Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Lohja – valitse Plus Kattopalvelu, niin vesi juoksee kouruista kuin hanhen selästä!

Kun vesikourujen puhdistus on ajankohtaista Lohjalla sijaitsevassa kohteessasi, älä tartu tuumasta toimeen itse. Operaatio ei välttämättä pääty hyvin – ja luultavasti kourujen pohjalle jää sitä paitsi roska poikineen.

Sen sijaan kannattaa turvautua suosiolla ammattiapuun. Kun tilaat vesikourujen puhdistuksen meiltä Plus Kattopalvelusta, juoksee vesi pian kouruista sulavasti kuin hanhen selästä!

Tiesitkö? Vesikourujen säntillinen puhdistus voi säästää pitkässä juoksussa rahat jopa lomamatkaan. Työ pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta huomattavasti. Lisäksi säännöllinen roskien poisto ränneistä vähentää tarvetta esimerkiksi räystään ja julkisivun homepesulle ja maalaukselle, eivätkä myöskään lahovauriot ole niin todennäköisiä.

Nyt varmasti mietit, mitä vesikourujen puhdistus maksaa. Se selviää helpoiten, kun pyydät tarjouksen. Laskemme hinnat kohdekohtaisesti.

Älä anna edes Matin kukkarossa estää tekemästä kaukaa viisaita ratkaisuja, sillä meiltä tilatut kattotyöt voit aina maksaa osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Pidä mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus!

Kaikkien kattotöiden yhteydessä arvioimme kattosi yleiskunnon täysin veloituksetta. Tarvittaessa voimme tehdä kilpailukykyisen tarjouksen muistakin katolle tai sadevesijärjestelmälle suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä. Yrityksemme Plus Kattopalvelu on täyden palvelun kattotalo.

Tiesithän, että hurautamme hetkessä avuksesi myös Lohjan lähikuntiin – esimerkiksi Karkkilaan, Inkooseen, Raaseporiin, Saloon tai Siuntioon.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistuspalvelut Lohjalla yksilöllisesti sadevesijärjestelmän tarpeet huomioiden

Me Plus Kattopalvelussa teemme rännien puhdistustyöt Lohjalla kohteessa kuin kohteessa. Vaikka olemme tehneet näitä töitä jo hyvän tovin, ei rännien puhdistus ole meille koskaan pelkkä työsuorite – teemme rännien puhdistustyöt aina yksilöllisesti sadevesijärjestelmän tarpeet huomioiden.

Yksilöllinen kohtelu takaa joka kerta ensiluokkaisen puhdistustuloksen. Puhdistusprosessissa on nimittäin huomioitava tarkoin kohteen ja sadevesijärjestelmän ominaisuudet.

Esimerkiksi vesikourujen kiinnitykset vaikuttavat puhdistukseen olennaisesti. Kourujen ulkopuoliset kiinnikkeet helpottavat puhdistusta huomattavasti.

Luonnollisesti myös kourujen pituus ja likaisuuden aste sekä kohteen korkeus on otettava lukuun. Esimerkiksi pelkkä roskien poisto ränneistä onnistuu katolta käsin mainiosti, mutta vesikourujen ulkopintojen pesu taas on helpointa tehdä räystään edessä seisten. Yhtä lailla on eri asia puhdistaa omakotitalon kuin kerrostalon vesikourut.

Yksilöllinen palvelu ei silti tarkoita, että työskentely olisi hidasta. Pitkän kokemuksemme ansiosta mukaudumme puhdistuskohteen tarpeisiin ketterästi kuin marakatit!

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun kaipaat ammattiapua vesikourujen puhdistukseen Lohjalla. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat takuulla osaavat kädet rännien puhdistukseen ja muihin kattotöihin kaikissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin, kesämökkeihin, kouluihin, kartanoihin ja autotalleihin!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii ammattitaitoa siinä missä vesikourujen puhdistuskin

Ei ole tuulesta temmattua sanoa, että kaikki kattotyöt on paras jättää ammattilaiselle. Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vaatii ammattitaitoa, vaikka monen amatöörin korviin työ saattaa kuulostaa hyvinkin helpolta.

Ongelmia aiheuttaa ensinnäkin se, että todennäköisesti tukoksen avaus ei onnistu maasta käsin. Tai jos onnistuukin, niin luultavasti sadevesijärjestelmä kärsii operaation yhteydessä vakavia vaurioita – mahdollisesti julkisivukin. Varsinkin jäätukokset ovat viheliäistä sorttia.

Katolle taas on vaarallista kavuta ilman asianmukaisia turvavarusteita ja kokemusta niiden käytöstä. Ethän halua jäädä räystäälle roikkumaan?

Onneksi me Plus Kattopalvelussa emme jätä pulaan, vaikka sadevesijärjestelmä sattuisikin menemään tukkoon. Myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on osa toimenkuvaamme. Avaamme tukoksen kuin tukoksen käden käänteessä.

Ota siis yhteyttä, kun vesikourut kaipaavat puhdistusta, tukkeutunut syöksyputki avausta tai vaikkapa irronnut ränni pitää kiinnittää takaisin paikoilleen. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kaikki kattotyöt Lohjalla kokenein käsin ja kohtuu hintaan!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt