katto antaa parhaat edellytykset pitkään jatkuvalla käytölle. Tarvittaessa voimme huopakattoremontin yhteydessä hoitaa kuntoon myös mm. katon eristyksen ja parannella näin rakennuksen käyttömukavuutta muutenkin.

Palahuopakaton uusiminen Orimattila – kattoremontoinnin ammattimiehet palveluksessasi

Palahuopakaton uusiminen Orimattila, kaikki huopakattoprojektit hoituvat, kun tekijä tietää, mitä katolle täytyy tehdä ja tekee sen! Ellet ole itse yhtään varma, oletko tällainen tekijä niin kattopalveluumme turvautuminen on aina mahdollista. Voit teettää meillä palahuopakaton uusimisen ja muut huopakattoremontit Orimattilassa.

Palahuopakatto on yksi kattopalvelumme parhaista taidonnäytteistä, olemme tehneet niitä jo paljon ja hyödynnämme aiemmin kerryttämäämme työkokemusta sinunkin kattosi remontoinnissa. Toisin kuin moni itse kattoaan remontoimaan ryhtyvä, me emme joudu opiskelemaan kattoremontin saloja enää sinun palahuopakattosi uusimisen kanssa. Vaikka huopakattojen remontointi ei ole mikään universumin vaikein työ, niin on siinä aina omat niksinsä ja työvaiheensa, joiden soisi menevän hyvässä järjestyksessä ja kerralla oikein. Meillä ne menevät, tiedämme tarkkaan mitä katolle pitää tehdä ja missä järjestyksessä, jotta työt sujuvat ja katto toimii hyvin. Vaikkapa palahuopakaton uusimisessa on tärkeää, että kate toteutetaan oikeassa suunnassa edeten, jotta vesi ei pääse katepalojen väliin vaan valuu lappeen eli vesikatteen pintaa pitkin pois katolta ja sadevesijärjestelmän kautta maahan.

Huopakaton kattosaneeraus autokatoksesta pihasaunaan ja omakotitaloon

Uusi huopakatto tarpeen? Orimattilassa voit toteuttaa kaikki huopakattohankkeesi kattopalvelumme avulla! Uusimme huopakatteet tai tarvittaessa koko katot rakenteita ja eristeitä myöten, mikäli katon kunto sitä vaatii tai sinulla on mielessäsi vaikkapa katon muutostöitä. Voit teettää meillä Orimattilassa huopakattoremontin oikeastaan mihin tahansa kotitaloutesi rakennukseen, saneeraamme kuntoon mm. omakotitalojen, mökkien ja kesämökkien katot. Remontoimme huopakatot myös mm. saunarakennuksista ja eri käyttötarkoituksiin tehdyistä piharakennuksista, kuten autotalleista ja autokatoksista.

Saneeraamme Orimattilassa huopakatot, oli kyseessä tavallinen huopakatto eli bitumikermikatto tai palahuopakatto eli laattakatto niin voit luottaa sen remontoinnin meidän käsiimme. Saneeraamme vakaalla ammattitaidolla huopakattein katetut harjakatot, satulakatot ja pulpettikatto, sekä tietysti vähän haastavammat kattokohteet, kuten mansardikatot sekä tasakatot monista eri rakennuksista.

Kattoremontin ei tarvitse olla vuoden vaikein ja stressaavin tapahtuma. Avullamme saat kuntoon kaikki huopakatot Orimattilassa sekä sen lähiseuduilla. Toteutamme laadukkaat uudet katot moderneista huopakatteista tarkasti valmistajien suosituksia ja meille muutenkin tavallista huolellisuutta noudattaen. Toimiva katto on tärkeä meille, mutta varsinkin sinulle rakennuksen omistajana ja käyttäjänä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt