Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Raasepori – Suomen sateisimmalla alueella roskien poisto ränneistä on kriittistä

Alkaako rännien puhdistus Raaseporissa sijaitsevassa kohteessasi olla jälleen ajankohtaista? Ota yhteyttä meihin Plus Kattopalvelun ammattilaisiin!

Kourukomppaniamme poistaa vesikouruissa muhivat roskat puolestasi rutiinilla kohteessa kuin kohteessa Raaseporin alueella. Meillä riittää käsiä niin omakotitalon, autotallin, huvilan, maatalon, koulun, kirjaston, kirkon kuin liiketilojenkin vesikourujen puhdistukseen.

Palveluumme kuuluu myös veloitukseton bonus – katon yleistarkastus. Haukankatseemme voi paljastaa vaikkapa lahoja otsalautoja, ruosteisia kourukoukkuja tai murtuneita kattotiiliä. Tarpeen mukaan voimme tehdä hyvän tarjouksen ongelmakohtien korjaamisesta.

Yksityishenkilönä kannattaa muistaa hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä. Rännien puhdistus on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa kulua, kun tilaat työn ammattilaiselta.

Tiesitkö? Läntisellä Uudellamaalla voi sataa vuodessa jopa yli 700 mm – alue on Suomen sateisinta. Yleensä elokuu on sateisin kuukausi, mutta rannikolla myös loka- ja marraskuussa voi sadella peräti 70–80 mm.

Pyydä siis tarjous vesikourujen puhdistuksesta vaikkapa jo tänään! Samaan tarjouspyyntöön kannattaa lisätä muutkin ajankohtaiset kattotyöt (esimerkiksi katon kausipuhdistus), sillä yhdessä nipussa voimme tehdä niistä vielä tavallistakin paremman diilin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistus Raaseporissa pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta

Miksi rännien puhdistus Raaseporissa ylipäätään kannattaa? Siksi, että roskien poisto ränneistä auttaa sadevesijärjestelmää toimimaan tehokkaasti ja kaupan päälle pidentää sen elinkaarta huomattavasti.

Säännöllinen roskien poisto ränneistä ehkäisee esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostumista. Ränneissä pesivät lehdet, risut ja neulaset viipyilevät kosteana pitkiä aikoja sateiden jälkeen, ja kosteus puolestaan kiihdyttää ruostumista.

Koska roskattomat rännit pysyvät kuivempana, eivät ne myöskään jäädy niin helposti. Jää voi aiheuttaa sadevesijärjestelmälle monenlaista haittaa tukoksista vääntymiin.

Vähimmillään kaato vääntyy vinksin vonksin. Kaato tarkoittaa kulmaa, johon vesikourut on kourukoukkujen avulla asennettu. Kourujen tulisi olla hieman kallellaan syöksyputkia kohti, jotta vesi juoksisi sujuvasti katolta alas.

Usein sadevesijärjestelmä ei kuitenkaan selviä talven koitoksista niin vähällä, sillä jäällä on valtava tuhovoima. Ei ole mikään ihme, jos biomassan ja jään täyttämä vesikouru irrottaa otteensa räystäästä kokonaan. Edes muoviset ja alumiiniset sadevesijärjestelmät eivät säästy pakkasukon iskuilta!

Miksi siis antaisit sadevesijärjestelmän kärsiä roskien kourissa? Jopa pankkitilisi kiittää, kun tilaat vesikourujen puhdistustyöt säännöllisesti meiltä Plus Kattopalvelusta!

Rännien puhdistus on tärkeää koko Raaseporin alueella sekä lähikunnissa, kuten Hangossa, Salossa, Kemiönsaaressa, Inkoossa ja Lohjalla. Me Plus Kattopalvelussa kurvaamme mielellämme avuksesi kohteeseen kuin kohteeseen.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ehkäisee räystään ja julkisivun homehtumista ja lahovaurioita

Onko sadevesijärjestelmä tukossa? Ota kiireen vilkkaa yhteyttä asiantuntijoihimme ja tilaa tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus!

Me Plus Kattopalvelussa lupaamme hoitaa tämänkin kriisin kunnialla pois päiväjärjestyksestäsi. Olipa tukos sitten bioroskaa, jäätä tai vaikkapa tennispallo, rännimestarimme poistavat sen nopealla ja tehokkaalla täsmäiskulla.

Nopeus on tukoksia avatessa valttia, sillä roskien täyttämä sadevesijärjestelmä ei pysty käsittelemään katolta valuvia vesimassoja millään ilveellä. Kun sadevesijärjestelmä menee tukkoon, alkavat vedet etsiä vaihtoehtoisia teitä kohti maan kamaraa.

Usein uhriksi joutuvat räystään ja julkisivun laudoitukset, jotka alkavat homehtua ja lahota. Jos kyseessä on kivitalo, alkaa julkisivu levittyä ja rapautua.

Lopulta vesi päätyy sokkelin juureen, johon se alkaa muodostaa lätäköitä. Mikäli tilanteeseen ei vielä tässäkään vaiheessa puututa, saattavat talon perustuksetkin kärsiä kosteuden aiheuttamista ongelmista.

Sopivissa – tai oikeastaan epäsopivissa – olosuhteissa vedet voivat jäädä jumiin myös katolle. Erityisesti tasakatolla riski on varteenotettava. Katolle kertyvät lammikot lisäävät kattovuotojen todennäköisyyttä merkittävästi, paljastaen pienetkin heikkoudet vesikaton ja aluskatteen tiiviydessä.

Laita siis viestiä tai pirauta, kun kaipaat asiansa osaavien rännimestareiden palveluksia Raaseporissa tai Raaseporin suunnalla. Plus Kattopalvelun kourukomppania lähtee avuksesi kuin telkkä pesästä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt