Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti Jyväskylä

Plus Kattopalvelu tarjoaa kokonaisvaltaisesti kaikkia kattopalveluita Jyväskylän seudulla. Toteutamme täydellisen, koko katon uusimisen sisältävän, kattoremontin tai pienemmän kattosaneerauksen. Plus Kattopalvelusta saat myös täydelliset kattohuoltopalvelut, joiden ansiosta kattosi kestää pidempään. Kattovaurion tai kattovuodon sattuessa, tulemme nopeasti paikalle, ennen kuin laajempia vesivahinkoja ehtii syntymään.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Katon käyttöikä – Milloin kattoremontti tulisi tehdä?

Monilla tekijöillä on merkitystä katon käyttöikään ja siten kattoremontin ajankohtaan. Eri katteilla on itsessään eri pituiset elinkaaret. Myös katemateriaalin laadulla on merkitystä. Esimerkiksi savitiilikatot ovat hieman pitkäikäisempiä, kuin betonikattotiilistä tehdyt tiilikatot. Samoin galvanoidusta pellistä tehdyt konesaumakatot kestävät yleensä pidempään, kuin tavallisesta maalaamalla pinnoitetusta kattopellistä valmistetut peltikatot. Erittäin suuri merkitys katon käyttöikään on kattohuolloilla. Hyvin ja oikea-aikaisesti huollettu katto voi kestää jopa vuosikymmenen pidempään, kuin huonosti hoidettu katto. Myös olosuhteilla on merkitystä. Katto voi joutua kovemmalle rasitukselle esimerkiksi metsäisellä tontilla, jossa sille muodostuu helposti paksu kerros lehtiä ja neulasia, jotka sitovat kosteuden katolle. Kosteus kuluttaa katon pinnoitetta ja edistää peltikattojen ruostumista. Tiilikatoilla esimerkiksi sammaliin sitoutuva kosteus voi aiheuttaa kattotiilien ennenaikaista rapautumista.

Peltikattoremontit Jyväskylässä

Plus Kattopalvelu toteuttaa kaikenlaiset peltikattoasennukset Jyväskylän seudulla. Ammattitaitoiset kattopeltiseppämme hallitsevat monimuotoistenkin konesaumakattojen asennukset. Nykyaikaisilla profiilipeltikatoilla eli muotokatoilla voidaan jäljitellä vaikkapa tiilikattoa. kattomuodoissa on paljon valinnanvaraa.

Peltikattoremontti vanhan katteen päälle

Joissakin tapauksissa peltikatto on mahdollista asentaa vanhan katon, esimerkiksi huopakaton, päälle. Edellytys sille on kuitenkin se, että vanhan katteen alusrakenteet ovat säilyneet hyvässä kunnossa. Silloin vanhan katteen päälle voidaan rakentaa uusi aluskate ja korotus tuuletusrimoilla sekä uudet kattoruoteet, joihin peltikate asennetaan kiinni. Jos katolla on ollut kattovuotoja, joudutaan yleensä vanha kate purkamaan ja alusrakenteita korjaamaan ennen uuden katon asentamista. Kustannussäästöjen lisäksi tällaisen peltikattoremontin etuna on se, että katolle muodostuu näin kaksinkertainen vedeneristysrakenne, kun sekä vanha kate, että uusi aluskate ovat vedenpitäviä.

Muotopeltikatot eli profiilipeltikatot

Profiilipeltikatot valmistetaan tehtaalla valmiiksi muotoilluista ja pinnoitetuista kattopelleistä. Profiilipeltikattoihin on valittavana monia muotoja. Suosittu profiilikattotyyppi on, esimerkiksi tiilikuvioinen, muotokatto. Poimukatoissa kattopeltien päästä päähän kulkee uria ja poimuja. Poimumuotoja on useita. Aaltopeltikatto esimerkiksi on poimukatto, jossa poimut ja urat on pyöristetty. Tiilipoimukatto tai kruunupoimullinen peltikatto ovat profiililtaan korkeampia, kuin tiilikuvioinen profiilipeltikatto. Pystysaumakatossa on kattopeltien reunoissa lukkopontit, joilla ne kiinnitetään toisiinsa. Pystysaumakaton ulkomuoto muistuttaa konesaumattua rivipeltikattoa. Ne kuitenkin eroavat toisistaan saumauksen suhteen.

Konesaumakatto eli saumakatto on perinteinen rivipeltikatto

Konesaumakatot valmistetaan edelleen periaatteeltaan samalla tavalla, kuin jo satoja vuosia sitten. Konesaumakaton salaisuus on saumaustekniikassa. Konesaumakaton peltirivit saumataan toisiinsa kaksinkertaisella saumalla, joka on täysin vesitiivis. Nykyisin saumojen tiiviys vielä varmistetaan tiivistysmassalla. Konesaumakaton kaikki pellitykset, kuten piipunpellitykset ja ilmastointihormien pellitykset saumataan samalla tekniikalla tiiviiksi osaksi muuta kattoa. Näin ollen konesaumakatot ovat erittäin tiiviitä. Konesaumakaton tiiviys on täydellistä myös siksi, että katteeseen ei porata yhtään reikää asennettaessa. Saumakaton kiinnikkeet jäävät piiloon kattopeltien alapuoliseen saumaan. Saumakattoja voidaan asentaa myös monimuotoisille katoille. Silloin katon yksityiskohtien pellitykset tehdään käsityönä. Konesaumakattoja voidaan valmistaa pinnoitetusta kattopellistä, galvanoidusta kattopellistä, alumiinista tai kuparista. Galvanoitu eli sinkitty kattopelti kestää erittäin hyvin korroosiota ja on siten yksi pitkäikäisimmistä kattomateriaaleista.

Tiilikattoremontti Jyväskylä

Tiilikaton hyviä puolia ovat pitkäikäisyys, hiljaisuus ja hengittävyys. Kun kattoremontti tulee ajankohtaiseksi, moni päätyy valinnassaan tiilikattoremonttiin jo pelkästään ulkonäkösyistä. Tiilikatto on klassisen kaunis kattomuoto, joka sulautuu hyvin maisemaan. Tiilikatto onkin suomen toiseksi yleisin kattotyyppi. Tiilikatto on kuitenkin selvästi painavampi, kuin peltikatto tai huopakatto. Jos kattomuoto muutetaan tiilikatoksi, on selvitettävä kattorakenteiden kantokyky ja vahvistettava tarvittaessa katon rakenteita. Tiilikattoremontti voidaan toteuttaa joko savikattotiilillä tai betonikattotiilillä.

Betonitiilikatto vai savitiilikatto?

Betonikattotiilien ja savikattotiilien profiilit ovat hyvin samankaltaisia. Molempia on saatavana monessa eri profiilimuodossa. Saatavana on mm. yksikouruisia, kaksikouruisia ja tasaisia kattotiiliä. Betonikattotiilet eli sementtikattotiilet on valmistettu betonimassasta. Betoniin on yleensä sekoitettu väripigmenttiä, josta betonikattotiili saa läpivärjätyn värinsä. Yleensä betonikattotiilet ovat myös pintamaalattuja, jolloin betonitiilikatosta saadaan kirkkaan tasavärinen. Pinnoittamattomia kattotiiliä voi käyttää, jos haluaa vanhan ja patinoituneen vaikutelman kattoon. Betonitiilikatot täytyy huoltomaalata säännöllisesti, sillä betonikattotiilien väri haalistuu vuosien kuluessa. Savikattotiilet sen sijaan säilyttävät värinsä koko savitiilikaton käyttöiän. Itse asiassa savikattotiilien väri vain syvenee, kun kattotiilet ikääntyvät. Koska savikattotiilet ovat terrakottakeramiikkaa, syntyy niiden terrakotanpunainen värisävy luonnonsavea poltettaessa. Savikattotiilet valmistetaan polttamalla savitiilet yli tuhannen asteen lämpötilassa. Savikattotiilien väriä voidaan säätää ruiskuttamalla mineraalioksideja savitiilen pintaan ennen sen polttamista ja säätämällä polton aikaista hapen määrään. Savikattotiilet ovat hieman arvokkaampia, kuin betonikattotiilet, mutta savitiilikatto on myös betonitiilikattoa pitkäikäisempi.

Tiilikaton elinkaari – Milloin tiilikattoremontti tulisi tehdä?

Kattotiilet ovat rakenteeltaan huokoisia. Siksi kattotiilien rakenteeseen imeytyy ajan myötä vettä. Kattotiilissä oleva vesi alkaa rapauttaa elinkaarensa loppupuolella olevia kattotiiliä. Pakkasrapautumista tapahtuu veden vuoroin jäätyessä ja sulaessa. Lopulta kattotiilet ovat niin hauraita, että ne rikkoutuvat helposti mekaanisessa rasituksessa tai jopa pelkän pakkasen vaikutuksesta. Rikkoutuneita kattotiiliä voidaan helposti vaihtaa uusiin, varsinkin jos kattotiiliä on varastoitu pahan päivän varalle tiilikattoremontin yhteydessä. Jos rikkoutuneita kattotiiliä löytyy säännöllisesti katolta kattotarkastuksissa, alkaa olla aika tehdä koko katon kattava tiilikattoremontti.

Huopakattoremontti Jyväskylä

Huopakaton eli bitumikaton kattomuodokseen valitsevat arvostavat varmasti katon hiljaisuutta. Huopakatto on joustavaa ja se elää talon rakenteiden mukana, kun lämpötilat vaihtelevat. Huopakattoremontti voidaan tehdä myös monimuotoiselle katolle ja toisaalta myös loivakattoisiin ja tasakattoisiin rakennuksiin. Katon jyrkkyys määrittää käytettävän bitumikermin laadun ja huopakattotyypin. Jyrkille katoille sopivat palahuopakatot ja yksikerroksiset tiivissaumakatteet. Loiville katoille ja tasakatoille tehdään yleensä kaksikerroksinen tiivissaumakate.

Alushuovan asennus

Kun uutta huopakattoa asennetaan, tulee varmistua, että katon aluslaudoitus tai rakennuslevyistä tehty alusrakenne on hyvässä kunnossa. Aluslaudoituksen kunto päästään tarkastamaan, kun vanhat kattohuovat poistetaan katolta. Jos katolla on ollut vesivuotoja, joudutaan aluslaudoitusta usein korjaamaan. Aluslaudoituksen korjaamisen jälkeen aloitetaan alushuopien asennus. Alushuovat ovat vedenpitäviä, yleensä kumibitumilla kyllästettyjä lasikuituhuopia. Uusien alushuopavuotien asentaminen aloitetaan sisätaitteista. Sen jälkeen alushuovat kiinnitetään huopanauloilla ja kumibitumiliimalla muualle kattoon. Viimeiseksi asennetaan alushuovat katon harjalle ja ulkotaitteisiin Katon läpiviennit tiivistetään kumibitumiliimalla liimattavien läpivientitiivisteiden avulla. Alushuovan asennuksen jälkeen rakennuksen räystäille asennetaan tippapellit.

Palahuopakatto eli bitumipaanukatto tai laattahuopakatto

Palahuopakatto muistuttaa hieman paanukattoa, koska katto ladotaan kattolaatoista tai bitumipaanuista. Huopakattolaatan on leikattu erilaisiin muotoihin. Bitumipaanuja on saatavana esimerkiksi aaltomaisina, suorakaiteen muotoisin tai monikulmion muotoisina bitumilevyinä. Laattahuopakatto sopii parhaiten monimuotoisille ja jyrkille katoille, joissa paanukuviot pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Huopakattolaatoissa on kumibitumiliimapinta, jonka ansiosta bitumipaanut on helppo latoa katolle. Bitumikattolaattojen yläpuoli on hyvin säätä kestävää mineraali- tai liuskekivisirotetta.

Tiivissaumakatto sopii myös tasakatoille

Tiivissaumakatoilla käytetään eri tyyppisiä rullatavarana toimitettavia bitumikermejä. Bitumikermin valinta tehdään mm. katon kaltevuuden mukaan. Bitumikermit poikkeavat toisistaan myös kiinnitystavan mukaan. Itseliimautuvat kattohuovat kiinnittyvät kattopintaan liimapintansa avulla ja kiinnitys varmistetaan limitysten alle jäävillä huopanauloilla ja päätysaumojen kohdalla kumibitumiliimalla. Markkinoilla on itseliimautuvia ja kuumaliimattavia tai hitsattavia bitumikermejä. Kuumaliimaus ja hitsaus vaativat tulitöiden tekemistä katolla, joten huopakattoasentajalla on oltava koulutus kattotulitöihin ja voimassa oleva tulityökortti.

Kattokorjaukset Jyväskylässä

Kattovauriokorjauksissa ei kannata viivytellä. Jos katolle on syntynyt kattovuoto, voi viivyttely kattokorjauksissa tulla kalliiksi. Pitkittyessään kattovuoto voi vaurioittaa vesikaton alapuolisia kattorakenteita, jolloin edessä voi olla suurempi kattoremontti. Soita siis Plus Kattopalvelun kattokorjaaja heti paikalla, kun huomaat kattovaurion. Kattovaurioita syntyy tyypillisesti esimerkiksi myrskyjen aikaan, kun tuulet pudottavat oksia katolle tai talon vierellä oleva puu kaatuu ja vaurioittaa kattoa. Jos vesikaton kiinnitykset ovat löystyneen tai niissä on muuten puutteita, voivat kovimmat myrskyt jopa irrottaa kokonaisia kattopeltejä. Myös talvi voi olla kova paikka katolle. Runsaslumisen talven katolle kasaama lumikuorma voi vaurioittaa kattorakenteita pudotessaan katon alemmille tasoille. Jos lumimassat vievät mennessään lumiesteitä, on myös vaurio vesikatolla todennäköinen. Jos kattotarkastuksia ei tehdä huolellisesti, on mahdollista, että kaikkia hapertuneita kateruuvien tai läpivientien tiivisteitä ei huomata. Vuotavat läpivientitiivisteet ja kateruuvit voivat silloin aiheuttaa kattovuodon. Myös kattoturvatuotteiden kiinnikkeet tulee tarkastaa ja kiristää kattotarkastusten yhteydessä.

Vaihdamme rikkinäiset kattotiilet Jyväskylässä

Kattotiilen rikkoutuminen voi johtaa kattovuotoon. Siksi rikkoutuneet kattotiilet tulisi vaihtaa viipymättä. Kattotiilien vaihtotyö on periaatteessa yksinkertainen toimenpide. Kuitenkin, jos tiilikatto on vanha, voi täsmälleen samanlaisten kattotiilien löytäminen olla haasteellista. Tiilikattoremontissa ylimääräisiä kattotiiliä olisikin hyvä aina jättää varastoon kattotiilivaurioiden varalta. Pyydä Jyväskylässä kattotiilien vaihtotyöt Plus Kattopalvelusta.

Kattohuolto Jyväskylä | Huollettu katto kestää kunnossa pidempään

Katon maksimaalinen tekninen käyttöikä edellyttää, että kattohuolloista huolehditaan säännöllisesti. Katon kunnon ylläpitäminen vaatii myös säännöllisiä kattotarkastuksia, joiden yhteydessä katon pienet viat voidaan korjata saman tien. Plus Kattopalvelu tekee kattotarkastukset ja kaikki kattohuollot ammattitaidolla Jyväskylän seudulla, jotta kattosi kestäisi pidempään.

Katon huoltomaalaus Jyväskylä

Jos katon pinnoite kuluu puhki, altistuvat peltikatot ruostumiselle ja tiilikatoilla kattotiilien rapautuminen kiihtyy. Huopakatoilla katon pinnoite suojaa kattoa kasvustoilta, jotka voisivat muuten tunkeutua huopakaton saumoihin, heikentäen niiden rakennetta. Katon huoltomaalaus onkin ratkaisevan tärkeä kattohuolto, katon käyttöiän kannalta. Huoltomaalauksella katon käyttöikää voidaan usein pidentää huomattavasti.

Kattopesut ja katon harjaukset Jyväskylässä

Jos katolle kertyy paljon roskaa ja muuta irtoainesta, voi veden virtaus katolta vaarantua. Silloin vesi jää seisomaan katolle tai sitoutuu katolla makaavaan ainekseen. Kosteus aiheuttaa monenlaista harmia katolle. Katolle muodostuu otolliset olosuhteet haitallisille kasvustoille, ruostumien kiihtyy, kattotiilien rapautuminen nopeutuu, jne. Katon harjaus kannattaakin tilata säännöllisesti, jotta turhilta katto-ongelmilta vältytään. Kattohuoltajamme harjaavat katot Jyväskylässä nopeasti koneellisilla kattoharjoilla. Kattopesu viimeistelee lopputuloksen, kun katolle pinttynyt lika, noki ja levät saadaan poistettua katolta. Kattopesuaineiden kasvustonestoaineet tuhoavat kasvien itiöt ja juuret myös katemateriaalien huokosista. Näin katto pysyy vapaana kasvustoista pitkään.

Sammaleentuhokäsittely Jyväskylässä

Sammal aiheuttaa katolle saman tyyppisiä ongelmia, kuin kostea irtoaineskin, eli ruostumista, kattotiilien rapautumista ja kattohuopien saumojen heikkenemistä. Kun katolle on kasvanut paksu sammalpeite, ei katon harjaaminen enää yksin riitä. Sammaleesta päästään kuitenkin eroon käyttämällä ympäristöystävällistä ja täysin biohajoavaa kasvuston tuhoavaa ainetta. Sammaleentuhokäsittelyn aluksi sammalta kuitenkin irrotetaan mahdollisimman paljon katolta mekaanisesti. Kun sammaleen tuhoaine sitten levitetään katolle, alkavat katon kasvustot kuihtumaan. Kasvustonestoaineet tuhoavat myös kasvien juuret ja itiöt, jolloin uutta kasvustoa ei katolle ilmesty vuosiin. Lopulta käsittelyä seuraavina kuukausina kuihtuneet sammalet putoavat katolta tuulten ja sateiden mukana. Sammaleentuhokäsittely voidaan toteuttaa niin tiilikatoilla, mineriittikatoilla, peltikatoilla, kuin huopakatoillakin.

Vesikourujen puhdistus Jyväskylä

Sadevesijärjestelmän toimimattomuus voi aiheuttaa vakavia ongelmia talon rakenteille. Jos räystäiden vesikourut eivät vedä, kulkeutuvat sadevedet helposti rakennuksen seinärakenteisiin ja perustuksiin. Yleisin syy sadevesijärjestelmän pettämiseen on räystäskouruihin kertyneet lehdet, neulaset ja muut roskat. Ne estävät veden virtaamisen syksytorviin ja edelleen pihakaivoon. Vesikourujen puhdistaminen katolta käsin vaatii hyviä turvavarusteita ja oikeita välineitä. Kattohuoltajamme tekevät vesikourujen puhdistamisen Jyväskylässä nopeasti ja turvallisesti, tarvittaessa nostolava-autoa käyttäen. Syksyiseen kattohuoltoon kannattaa sisällyttää ainakin vesikourujen puhdistus ja katon harjaus, jotta veden virtaus katolla ja sadevesijärjestelmässä voidaan varmistaa.

Lumen pudotus katolta

Katon talvihuoltoihin kuuluvat olennaisena osana lumenpudotukset. Kun lumenpudotuksista huolehditaan ajoissa, voidaan olla huolettomin mielin, paitsi kattorakenteiden suhteen, myös talon vierillä kulkevien jalankulkijoiden turvallisuuden puolesta. Jos lumikinokset katolla kasvavat liian painaviksi, on vaarana, että lumen ja jään paine irrottaa kattoturvatuotteita kiinnikkeistään. Silloin seurauksena on melko varmasti myös vesikaton vaurioituminen. Koska katot ovat talvella liukkaita, on lumenpudotuksissa aina olemassa putoamisriski. Lumen pudotukset kannattaakin jättää kokeneille kattohuollon ammattilaisille. Plus Kattopalvelussa meillä on käytössämme kaikki lumenpudotuksiin tarvittavat turvavarusteet, työvälineet ja ammattitaito, jonka ansiosta lumenpudotukset sujuvat nopeasti ja kattoa vaurioittamatta. Nostolava-auton avulla ulotumme korkeidenkin kerrostalojen räystäille pudottamaan lumet ja vaarallisen suuriksi kasvaneet jääpuikot.

Kattotuotteiden tarkastaminen ja huolto Jyväskylässä

Huollettavia kattotuotteita ovat mm. kattoturvatuotteet ja niiden kiinnikkeet, katon läpiviennit ja sadevesijärjestelmä. Myös peltikattojen kateruuvit tulee tarkistaa ja kiristää tai vaihtaa, jos niiden tiivisteissä on hapertumisen merkkejä. Talven aikana katolle kertynyt lumi saattaa painaa räystäskouruja, jolloin niiden kiinnikkeet painuvat alaspäin. Vesikourujen kiinnikkeiden tarkastus ja räystäskourujen kaatojen säätö on yksi tyypillisimmistä keväisistä kattohuolloista. Plus Kattopalvelu huoltaa Jyväskylässä kaikkia mahdollisia kattotuotteita kateruuveista aurinkopaneeleihin.

Kattotuotteet ja niiden asennukset Jyväskylässä

Plus Kattopalvelu asentaa kaikkia kattotuotteita Jyväskylän seudulla. Myös kattoläpivientien tekeminen on erikoisosaamistamme. Asennamme läpivientejä vaativat ilmanvaihtoon liittyvät kattotuotteet, kuten huippuimurit, tuuletusputket ja radonimurit. Kattoikkunoilla voidaan lisätä valoa ja tilan tuntua talon yläkerrokseen. Asennamme Jyväskylässä kaikenlaiset kattoikkunat ja kattoluukut pellitystöineen. Katon tuvallisen huollon ja nuohouksen vuoksi katon savupiipulle ja kaikkiin huoltokohteisiin tulisi olla helppo pääsy. Meiltä saatte parhaat kattosilla ja lapetikkaat, jotka tekevät katolla liikkumisesta helppoa ja turvallista. Mitoitamme ja asennamme myös lumiesteet, jotka suojaavat kattorakenteita ja estävät lumimassojen hallitsemattoman putoamisen katolta.

Muut kattotyöt Jyväskylässä

Normaalin kattoremonttien, kattokorjausten ja kattohuoltojen lisäksi teemme kaikkia muitakin kattotöitä. Pyydä tarjous erikoisemmistakin kattoprojekteista Plus Kattopalvelusta. Kattoasiantuntijamme löytävät varmasti vastauksen vaativimpiinkin kattokysymyksiin.

Kattoa voidaan korottaa kattoremontin yhteydessä

Kun kattorakenteita avataan ja puretaan kattoremontin yhteydessä, avautuu tilaisuus myös katon korottamiselle. Kattoa korottamalla voidaan talon ullakkotilojen käyttöä helpottaa. Katon korotus mahdollistaa esimerkiksi kylmän ullakon remontoimisen asuinkäyttöön sopivaksi. Myös kattomuotoa voidaan kattoremontissa vaihtaa. Usein olemme esimerkiksi muuttaneet tasakattoisia rakennuksia harjakattoisiksi kattoremontin yhteydessä.

Yläpohjan lisälämmöneristys säästää energiaa ja rahaa

Lämmin ilma kohoaa rakennuksessa ylöspäin. Siksi yläpohjan lämmöneristyksellä on ratkaiseva merkitys lämmön sisällä pitämiseksi. Suurin osa asunnon lämpöhukasta syntyy, kun lämpö karkaa yläpohjan läpi taivaalle. Jos yläpohjassa on vain riittävästi tilaa, kannattaa lisälämmöneristystä yläpohjassa harkita. Lisätilaa lisälämmöneristykselle voidaan saada kattoremontin yhteydessä tehtävällä katon korotuksella.

Kattopeltisepän työt Jyväskylässä

Teemme kaikenlaisia pellitystöitä katoilla. Asennamme esimerkiksi piipunpellitykset ja piipunhatut, räystäspellit, jiiripellit, tippapellit, harjapellit. Plus Kattopalvelun kattopeltisepät tekevät myös vaativat käsityönä tehtävät saumakattojen kattotuotteiden pellitykset. 

Katon laudoitukset

Myös räystäiden laudoitukset ja katon otsalaudat ovat yleensä vaihdon tarpeessa, kun kattoremontti tulee ajankohtaiseksi. Plus Kattopalvelu asentaa kaikkia katon ja räystäiden laudoituksia myös erillispalveluna kattoremonttien välissä. Asennamme uudet laudat tai korjaamme ja huoltomaalaamme vanhat laudoitukset tarpeen mukaan.

Kattotarkastukset Jyväskylässä

Jyväskylässä kattotarkastuksen voit tilata Plus Kattopalvelusta  myös kattoremonttien tai kattohuoltojen välissä. Kattoasiantuntijan tekemässä kattotarkastuksessa selviävät kaikki katon ongelmat ja huoltotarpeet. Kattotarkastus auttaa ajoittamaan kattoremontit, kattohuollot ja kattokorjaukset. Perusteellinen kattotarkastusraportti helpottaakin kiinteistön elinkaarisuunnittelua huomattavasti.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt