Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Jyväskylä – paljon kehuttua Plus Kattopalvelua myös sadevesijärjestelmälle!

Tiesitkö, että meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata myös vesikourujen puhdistustyöt Jyväskylässä? Olemme täyden palvelun kattotalo, emmekä jätä edes sadevesijärjestelmää oman onnensa nojaan.

Poistamme rännejä riivaavat roskat riuskasti viimeistä risua ja koivunnorkkoa myöten. Varmistamme ensiluokkaisen puhdistustuloksen tekemällä puhdistustyöt aina räystään tasalla, jolloin kourujen pohjalle ei jää salakavalaa kuonakerrosta. Lopuksi voimme vielä huuhtaista vesikourut ja pestä ne tarvittaessa ulkopuoleltakin, jotta lopputulos olisi varmasti moitteeton.

Vesikourujen huolellinen ja säännöllinen puhdistus kannattaa, sillä se maksaa itsensä pitkässä juoksussa takaisin erinomaisen hyvin. Muun muassa sadevesijärjestelmän ruostevauriot, otsalautojen lahoaminen ja julkisivun homehtuminen on vähemmän todennäköistä.

Vesikourujen puhdistus on pieni sijoitus esimerkiksi julkisivun homepesuun ja maalaukseen tai ruosteisen sadevesijärjestelmän uusimiseen verrattuna. Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseenkin.

Tilatessasi meiltä Plus Kattopalvelusta mitä tahansa kattotöitä, saat kaupan päälle katon yleistarkastuksen. Se voi antaa kultaakin kalliimpaa informaatiota kattosi kunnosta. Mikäli havaitsemme jotain parannettavan varaa, tuomme ongelmakohdat rehellisesti tietoosi ja teemme halutessasi hyvän tarjouksen niiden korjaamisesta.

Kun vesikourujen syys- tai kevätpuhdistuksen aika on jälleen käsillä, ota siis yhteyttä. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat ammattilaiset käyttöösi sopuhintaan myös sesonkiajan ulkopuolella. Palvelemme mielellämme myös Jyväskylän lähialueiden asukkaita ja taloyhtiöitä. Esimerkiksi Joutsa, Toivakka, Jämsä, Luhanka, Muurame, Petäjävesi, Laukaa ja Uurainen kuuluvat palveluverkostoomme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistus ja muut kattotyöt Jyväskylässä ja lähialueilla

Rännien puhdistus on erittäin hyödyllistä, mutta sadevesijärjestelmä kaipaa elämänsä aikana muutakin huomiota. Myös katto vaatii oman osansa huolenpidosta.

Onneksi me Plus Kattopalvelussa olemme kattoalan monitaitoisia ammattilaisia. Meiltä löytyvät ekspertit kaikkiin sadevesijärjestelmän ja katon tarpeisiin huolloista korjauksiin ja jopa remonttiin!

Mitä sadevesijärjestelmään tulee, voi esimerkiksi kaadon säätäminen, vuotavien rännien korjaus (paikkaus), irronneen vesikourun kiinnitys takaisin paikoilleen, vesikourujen ja syöksyputkien maalaus, otsalautojen maalaus tai vaihto sekä tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tulla jossain vaiheessa tarpeeseen. Tiimimme tekee kaikki nämä työt ripeästi ja ammattitaitoisesti puolestasi.

Vesikaton puolella katon puhdistus ja maalaus, kasvustonpoisto sekä katon saumaus ja tiivistäminen ovat luultavasti tarpeen jossain vaiheessa katon elinkaarta. Myös lumien tiputtaminen katolta kuuluu liki jokaisen pelti-, tiili- ja huopakaton kunnossapitoon. Nämäkin työt sujuvat katemestareiltamme kuin vettä vain.

Jyväskyläläinen, älä siis epäröi kääntyä puoleemme missään kattoa tai sadevesijärjestelmää koskevassa toimeksiannossa. Meillä on tepsivät troopit ja asiantuntevat ammattilaiset joka lähtöön!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole lasten leikkiä

Muiden kattotöiden ohella myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme. Me Plus Kattopalvelussa poistamme niin biotukokset, jäätulpat kuin syöksyputken tukkeeksi lentäneet lelut ja pelivälineetkin varmoin käsin.

Käytössämme olevan kaluston ja varusteiden avulla pääsemme avaamaan tukokset kätevästi jopa Jyväskylän korkeimmissa kohteissa. Edes kerrostalon tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei tuota meille ongelmia!

Jäätukoksia varten meiltä löytyy höyrytyslaite. Kuuma vesihöyry sulattaa jäätukokset nopeasti ja hellästi syvältäkin syöksyputkien uumenista. Voimaa ei tarvita lainkaan.

Itse ei tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseenkaan kannata ryhtyä. Monien muiden kattotöiden tavoin homma saattaa kuulostaa helpolta, mutta on itse asiassa yllättävän haastavaa – jopa vaarallista. Useimmiten seurauksena on ikäviä vammoja vähintään sadevesijärjestelmälle.

Kun et halua päätyä ojasta allikkoon, käänny siis meidän puoleemme kaikissa kattotöissä vesikourujen puhdistuksesta katon kausihuoltoon, vuotavien rännien paikkaukseen ja tukkeutuneiden syöksyputkien avaukseen. Meiltä Plus Kattopalvelusta tiedät saavasi kymppi plussan arvoista palvelua koko Jyväskylän alueella ja lähitienoolla!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt