Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Lohja – Huopakaton uusiminen tehtävä aina kunnolla

Huopakattoa tai palahuopakattoa ei uusita kovin usein. Silloin, kun on aika tehdä omakotitalon, paritalon, autotallin, mökin, saunarakennuksen tai jonkin muun ulkorakennuksen huopakattoremontti Lohjalla, on se tehtävä kunnolla. Valitse huopakaton tai palahuopakaton uusimiseen meidän ammattilaisemme, niin kaikki tapahtuu ensiluokkaisesti aina alkutarkastuksesta loppusiivoukseen asti. Alkutarkastukseenkin tulee panostaa, sillä huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti toteutetaan sen pohjalta. Alkutarkastus tarjoaa kaiken tarvittavan informaation tarjouksen laskemiseen, kattoremontin suunnittelemiseen ja esivalmistelujen tekemiseen, jos se vain tehdään kunnolla. Esivalmisteluihin kuuluu muun muassa uusien materiaalien tilaaminen. On tavallista, että bitumikattosaneerauksen yhteydessä uusitaan ainakin osa kattoturvatuotteista. Alkutarkastus kertoo myös sen, mitkä kattoturvatuotteet meidän tulee uusia, ja mitkä kattoturvatuotteista voidaan asentaa uudelle katolle.

Alkutarkastus kertoo myös sen, kuinka huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti Lohjalla, Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa tai Vihdissä kuuluu tehdä. Jokainen kattosaneeraus on oma kokonaisuutensa, eikä ennen alkutarkastusta voida tietää esimerkiksi sitä, kuinka paljon kattorakenteita on korjailtava. Siihen, mitä kaikkea kattosaneerauksen yhteydessä tehdään, vaikuttavat myös asiakkaan toiveet, tarpeet ja mielipiteet. Kerro meille, mitä uudelta bitumikatoltasi odotat, niin suunnittelemme ja toteutamme katon vaihdon siltä pohjalta. Esimerkkejä siitä, mitä huopakaton tai palahuopakaton uusimisen yhteydessä voidaan tehdä, ovat katon korotus, katon IV-työt, yläpohjan lisälämmöneristys ja aurinkopaneelien asentaminen.

Huopakaton tai palahuopakaton uusimisen voi maksaa myös rahoituksella, mitä voi hakea yhteistyökumppaniltamme. Löydät lisätietoa kyseisestä luotosta klikkaamalla meidän www-sivuillamme olevaa linkkiä. Muutenkin edulliset urakkamme muuttuvat vieläkin edullisimmiksi, jos haet kotitalousvähennystä urakan valmistuttua. Kotitalousvähennystä onkin helppoa hakea, sillä homman voi hoitaa verkossa, ja kaikki tarvittavat tiedot on merkitty laskullemme.

Tee siis viisas päätös ja teetä mökin, omakotitalon tai esimerkiksi pihavaraston huopakattoremontti huolellisilla ja kokeneilla ammattilaisillamme! Ota yhteyttä vaikka saman tien, niin voimme polkaista avaimet käteen -periaatteella tehtävän kattourakan käyntiin suorittamalla alkutarkastuksen paikan päällä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Lohjalla voi olla lykättävissä kattohuolloilla

Huopakaton hyviin puoliin kuuluu sen pitkäikäisyys, tiiviys ja rasituksenkestävyys. Ei siis mikään ihme, että huopakatot ja palahuopakatot ovat hyvin suosittuja Lohjalla ja muualla Suomessa. Huopakatto on myös erittäin monikäyttöinen. Huopakatto soveltuu lähes kaikille satulakatoille, ja se on ainoa vaihtoehto, jos rakennuksessa on tasakatto (eikä siitä haluta eroon). Kaiken muun hyvän lisäksi huopakatto on hiljainen katto, minkä karhea pinta pitää lumet hyvin paikoillaan. Asukkaan ei siis tarvitse valvoa sadeöinä tai pelästyä lämpötilojen vaihtelusta syntyvää pauketta. Kevättalvella rakennuksen vieressä voi liikkua ilman suurta pelkoa niskaan putoavista lumista.

Tiivissaumakatto voi palvella yhtäjaksoisesti noin 40 vuotta, palahuopakatto jonkin verran vähemmän. Jos katosta ei pidetä huolta, voi sen kuntoa heikentyä melko nopeasti, mikä aikaistaa palahuopakaton tai huopakaton uusimista Lohjalla. Muista siis kattohuollot – näin huopakattoa ei tarvitse uusia ennen aikojaan!

Kaikki katot tulee puhdistaa ja tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, eli joka kevät ja joka syksy. Tilaa huopakaton puolivuotispuhdistukset meiltä, niin saat hellävaraisesti (mutta silti tarpeeksi tehokkaasti) tapahtuvat kattopuhdistuksen. Puhdistamme myös sadevesijärjestelmän

Huopakaton tai palahuopakaton tarkastus voi kertoa kattorei’istä, repsottavista saumoista tai vaikkapa pinnoitteen kuluneisuudesta. Kerromme katon yleiskuntotarkastuksen jälkeen, mitä katon kunnon eteen on tehtävissä. Tarvittaessa annamme tarjouksen katon tiivistämisestä, sammaleentuhokäsittelystä, kattopinnoitteen uusimisesta tai vaikka kattoikkunan uusimisesta.

Jos ollaan siinä pisteessä, että paras vaihtoehto katon iän tai yleiskunnon heikentymisen takia on palahuopakaton tai huopakaton uusiminen, kerromme siitä. Meiltä saat oivallisen tarjouksen kattoremontista, eikä siihen mene välttämättä kuin pari päivää, sillä tottuneilta ammattilaisilta kaikki kattourakat sujuvat ripeästi.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti ei ole täydellinen ilman tarvittavien kattotarvikkeiden asentamista

Ainakin vesikate on uusittava, jotta Lohjalla tehtävää kattourakkaa voidaan kutsua kattoremontiksi. Melkein kaikki muut yksityiskohdat voidaan jättää uusimatta, jos tilanne sen sallii. Se, mitä omakotitalon huopakattoremontin yhteydessä pitää uusia ja mitä ei tarvitse vaihtaa, selviää paikan päällä. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, onko meidän uusittava esimerkiksi eristeet, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä tai osa kattorakenteista.

Jos katon alle ei ole päässyt kosteutta, voivat kattorakenteet ja eristeet olla niin hyvässä kunnossa, ettei niitä tarvitse uusia. Siksi mökinkin huopakattoremontti kannattaa tehdä silloin, kun vanha katto on vielä sen verran tiivis, ettei katon alle pääse kosteutta sateella tai talven mittaan. Kesämökin huopakattoremontti maksaa vähemmän, kun sen yhteydessä ei tarvitse uusia puurakenteita ja eristevilloja.

Joskus katto voidaan vaihtaa purkamatta vanhaa kattoa. Esimerkiksi autotallin huopakattoremontti voidaan toteuttaa niin, että uusi vesikate asennetaan suoraan vanhan huopakaton päälle. Kaikki kattotarvikkeet on ensin purettava. Jos kattotarvikkeet ovat hyväkuntoisia, voidaan ne asentaa uudelle katolle. Tarvittaessa korjaamme kattotarvikkeita ensin. Jos kattotarvikkeista ei saa hyviä korjaamalla, on ne parasta toimittaa jäteasemalle. Katto tarvitsee luotettavan hyväkuntoiset kattotarvikkeet, olipa puhe sitten kattoturvatuotteista tai vaikka sadevesijärjestelmästä.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin tai saunarakennuksen huopakattoremontti ei ole täydellinen ilman tarvittavien (ja hyvässä kunnossa olevien!) kattotarvikkeiden asentamista. Katolle tarvitaan ainakin sadevesijärjestelmä, jotta sade- ja sulamisvedet saataisiin kauas pois talon perustusten vierestä, sekä viranomaisten edellyttämät kattoturvatuotteet. Kattotikkaita, kattosiltoja ja muita kattoturvatuotteita tarvitaan muun muassa lumenpudottajien ja nuohoojien työturvallisuuden varmistamiseen. Katolle voidaan asentaa myös ilmanvaihtoputkia, viemärintuuletusputkia, antenneja, kattoluukku ja kattoikkuna tai kattovalokupu. Huolehdimme siitä, että katon varustelu tapahtuu asianmukaisella tavalla, ja että lopputulos on kaikin puolin tiivis, turvallinen ja toimiva. Osaamme varustella sekä tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot että palahuopakatot, joita kutsutaan toisinaan myös paanukatoiksi tai jopa laattakatoiksi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt