Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Jyväskylä – Kattoremontin tarpeellisuus selviää kattotarkastuksella

Jos huopakatto vuotaa, onko aika aloittaa omakotitalon huopakattoremontti Jyväskylässä, vai vieläkö katto saataisiin kuntoon tekemällä katon osittainen korjaus? Se, onko oikea aika teettää esimerkiksi rintamamiestalon huopakattoremontti, selviää kattotarkastuksen perusteella. Tiivissaumakatto kestää periaatteessa 40 vuotta, mutta huopakaton elinkaari voi olla lyhyempikin. Esimerkiksi huoltotoimenpiteiden laiminlyönti voi lyhentää huopakaton käyttöikää Jyväskylässä. Palahuopakaton voi odottaa kestävän 30 vuotta, mutta hoitamattomuus tai poikkeukselliset tapahtumat voivat aikaistaa palahuopakattoremonttia.

Kaikki katot kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, jotta mikään vaurio tai puute ei jäisi huomaamatta. Saat kattotarkastuksen meiltä ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä, joten tilaa meiltä myös bitumikaton kevät- ja syyshuollot – näin saat kattosi tarkastettua veloituksetta sekä ennen talvea että talven jälkeen.

Kattotarkastuksen jälkeen tiedämme, missä kunnossa kattosi on ja sen, mitä se tarvitsee. Jos oikea vastaus on autotallin huopakattoremontti, laadimme mainion tarjouksen autotallin huopakaton vaihtamisesta. Jos kesämökin huopakattoa ei esimerkiksi iän puolesta kannata enää huoltaa ja/tai korjata, saat tarjouksen kesämökin huopakattoremontista, ja niin edelleen. Niin mökin kuin saunarakennuksenkin huopakattoremontti onnistuu saumattomasti, kun teetät urakan meidän harjaantuneilla ammattilaisillamme.

Palvelemme myös Jyväskylän naapurikunnissa, joita ovat Joutsa, Toivakka, Jämsä, Luhanka, Muurame, Petäjävesi, Laukaa ja Uurainen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton ja palahuopakaton uusiminen Jyväskylässä avaimet käteen -pakettina

Tilaamalla omakotitalon, paritalon, mökin, autokatoksen, aitan, varaston tai jonkin muun ulkorakennuksen huopakattoremontin meiltä, päästät itsesi helpolla. Teemme katon vaihdon kaikkine työvaiheineen avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin yhteydenotto tähän kokonaisvaltaisella otteella ja pitkällä kokemuksella palvelevaan kattofirmaan.

Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti Jyväskylässä maksaa, ja miten se kuuluu toteuttaa. Joskus huopakattoremontin voi tehdä purkamatta vanhaa kattoa. Toisinaan huopakatto- tai palahuopakattoremonttiin sisältyy monia eri työvaiheita, kuten katon korotus, lahovaurioiden kunnostus, homeisten eristeiden vaihto tai vaikkapa tasakaton vaihtaminen harjakatoksi. Kaikki pohjatyöt pitää tehdä huolella, jotta uuden huopakaton käyttöikä olisi pitkä.

Palahuopakattoremonttiin ja huopakattoremonttiin kuuluu myös katon varusteleminen. Asennamme kaikki uuden bitumikaton kattovarusteet paikoilleen – niin kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän, kattoikkunan kuin vaikkapa aurinkopaneelitkin. Kattoturvatuotteista tavallisimpia ovat kattotikkaat, talotikkaat, lumiesteet ja kulkusillat. Niiden avulla huopakaton korjaaminen tai paikkaaminen on turvallista ja sujuvaa.

Tasakaton sadevesijärjestelmällä tarkoitetaan kattokaivoja. Satulakaton vedet ohjataan pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä yleensä rännikourujen ja alastuloputkien avulla.

Mitä kattovarusteita tarvitsetkin, osaamme asentaa ne paikoilleen luotettavalla tavalla. Näin kattosi on lähtökohtaisesti hyvin tiivis ja toimiva. Toki katon kuntoa pitää seurata säännöllisin väliajoin, jottei mikään huolto- tai tiivistystarve jäisi toteuttamatta ajoissa. Parhaitenkin asennettu kattoikkuna voi vuotaa talvella, jos sen päällä on erityisen paljon lunta, ja niin edelleen.

Huopakaton, palahuopakaton korjaus sekä paikkaustyöt voivat lykätä kattoremonttia pitkälle tulevaisuuteen

Mistä huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus Jyväskylässä kannattaa tilata? Tietenkin meidän huopakattoammattilaisiltamme, joilla on pitkä kokemus vuotavien huopakattojen tai myrskyn vahingoittamien bitumikattojen paikkaamisesta.

Miten omakotitalon, kesämökin, mökin, autotallin, paritalon tai vaikkapa saunarakennuksen huopakaton tai palahuopakaton korjaus sekä paikkaus on aloitettava? Meillä on sinulle hyviä uutisia: koska teemme kaikki huopakatto- ja palahuopakattokorjaukset avaimet käteen -periaatteella, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä tähän kattofirmaan. Me annamme hyvän tarjouksen huopakaton korjaamisesta ja teemme koko urakan aina mahdollisista materiaalihankinnoista loppusiivoukseen saakka.

Tiedämme, miten esimerkiksi huopakaton vuotavat läpiviennit on korjattava, koska teemme alkutarkastuksen pian yhteydenottosi jälkeen. Tuo alkutarkastus kertoo ammattilaisillemme tilanteen oikean laidan. Sen perusteella osaamme suunnitella kattokorjauksen sekä laskea sille hinnan. Mitään ylimääräistä ei kannata tehdä: jos on kyse vaikkapa siitä, että huopakatto vuotaa piipun juuresta, ei tarvita kattoremonttia. Riittää, että korjaamme tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton tai palahuopakaton piipun luota. Jos kyse on siitä, että huopakaton kattoikkuna vuotaa, selvitämme, pitääkö kattoikkuna uusia. Myös tiivisteiden uusiminen voi riittää katon kuntoon saamiseksi.

Asiantuntijoidemme ansiosta huopakaton kattoluukku lakkaa vuotamasta, eikä huopakatto vuoda enää antennin juuresta tai edes viemärintuuletusputken kohdalta. Ehkä kyse olikin vuotavista saumoista? Korjaamme nekin kuntoon. Mikäli katon alle on jo ehtinyt syntyä kosteusvaurioita, huolehdimme, että kosteus saadaan pois katon alta. Käytännössä tämä voi tarkoittaa märkien eristeiden ja kastuneiden rakenteiden uusimista.

Meihin kannattaa olla yhteydessä silloinkin, jos puu on kaatunut katon päälle tai myrsky on repinyt kattovuotia. Pyydä tarjous myös huopakaton vaihtamisesta silloin, kun sitä viimein tarvitaan. Kaikki etenee aina parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella! Omakotitalon ja mökin kattotyöt voi vähentää verotuksessaan kotitalousvähennyksenä, ja koko urakan (tai halutessaan vain osan siitä) voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla lainalla. Kattotöille voi hakea rahoitusta nettisivujemme kautta.